به جا runes آرمور پن یه Last whisp ببند ببین چقدر تاثیر دارهrunes نمیسزفه به جاش دمیج بگیر
به جا runes آرمور پن یه Last whisp ببند ببین چقدر تاثیر دارهrunes نمیسزفه به جاش دمیج بگیر
دوستان من بلد نیستم دور مطالب ابی کنم یکی به من یاد می ده چطوریه؟
دقیقا برای last hit هم dmg خیلی کارا تره تا اینکه armor pen داشته باشید تو runepage
quote می کنن یا جواب بصورت نقل قول رو می زنن
شرمنده که یه خورده خندم گرفت،منم اولا خیلی دنبال دکمه تشکر میگشتم!!
فکر کنم منظورت از آبی کردن دور مطالب همون جواب بصورت نقل قول هست روی این دکمه (که پایین پست هر شخص سمت چپه) اگه کلیک کنی میتونی در جواب اون نفر پستتو بنویسی که در این صورت پست اون شخص به صورت آبی میاد.
من تازگیا نیومدم به این تاپیک از صفحه 200 تا الان میدونم چی کار کردین منتها ثبت نام نکردم
البته نا گفته نمونه armor pent خیلی جلو چمپای تانک جواب میده![]()
Last edited by GL & HF; 03-09-2013 at 20:45.
یاد گرفتم از همگی ممنونمquote می کنن یا جواب بصورت نقل قول رو می زنن![]()
از نظر من Armor Pen زیر 10 کفایت میکنه, چون هم دمیج کامل به Minion ها میزنه و هم برای Harass خوب جواب میده![]()
برای اینکه بدون Ulti سه بار از ابیلیتی 1 ات استفاده کنی فقط ایتم هیدرا ببند. دیگه میفهمی باید چیکار کنی بعدش اگه ندونستی بگو برات میگم.کلا دو نوع build رنگار وجود داره یکی تنک گار یکی رنگار
تنک گار بد نیست ولی کسی ازت نمیترسه کلا برای رنگار همه رو دیمیج ببند اگه تیم خیلی تانکی بود لست ویسپر و بلک کلیور ببند اگر هم نبود هی لست ویسپر کافیه اگه اصلا تانک نداشتن یه بلک کلیور یا اگر دوست داشتی لست ویسپر ببند و تو بوته ها برو برای گنک هم 6 رو استفاده کن و سعی کن 4 بار ابیلیتی 1 ات رو استفاده کنی دیگه اهمیتی نداره طرف تانکه یا نه.لذت ببرین از رنگار چون به زودی قراره باف شه
![]()
Last edited by daniel'; 03-09-2013 at 22:07.
دقیقا درسته اول بر اساس % دی ها اعمال میشن بر penteration های مقداری.
برای مثال اگر armor طرف 100 باشه شما یه 35% داشته باشی یه 20 تا
1. اول 35% اعمال میشه و میمونه 65 تا armor
2. دوم 20 تا اعمال میشه می مونه 45 تا armor
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)