تورو خدا بگین چطور باید پنالتی بزنیم؟
همش یا وسطه یا اوت!!!!!
تورو خدا بگین چطور باید پنالتی بزنیم؟
همش یا وسطه یا اوت!!!!!
با کسانی که کارت پنالتی زنی دارن پنالتی بزن گل میشه.
می خواستم بدونم با کیت سرور میشه چه کار کرد.
Last edited by masoud93; 20-11-2009 at 17:03.
آمزش پنالتی گل کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش تصویری
وقتی می خوایی پنالتی بزنی اول شوت کن بعد که بازیکن شروع به حرکت کرد چند ثانیه او سمتی که می خوایی یزنی و بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی بعضی پچ ها رو تو بازی بریزی
در واقع یه برنامه است که به یک پوشه تبدیل میشه و این امکان رو بهت میده که در بازی تغییرات ایجاد کنی
مثله عوض کردن اسکربرد ها یا کفش ها و . . .
تغییر در پچ رسمی کونامی ورژن 1.2
What´s new in Version 1.2
لطفا یکی ترجمه کنه...
- Fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game.
- In view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC's with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match.
- Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.
- However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur
ممنون ميشم اگر جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو بديد.
حداقل اوليشو:
چجوري ميشه سيستم و کلا تاکتيکهاي يه تيمو براي يه تيم ديگه استفاده کرد؟ (يعني کپي کرد تو يه تيم ديگه.)
آقایون کسی میدونه این به چه درد می خوره
اگه اشتباه نکنم برای رفع باگهای بازی باشه درسته ؟؟
lodmixer-911-by-robbie-juce
Look at the boot details of the player who's about to take a free-kick. On the left - default, on the right - with new LOD mixer setting.
f i l e fr o n t . c o m
منبع
Last edited by Mehdi.ss; 20-11-2009 at 18:02.
درمورد مساله اول من دقیقا متوجه منظور شما نمیشم اما اگه برای یک تیم میخواید اینکار رو بکنید براحتی از توی بخش ادیت میشه اینکار رو انجام داد اما اگه میخواین برای تعداد خاصی از تیمها این عمل رو انجام بدین با برنامه pes editor و یا برنامه هایی از این دست میشه اینکار رو انجام داد شمااگه ممکنه مشکلو واضح تر بیان کنید تا من دقیقا مساله رو روشن کنم .
راستش یک زمانی کار من فقط پیدا کردن باگ توی بازی بود اما خوشبختانه باگ مشخصی که بشه همیشه از اون طریق به گل رسید پیدا نکردم مگه با بازیکنان خاصی بشه اینکار رو کرد مثل سرعت و تکنیک مسی و یا قدرت بدنی بعضی از بازیکنان و یا قدرت شوت زنی یک دسته دیگه از بازیکنان اما من با یک برنامه تمام این موارد رو تا حد زیادی کاهش دادم .
حتما بقیه گیمرها باگهایی پیدا کردن باید ببنید بقیه چی میگن .
Last edited by 4039; 20-11-2009 at 18:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)