برادر شما که گفتی مهندسی رو برنداشتم چون امتحانش بعد طراحی الگوریتم هست![]()
برادر شما که گفتی مهندسی رو برنداشتم چون امتحانش بعد طراحی الگوریتم هست![]()
فقط میخوام جواباش حفظ کنم![]()
برعكسشو گفتم! طراحي الگوريتم رو برنداشتم چون امتحانش يه روز قبل از مهندسي بود!
Last edited by hosseincode2008; 21-05-2013 at 13:03.
آها ... ببخشید حواسم نبود![]()
دو فصل از اندیشه2 مونده و فردا امتحانه.هنوز یدور کتابو کامل نکردم.خیلی چرت و پرته.اون بنده ی خدا حمید دیابلو چی کرد؟کتابو خرید؟خوندش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت هم که فقط 2تا میشه نمونه سوال دانلود کنی برا بقیه باس پول بدی یعنی چی اخه مسخره ها
امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور از امروز ۳۱ اردیبهشت در ۵۰۰ مرکز آغاز می شود و تا ۲۲ خرداد ادامه دارد.
در هر روز ۵ نوبت امتحانی برگزار می شود که امتحانات فاقد نمره منفی می باشد.
شیوه دریافت نمره در امتحانات بدون کاغذ
در صورتی که دانشجو تمایل داشته باشد می تواند بعد از پایان امتحان بدون کاغذ، دکمه دریافت نمره را فشار دهد و نتیجه امتحانش را مشاهده کند. البته در این رابطه برخی مراکز بعلت بار روانی که با مشاهده نمره بلافاصله بعد از امتحان به دنبال خواهد داشت مخالفت کرده اند.
در امتحانات بدون کاغذ سوالات یکسان است اما ترتیب چینش سوالات و حتی گزینه ها روی هر سیستمی و برای دانشجویان متفاوت است.
از اینها هم میتونی استفاده کنی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشته از اینا، اگه بگردی و وبلاگی چیزی مرتبط با رشته ی خودت پیدا کنی که همه ی نمونه سوالا رو داشته باشه خیلی خوبه.
مثلا برای رشته ی خودم، صنایع، همیشه میرم تو این وبلاگ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های
خریدم همین امروز...2 هزار و پانصد تومان..من تا صفحه 100 فعلا خوندم...دارم هنگ میکنم...اولین باره دارم یک کتابو یه روزه میخونم![]()
2.500 تومن واسه یه ترم تحصیلی ، فکر نمیکنم الان دیگه این مبلغ چندان زیاد باشه .. در عوض همه سوالات مرتب و با پاسخ تستی و تشریحی است ....
از دید من ارزشش رو داره .....
Last edited by AMoO.Reza; 21-05-2013 at 19:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)