آدرس نت بیل مخابرات ارومیه رو میخواستم دو شب پیش 2 گیگ از اکانتم پریده![]()
آدرس نت بیل مخابرات ارومیه رو میخواستم دو شب پیش 2 گیگ از اکانتم پریده![]()
قطعی و وصلی زیاد شده اخیرا ، شما اسپلیتر داری رو خط ؟ چک کن معیوب نباشه . روی تلفن هم اسپیلتر نصب کن
Last edited by saeed774; 24-01-2015 at 12:38.
من قبلا مشکل نویز داشتم، یه سیم مستقل از خود جعبه تقسیم مخابرات واسه adsl کشیدم، اسپلیترم نذاشتم واسه این خط
snr دان استریم از 10-9 رسیده به 27-26
snr آپ استریم هم از 7-6 رسیده به 16-15
max rate هم قبلا نهایتا به 6000 میرسید الان زیر 10000 نمیاد
پیش اومده 4روز بکوب با یه IP وصل بودم و crc error از 4-3 بیشتر نشده
قطعی هم تقریبا ندارم اگر باشه هم در حد چند روز یه بار به مدت 1دقیقه
هرچند این قطعی ها بیشتر به مرکز مخابراتی ربط داره
Last edited by urumchi; 24-01-2015 at 16:26.
جعبه تقسيم هموني كه تو كوچه ها هست ؟ از كجا فهميدي كدوم مال شماس :دي
آره
از اونجا که با چشمم می بینم سیم تلفن از کابل کنارش کشیده شده توی خونه. جعبه تقسیم ما دقیقا کنار در خونه ست
از توی جعبه یه رشته کابل حدود 30سانت میذارن بیرون تا مشترک هرکاری داره با اون کابل بکنه ولی من پیچهای جعبه رو باز کردم و از کابل اصلی انشعاب گرفتم
واسه تابلو نشدن سیم بهش لنت مشکی زدم که همرنگ کابل مخابرات بشه بعد انداختم زیر کابل مخابرات و دوتاشو بهم لنت زدم که جدا هم نشن، یعنی تا از نزدیک نبینی اصلا معلوم نیست یه سیم دیگه اونجا وجود داره
Last edited by urumchi; 24-01-2015 at 18:37.
.
.
کــــــــــَلـــــــَــک![]()
دوستان که از مخابرات شبانه دانلود می کنند به گمانم باید ساعت 8 صبح دیس بشیم وگرنه از پهنای باند کم می کنه 7 تا 8 رو درسته ؟
علی آقا شما از 1:10 تا 7:50 بذار برای دانلود اگه کم کرد برات حجم میخرم
اگر هم حجم نخوای مثل قبل یه هدیه البته یه جور دیگش (آپدیت 2015) بهت میدم اساسی حال کنی بدون اون مشکلات سابق
![]()
Last edited by urumchi; 25-01-2015 at 01:16.
ما که نمک پرورده ایم .. نیکی و پرسش داداش ؟یافتم چرا دو گیگ از پهنای باندم پریده .... گویا تارنت رو force download بوده و از اونجایی که دانلود تموم شده متوجه نشدم که داره در این حالت بدون درنظر گرفتن زمان بندی که بهش دادم داره آپلود هم می کنه ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)