اگه میشه جواب منم بدین
اما خودم میدونم تحریم![]()
اگه میشه جواب منم بدین
اما خودم میدونم تحریم![]()
سلام دوست عزیز
تا اون جایی که من می دونم این سایت پولی شده به همین خاطر نمیشه ازش دان کرد .
و این تصمیم توسط مدیر سایت اعمال شده تا یه مدت این کار ادامه داشته باش تا کمی از مخارج تامین بشه .
سلام
وقتی نرم افزار PesLegend رو اجرا میکنم با ارور زیر مواجه میشم.. مشکل از کجاست ؟ چه باید کرد؟
Last edited by shahi666; 04-06-2009 at 01:26.
اگه ورزن بازی با ورزن برنامه یکی نباشه این ارور رو میده مطمئنا سری بازی با سری برنامه یکی نیست . میشه بگید که ورزن بازی و برنامه چی هست ؟
به نظر من که خوب بود. اساتید باید نظر بدن ما هنوز شاگردیم
![]()
شاهي جان برنامه PES Legend تحت دات نت فريم ورك 3 به بالا هست بنابراي يا بايد از سرويس پك 3 كه داراي دات نت 3 هست يا از ويستا كه داراي دات نت 3.5 هست استفاده كني غير از اين فقط يك راه ديگه داري برنامه فول دات نت 3.5 رو نصب كني. اونوقت روي XP SP2 هم يمي توني اجراش كني
سلام
گلهای جالبی که تو بازی فوتبال زدید رو اینجا بزارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز..یه مشکل خیلی بد داشتم خواستم ببینم اگه میتونین کمک بدین که خیلی توی خماریم..تا چند روز پیش pes09 بدون هیچ مشکلی روان و باحال اجرا میشد اما الان چند روزه که یه مقدار کند اجرا میشه.رفتم توی setting دیدم گزینه wait for vsync که قبلا بایدکنارش تیک زده میشد الان تیک نداره و نمیشه واسش تیک زد چون های لایت نیست ..2بار هم uninstall کردم و 2باره نصب کردم اما بازم درست نشد و نمیتونم واسش تیک بزنم..خلاصه الان کند اجرا میشه.احتمال زیاد میدم کندیش واسه غیر فعال بودن wait for vsync باشه..خواستم ببینم شما اگه میتونین کمکم کنین که خیلی ضد حاله..توی چند روز اخیر چند تا بازی نصب کردم.فکر میکنم شاید توی اونها چیزی بوده و نصب کردم که حالا wait for vsync فعال نمیشه..خلاصه شما اینکاره این واگه کمک بدین شرمنده ام میکنین..دمتون گرم
سلام دوست عزیز
با تشکر از راهنمایی شما
من این بخش رو ندیده بودم .
اگه شما لطف کنید یه بخش دیگه هم برای گذاشتن گا ها وجود داره این هم لینکش:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من خیلی گشتم آیا یک آپشن فایل درست حسابی هست که تمامی اسامی و اسم جامها و لیگها توش درست شده باشه برای دانلود؟
لطفا لینک بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)