سلام فابریک پراید و206 امپر 55 هست داداش![]()
سلام فابریک پراید و206 امپر 55 هست داداش![]()
خدا قسمت کنه سربرج میخوام برم مسافرت شمال چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟؟؟
لنت عوض کردم باتری نو انداختم شمع و وایر و دریچه گاز و روغن+فیلتر+فیلترهوا+باد لاستیک نیتروژن زدم+سروالف هام پوسیده بود عوض کردم+کمک های جلو رو هم تعویض کردم
فکر کنم کلشو عوض کردم چیزی از قلم افتاده از نظر دوستان که یادم رفته باشه؟
البته ناگفته نماند اب رادیاتور+کولر هم باد خوب و خنک وقابل قبولی میده.![]()
سلام
1- برقِ باتری 2 مشخصه داره:
ولتاژ و آمپر
ولتاژ به تعداد خانه ها بستگی داره
http://www.drivingtesttips.biz/wp-content/uploads/2014/05/car-battery.jpg
6 تا خانه ی که هر کدوم با خانه ی بعدیش به صورت سِری وصل شده و در مجموع 12 ولت برقِ مستقیم (DC) تولید میکنند
اما آمپراژ باتری به مساحتِ صفحه های هر خانه بستگی داره
صفحه های پهنتر آمپراژ بیشتر تولید میکنند یهنی شدت جریانِ بیشتر
پس باتریهای با آمپراژ بیشتر , بزرگتر هم هستند .
برای شارژ باتری هم شارژر باید دو خصوصیت داشته باشه
1- ولتاژ شارژر باید اندکی بیشتر از ولتاژ باتری باشه وگرنه باتری اصلاً شارژ نمیشه
ولتاژ یعنی اختلافِ فشار
اگر فشار برقِ شارژر بیشتر از باتری نباشه برق شارزر اصلاً نمیتونه وارد باتری بشه
2- آمپراژ شارژر . آمپر کمتر باعث دیرتر شارژ شدن باتری میشه و اگر برق کشی از باتری بیشتر از سرعتِ شارژ شدنش باشه پس باتری بالاخره ضعیف و غیر قابل استفاده میشه
حالا اگر باتریِ نصب شده برای خودرو ,آمپرش متناسب نباشه با قدرتِ شارژ کنندگیِ دینام اونوقت باتری کم کم ضعیف میشه و از کار میافته
این کار حتماً به قطعات الکترونیکی دینام صدمه میزنه
پس راهِ عاقلانه اینه که باتریِ توصیه شده نصب بشه یا اگر پیدا نمیشه , حداکثر 5 آمپر بیشتر از استاندارد نصب بشه
=====================================
در مورد کیفیت ماشینهای ایرانی , شک نکنین که قطعات این ماشینها اکثر قطعاتش عمداً بنجل ساخته شده تا هم هزینه ی تولید کم بشه هم فروش قطعات بالا بره یعنی به قول همسایه های غربی و جنوبیمون , مثل اَرّه هستند این تولید کنندها . میرند بالا میبُرند , میان پایین هم میبُرند . کم فروشی و بنجل فروشی و بی کیفیت فروشی و گرانفروشی رو با هم انجام میدند .
آلیاژ قطعات فلزی , مواد لاستیکی و پلاستیکی و غیره که در ساخت این خودروها استفاده شده کیفیتش پایبنه , مقدارش کم و نازکه , تکنولوژی و دقت در ساخت هم پایین هست
مثال:
گردگیر پلوس ماشینهای ایرانی از لاستیکِ بنجل با قابلیت ارتجاعی کم درست شده , عمداً هم کوتاه ساخته شده تا هم مواد کمتر ببَره هم اینکه بیشتر کش بیاد و زودتر پاره شده . صخامتش هم کمه
قیمتش هم گرانه
به این میگن آخِر بی وجدانی و مال مردم خوری
بعضی از قطعاتِ این لگنها غیر از مکیدنِ خونِ مردم , جان مردم رو هم به خطر میندازه
حرف در این مورد زیاده
یه عالَمه حرفِ گفتنی , نداریم وقتِ گفتنی
اما شکی نیست که کسی که اطلاعاتش بالا هست در مورد قطعات و سیستمهای خودرو و مکانیک خودرو و استفاده ی صحیح و عاقلانه از خودرو و سرویس و تعمیر به موقع و از روشهای مکانیکهایی که یا وارد نیستند یا وجدان ندارند آگاهند , این افراد هزینه های ماشینشون خیلی کمتر از کسانی هست که در این موارد اطلاعاتشون کم و یا صفر هست
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-08-2017 at 20:09.
بعله درسته
ولتاژ شارژر بایستی چند ولت بیشتر از منبع ذخیره باشه.
هیچ تفاوتی در ولتاژ باتری های موجود برای خودروهای سواری نیست. همگی از نوع 6 سلولی و یک ولتاژ مشخص 12 برخورداند
خروجی آمپر شارژر میبایست بیشتر از میزانی باشه که مصرف کننده ها مصرف میکنند. و کسی هم نگفته که این خروجی به انداز کافی نیست.
البته در برخی موارد این استثنا بوجود میاد که خروجی به اندازه کافی نباشه که در بازار آلترناتورهای قوی تری وجود داره و میتونن با تجهیزات فعلی جایگزین کنن. البته اگر احساس بشه که به آن نیاز پیدا کردن.
اینکه مردمی زیر بار جبر و زور حاکمان و یا اصحاب حاکمان هستند، به شعور اشخاصی بر میگردد که زیر سلطه حاکمان آن شهر هستن. مسلما عقل و خرد تنها راه نجات و سعادت انسانهاست. (برخلاف آنچه که حاکمان آن شهر به آنها گفته اند..!)
تسمه تایم
تعویض روغن
انشالله سفر خوبی داشته باشید.
واسه یه سفر شمال این کارا رو انجام میدین؟!!
خلاصه خوش بگذره
سلام مجدد تسمه دینام وتایم و کولروهیدرولیک رو 1200 کیلومتر پیش انجام دادم.روغن هم تازه تعویض کردم ایرانول صبا حدود 12 مرداد بود.
ممنون داداش مرسی![]()
سلام خوبید درود برشما خیر ماشین حدود 6 سال بود که دست نزده بودم
جفت کاسه چرخهای عقب+جفت دیسک چرخهارو هم عوض کردم+هر4 لنت ها رو مارک گولد انداختم.![]()
راهی هست که بتونم بفهمم برا تعویض واشر سرسیلندر موتور 1800 پژو نیاز به کف تراشی هست یا نه؟ مثل اینکه هزینه کف تراشی و تعویض واشر خیلی زیاده![]()
اگه ماشینتون واشر زده مکانیک که باز کنه با یه خط کش و فیلر چک میکنه مشخص میشه ... اما اکثرا وقتی سرسیلندر رو باز میکنن یه تراشکاری نازک در حد یک میل هم انجام میدن که مطمین تر باشه ... اگه ماشین بخاطر داغ کردن واشر زده باشه امکان اینکه نیاز به تراشکاری داشته باشه بیشتره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)