این که سند و رسیوداری که ربطی به رایگان بودن یا نبودن نداره !!!!فکر نکنم تا زمانی که سایت راه نیوفتاده بشه فهمید
این که سند و رسیوداری که ربطی به رایگان بودن یا نبودن نداره !!!!فکر نکنم تا زمانی که سایت راه نیوفتاده بشه فهمید
ممنون اینو نمیدونستم که سند و رسیو ربطی نداره
زنگ زدم ادرس جدیدو بهم دادن...و واقعا کردیت ی صرف نشده بود اما یه چیز جالب و بحث برانگیز...رفتم کانکشن ها را چک کردم....از ساعت 3 تا 7 صبح رایگانه من سات 3.30 تا ساعت 5 یچیز حدود 400 مگ دانلود داشتم که رایگان افتاده بود یعنی جلوی کردین عدد 0 گذاشته بود اما ساعت 5 دیسکانکت شدم و دوباره 5.15 کانکت شدم (یعنی برای بار دوم کانکت شدم) اما بازم توی حیطه دانلود رایگانه و چیزی حدود 40 مگ دانلودیدم
توی این کانکت دومی 150 تا کردیت محسوب شده بود.....انگار موقعی که کاتنکت شدی دیگه تا ساعت 7 صبح نباید دیسکانکت بشی وگرنه دیگه رایگان نیست...
این چیزی ه که من دیدم حالا دوستان میتونن نظر خودشونو بگن![]()
سلام من یه وایمکس دارم به نظرتدن بفروشم به جاش adslبگیرم
نميشه نظر خاصي رو بيان كرد.
در جاهايي وايمكس بهتره و در جاهايي هم ADSL
از لحاظ هزينه فكر كنم ADSL داراي هزينه پايينتريه اما به خط فيزيكي تلفن نيازمنده
در صورتي كه وايمكس به سيم تلفن نيازي نداره و ميشه ازش در جاهايي كه شركت ارائه دهنده وايمكس سرويس ميده استفاده كرد.
در صورتي كه جابجايي شما كمه به نظر من استفاده كردن از ADSL بهتره و در صورتي كه جابه جايي تون زياده از وايمكس استفاده كند.
شاد باشيد![]()
یکی پیدا نمیشه این سوال منم جواب بدهههههههههههههسلام
من یه adsl دارم که دو پورته اس(یکی lan و یکی usb)،سیستمم رو به لن وصل کردم و لپ تاپو به usb
حالا مشکل اینه که نمیتونم همزمان از نت واسه هر دوتاش استفاده کنم با وصل یکیش اون یکی قطع میشه
می خواستم واسه حلش راهنماییم کنین.
ممنونم![]()
دقیقا همین سوال رو من هم داشتم و دوستان راهنمایی کردن
تاپیک مورد نظر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
یه تنظیماتی داخل روترم هست مثل عکس زیر
وقتی تیکشو زدم تونستم به اینترنت کانکت بشم ولی اکثر تنظیمات اضافی از کار افتاده .
میخوام بدونم این چه معنی میده ؟؟؟
و چرا وقتی این تیک رو میزنم میتونم به اینترنت وصل بشم ولی وقتی تیکشو برمیدارم نمیتونم به اینترنت وصل بشم !!!
سلام من يه ADSL خريدم بعضي وقتا چراغ مودمLINK روشن نميشه بعد كانكت هم نميشه ارور 691 ميده يعني يوزر نيم و پسورد اشتباست درصورتي كه درست هست چيكار كنم تورو خدا كمك؟
سلام دوستان میخوام چند تا ADSL خوب تو تهران برام معرفی کنین خواهشن
کدوم تو تهران سرویس دهیش خوبه و قیمتش هم مناسبه هر کی از ADSL راضیه بیاد بگه واسه یکی از آشناها میخوام
به نظرم بهترین سرعت و قیمت رو صبانت داره ارائه میده
من دو سال و نیم هستش که مشترکش هستم. سرعت و کیفیت عالیه افت سرعت هم تا به حال نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)