تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 828 از 1049 اولاول ... 328728778818824825826827828829830831832838878928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,271 به 8,280 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    ممنون از پاسختون.....ولی میخواستم ببینم دوستانی که از این مدل سینماهای خانگی دارن از کیفیت پخش موسیقی رضایت دارن ..کیفیت آمپش خوبه..؟یا برای موسیقی یه سیستم استریو (آمپ+باند+پلیر)(ژاپن) را ترجیح میدن ؟
    در جریان ژاپنی بودن برند پایونییر هستم ولی یعنی این مدل پایونییر که لینک کردم ساخت چین هست چون من یه دی وی دی پلیر پایونییر دارم ساخت تایلند هست از کیفیت ساخت اون راضیم خواستم ببینم این سینما خانگی ها ساخت کجان.
    پیشاپیش از دوستان راهنمایی کننده ممنون
    سلام دوستان ...کسی راهنمایی نمی کنه ...؟
    یه سوال دیگه سینماهای خانگی دنون کیفیتشون چطوره در موسیقی مخصوصا مثلا مدل زیر : DENON Avr Dht-1312XP
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی یه چیزی اینکه این مدل سینمای خانگی پایونیر Rs33
    من داخل سایتهای فروشگاه اروپایی یا امریکایی پیداش نکردم...این مدل ها مخصوصه به قول معروف کشور های جهان سوم هست ؟
    یه نکته دیگه اینکه یکی از فروشگاهها قیمت دنون 1312 را 2 تومن گذاشته در صورتی که در آمازون 299 دلاره یعنی اینا دلار رو چقدر فرض میکنن و اینکه فروشگاههای دیگه هم میشناسین که این محصولات رو اینترنتی بفروشن .خوش قیمت و مطمئن باشه. ؟
    Last edited by amirrezan95; 25-06-2013 at 23:18.

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واقعا فوق العادست اطلاعاتتون..به نظر شما الدجي و سامسونگ بالاتر از اين برنده و قابليتهاي اين مدل رو ميخاستم.ممنون Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    دوست من شک نکن که پایونیر برند بسیار بهتریه بخصوص در زمینه صدا

3. 2 کاربر از farhadoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

واقعا فوق العادست اطلاعاتتون..به نظر شما الدجي و سامسونگ بالاتر از اين برنده و قابليتهاي اين مدل رو ميخاستم.ممنون

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    این مدل تو قیمت خودش از هم رده های خودش خیلی بهتره.
    قابلیت خاصی نداره.مثل همه سینما خانگی های دیگه.
    این لینک مشخصاتش تو سایت پایونیر خاورمیانه هستش

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان ...کسی راهنمایی نمی کنه ...؟
    یه سوال دیگه سینماهای خانگی دنون کیفیتشون چطوره در موسیقی مخصوصا مثلا مدل زیر : DENON Avr Dht-1312XP

راستی یه چیزی اینکه این مدل سینمای خانگی پایونیر Rs33
    من داخل سایتهای فروشگاه اروپایی یا امریکایی پیداش نکردم...این مدل ها مخصوصه به قول معروف کشور های جهان سوم هست ؟
    یه نکته دیگه اینکه یکی از فروشگاهها قیمت دنون 1312 را 2 تومن گذاشته در صورتی که در آمازون 299 دلاره یعنی اینا دلار رو چقدر فرض میکنن و اینکه فروشگاههای دیگه هم میشناسین که این محصولات رو اینترنتی بفروشن .خوش قیمت و مطمئن باشه. ؟
    این مدل دنون صدای شفاف و خوبی داره.در زمینه موسیقی هم بستگی به گوش شما داره که تا چه حد با موسیقی آشناست.بهرحال این پکیج طراحی سینمایی داره.
    سری rs هم فکر کنم فقط تو آسیا عرضه میشه.
    پکیج 1312 تا اونجایی که یادمه قیمتش 400 دلار بود.قیمتی هم که به شما دادن درسته.البته شما چندجا دیگه هم استعلام بگیرید ولی این برندها تو ایران نسبت به قیمت جهانیشون همچین قیمت هایی دارند.
    فروشگاه مطمئن همون فروشگاه آکوستیک پبشنهاد می کنم.همیشه قیمت های درستی به مشتری دادن.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تهران نمايندگي اين پايونيير كجاست؟ممنونم.ديجيكالا داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

می خواستم بگم نمایندگی اصلی ایران راستین هست و لینک بدم به سایت پایونیر که دیدم ایران را از لیستش حذف کرده؟ اثر تحریم هاست یا علت دیگه ای داره؟ دیجیکالا که نه ولی چاره داره (تامین کنندش هم راستین هست)

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این مدل دنون صدای شفاف و خوبی داره.در زمینه موسیقی هم بستگی به گوش شما داره که تا چه حد با موسیقی آشناست.بهرحال این پکیج طراحی سینمایی داره.
    سری rs هم فکر کنم فقط تو آسیا عرضه میشه.
    پکیج 1312 تا اونجایی که یادمه قیمتش 400 دلار بود.قیمتی هم که به شما دادن درسته.البته شما چندجا دیگه هم استعلام بگیرید ولی این برندها تو ایران نسبت به قیمت جهانیشون همچین قیمت هایی دارند.
    فروشگاه مطمئن همون فروشگاه آکوستیک پبشنهاد می کنم.همیشه قیمت های درستی به مشتری دادن.
    ممنون دوست من
    آره اول399 دلار بوده الان شده 299 دلار حالا به چه دلیلی نمیدونم.پس بنظرم دنون رو تهیه کنم بهتر باشه ..حالا نمی دونم صبر کنم قیمت ها میاد پایین یا نه...
    برای خرید از فروشگاه آکوستیک باید تلفنی قیمت گرفت و اقدام کرد ؟چون داخل سایتش فقط مشخصات دستگاهها رو گذاشته.

راستی دوستان پلیر خوب که قابلیت پخش فایلهای flac از usb هم داشته باشه اگه میشناسین معرفی فرمایید.
    با تشکر
    Last edited by amirrezan95; 26-06-2013 at 12:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تقاطع حافظ جمهوری 66719101
    از سایت چاره می تونید بگیرید.از سایت زیر هم می تونید بگیرید

با خود نمایندگی هم صحبت کنی واست میفرسته.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون دوست من
    آره اول399 دلار بوده الان شده 299 دلار حالا به چه دلیلی نمیدونم.پس بنظرم دنون رو تهیه کنم بهتر باشه ..حالا نمی دونم صبر کنم قیمت ها میاد پایین یا نه...
    برای خرید از فروشگاه آکوستیک باید تلفنی قیمت گرفت و اقدام کرد ؟چون داخل سایتش فقط مشخصات دستگاهها رو گذاشته.

راستی دوستان پلیر خوب که قابلیت پخش فایلهای flac از usb هم داشته باشه اگه میشناسین معرفی فرمایید.
    با تشکر
    افت قیمت ها بخاطر دیسکانتینیو شدن هستش.به نظر من امید به ارزون شدن نداشته باش.
    این پکیج هم نمیدونم تا کی تو ایران پیدا میشه.البته شرکت دنون سری جدید این محصول به صورت جداگونه تولید کرده یعنی بندگو جدا و آمپ هم جدا.لینک زیر

احتمالا امسال وارد کنند.
    فروشگاه آکوستیک یه پکیج بلندگو یاماها هم داشت که به قیمت خیلی خوب بود.بد نیست صداش رو بشنوی.با یه آمپ تو قیمت همین پکیج 1312 در میومد ولی سبک صداش متفاوته.گوش بده شاید اونو پسندیدی.
    تلفنی هماهنگ کنید.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

افت قیمت ها بخاطر دیسکانتینیو شدن هستش.به نظر من امید به ارزون شدن نداشته باش.
    این پکیج هم نمیدونم تا کی تو ایران پیدا میشه.البته شرکت دنون سری جدید این محصول به صورت جداگونه تولید کرده یعنی بندگو جدا و آمپ هم جدا.لینک زیر

احتمالا امسال وارد کنند.
    فروشگاه آکوستیک یه پکیج بلندگو یاماها هم داشت که به قیمت خیلی خوب بود.بد نیست صداش رو بشنوی.با یه آمپ تو قیمت همین پکیج 1312 در میومد ولی سبک صداش متفاوته.گوش بده شاید اونو پسندیدی.
    تلفنی هماهنگ کنید.
    ممنون
    متاسفانه من تهران نیستم و شهر کوچیکی هستم تنها راه خریدم همین اینترنته و کمک گرفتن از دوستانی مثل شما....امکان گوش کردن مدلای مختلف رو ندارم..
    در کل کیفیت موسیقی در اولویت هست و فعلا گزینه ها یکی همین دنون 1312 هست و بعدش پایونیر rs33 ..
    اگه دوستان تجربشون رو در اختیار من قرار بدن ممنون میشم.
    این مورد را هم کسی میتونه راهنمایی کنه :
    "پلیر خوب که قابلیت پخش فایلهای flac از usb هم داشته باشه اگه میشناسین معرفی فرمایید."
    Last edited by amirrezan95; 26-06-2013 at 22:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •