نمره قبولی دروس تخصصی در دانشگاه آزاد 10 هست یا 12 ؟؟
نمره قبولی دروس تخصصی در دانشگاه آزاد 10 هست یا 12 ؟؟
10 دوست عزيز
12 واسه ارشد هست ...
سلام دوستان. چند تا سوال داشتم. حداکثر دوره ی کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد چند ترمه؟ چهار ترم؟ و سوال دیگه اینکه در کارشناسی ارشد ناپیوسته چند ترم میشه مرخصی گرفت؟ و اینکه آیا این مرخصی ها جزء ترم تحصیلی به حساب میاد؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام دوستان
من شیمی فیزیک گرفتم ولی درس همنیازش که ترمو 2 باشه رو نگرفتم آیا درس شیمی فیزیک من حذف میشه ؟
سلام. بله رعايت پيشنياز و همنيازي الزاميست.
سلام.دانشگاه آزاد یعنی پول و دیگر هیچ!!
دولتیشم 5 ترمه چه برسه به آزاد.اگه مشکل سنوات و سربازی نداشته باشی 100ترمم که بخونی ایرادی نداره!!!مرخصی هم همینطور.من یکی از رفیقام کارشناسی 16 ترم خوند.فکرکن!سالی میومد دو واحد پاس میکرد و میرفت!ارشدم همینه.
Last edited by deadboy; 31-08-2013 at 13:57.
حتی اگه درس همنیازش که ترمو 2 باشه رو قبلا حذف کرده باشم؟سلام. بله رعايت پيشنياز و همنيازي الزاميست.
فکر کنم قانونش اینه که شما تا دو ترم فرصت داری ترمو رو پاس کنی!!!
البته مطمین نیستم ولی فکر می کنم قانونش این باشه!!!
بازم از دوستان کسی اطلاع داره بگه!!!
دوست عزیز، مطمئنی؟ آخه من شنیدم که ماکزیممش چهار ترمه. اون وقت شما میگی صد ترم!
من کل قوانین دانشگاه آزاد رو خوندم، اما اینا توش نبود! نمیدونم؟ شاید حرف شما درست باشه. یعنی امیدوارم که درست باشه.
من الان ترم دوم ارشد رو تموم کردم، بنا به دلایلی می خوام ترم سوم رو مرخصی تحصیلی بگیرم. سربازی هم رفتم. نیمدونم باید چی کار کنم.![]()
خیالت تخت اگر مشکل خدمت نداشته باشی دانشگاه صدسال کاری نداره باهات تا وقتی پول میدی!چه واسه مرخصی چه واسه درس!حالا از آموزش دانشگاهت بپرس ضرری نداره ولی من تقریبا مطمئنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)