تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 828 از 1298 اولاول ... 328728778818824825826827828829830831832838878928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,271 به 8,280 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهش مکینم
    الان روی حالت pppoe هستی و اینجوری میشه؟ اگه اره از درستی تنظیمات اطمینان داری؟ قبلا هم همچین مشکلی داشتی؟ مارک و مدل مودمت چی هست؟
    این مورد دلایل مختلف میتونه داشته باشه باید شرح بدی که قبلا مشکترک مخابرات بودی یا نه اگه راه قبلا این مشکل بوده یا نه از ورودی خونه چک کردی یا نه و .......

الان متوجه نشدم چه طرحی هستی اگه اون یکی طرحی هستی که شبانش 90 درصد هست و الان میخوای 99 درصدش رو بگیری اره باید یوزرو پس رو عوض کنی و گرنه از اون یکی طرحت استفاده میکنه
    کلا توی مخابرات اصفهان میتونی چند تا طرح رو ثبت نام کنی و هر وقت با یوزر و پسورد هر کدوم وصل باشی از همون استفاده میشه و ترافیکت تابع قوانین همون طرحی که متصل هستی هست(مثلا شبانه رایگان و ..)
    در مورد سرعت روی فیبر ظاهرا هنوز همینجوری هست و البته خیلی دوندگی کنی شاید یکم بالاتر رو بهت بدن
    میخوام کلا طرحم رو عوض کنم و از طرح ولادت تا ولایت با 99 درصد تخفیف شبانه استفاده کنم.فقط میخوام بدونم دوستانی که این طرح رو دارن واسه استفاده از شبانه رایگان باید مودم رو بریج کنن و یوزر پس رو عوض کنن یا با همون یوزر پسوردی که واسه همین طرح ولادت تا ولایت میدن میشه شبا هم دانلود کرد و از حجم طرح کم نشه؟
    الان هم زرین دارم ولی میخوام به جای ازین طرح استفاده کنم سرعتش تا 10 مگ میره (خط ما فیبر نوریه)؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میخوام کلا طرحم رو عوض کنم و از طرح ولادت تا ولایت با 99 درصد تخفیف شبانه استفاده کنم.فقط میخوام بدونم دوستانی که این طرح رو دارن واسه استفاده از شبانه رایگان باید مودم رو بریج کنن و یوزر پس رو عوض کنن یا با همون یوزر پسوردی که واسه همین طرح ولادت تا ولایت میدن میشه شبا هم دانلود کرد و از حجم طرح کم نشه؟
    الان هم زرین دارم ولی میخوام به جای ازین طرح استفاده کنم سرعتش تا 10 مگ میره (خط ما فیبر نوریه)؟
    شبانه و روزانه یوزر و پسوردش فرق نمیکنه همینکه وارد ساعات شبانه بشید مشمول تخفیف میشید
    در مورد سرعت باید بگم روی فیبر نهایت 2 تا 3 مگ باز میکنن ولی شده بعضی ها رو که خیلی پیگیر بودن و شکایت کردن تا 5 مگ یا حتی بیشتر هم باز کردن ولی شما روی 2 تا 3 مگ بیشتر حساب باز نکن مگر اینکه پیگیری کنی که البته ممکنه جواب هم نده

3. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرویس 10 مگ
    دانلود از سایتهای ایرانی سرعت روی 65 کیوبایته
    اسپید تست باز نمیشه که تست بذارم

5. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این وضعیت منه از سرور داخلی

و این هم سرور خارجی:

7. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه من موقعی که کابل لن رو میزنم دان استریم اتومات کاهش پیدا میکنه(یکی با گوشیه مال وقتیه کا کابل لن رو نزدم یکی هم مال وقتیه که کابل لن رو زدم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه تکلیف این افرادی که خطوط dlc دارن چیه؟
    مسخرش رو درآوردن
    این فامیله ما 3 ساله الاف این مخابرات شده
    خط رو انحصاری کردن نه میشه از جای دیگه بگیرن نه خودشون سرویس ارایه میدن

وایمکس هم که سرعتش داغونه دیگه و هزینه هاش خیلی گرونه

نمیشه به این مسخره بازی مخابرات پایان داد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه من موقعی که کابل لن رو میزنم دان استریم اتومات کاهش پیدا میکنه(یکی با گوشیه مال وقتیه کا کابل لن رو نزدم یکی هم مال وقتیه که کابل لن رو زدم )
    سلام
    هیچ ارتباطی ندارن این دو مورد با هم
    یعنی منطقی نیست اصلا اینکه با کابل وصل بشه دان استریم کم بشه
    با توجه به snr کم شما متغییر بودن دان استریم طبیعی هستش
    اما تغییرش با اتصال کابل و عدم استفاده از کابل اصلا منطقی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی بی ثبات تراز این مخابرات من ندیدم دوباره امروز پا شدم میبینم اینترنت قطعه یعنی خدا نکنه کارت به اینترنت وابسته باشه اینطوری دیوونه میشی. دیگه حوصله جوابای سربالای ۲۰۲۰ را هم ندارم.

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بزرگترین مشکلی که دارم فعلا همین مسئله شارژ خوری مخابراته...حدود دوسال پیش با اینکه بیشتر با نت کار میکردم اما دیرتر شارژ تموم میشد
    اون طرحایی هم که شبانه رایگان داره ساعت 2 هست که دیره بقیه isp ها هم یکی از یکی بدتر

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بزرگترین مشکلی که دارم فعلا همین مسئله شارژ خوری مخابراته...حدود دوسال پیش با اینکه بیشتر با نت کار میکردم اما دیرتر شارژ تموم میشد
    اون طرحایی هم که شبانه رایگان داره ساعت 2 هست که دیره بقیه isp ها هم یکی از یکی بدتر
    داداش تنها مزیت مخابرات شبانش هست نه چون سرعتش زیاده بلکه چون محدود نمیکنه فقط همین.

14. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •