تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 828 از 3195 اولاول ... 32872877881882482582682782882983083183283887892813281828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,271 به 8,280 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اصلاً نمیفهمم این صیغه ی خرید اینترنی چیه؟

اکثر کاسبا تو روز روشن تو مغازه میخوان سرت کلاه بذارن یا دزدی کنن... اونقوت چطور شما میتونید اطمینان کنید و پول به اینا بسپرید برا من سواله!
    دوست من خرید کنسول مساله ی کمی نیست و شما باید خودت موقع خرید حضور داشته باشی و هر سوالی که به ذهنت میرسه از فروشنده بپرسی.. اگر شهرستانید، میخواهید از تهران بخرید بهترین جا به نظرم نکست جن هست.. حداقل اینه که چهار تا آدم متخصص و سالم اونجا هستن میتونن به کارت رسیدگی بکنن..
    موفق باشید

2. 10 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اکثر کاسبا تو روز روشن تو مغازه میخوان سرت کلاه بذارن یا دزدی کنن... اونقوت چطور شما میتونید اطمینان کنید و پول به اینا بسپرید برا من سواله!
    دوست من خرید کنسول مساله ی کمی نیست و شما باید خودت موقع خرید حضور داشته باشی و هر سوالی که به ذهنت میرسه از فروشنده بپرسی.. اگر شهرستانید، میخواهید از تهران بخرید بهترین جا به نظرم نکست جن هست.. حداقل اینه که چهار تا آدم متخصص و سالم اونجا هستن میتونن به کارت رسیدگی بکنن..
    موفق باشید
    حرف های پیمان تایید میشه البته خوب اگه طرفت ادم مطمنی باشه خرید اینترنتی خیلی به صرف و مطمن تره
    من خودم هم برای خودم هم 2 تا از دوستام اینترنی 360 خریدم 14 ماه قبل که تو تهران 560 بود از پیام گرفتیم 470 که کپی خورم بود و الان 14 ماهه مثل تانک کار میکنه

بالای 12 بار هر بار 6 تا 10 بازی بین 22 تا 30 تومان از 4 یا 5 نفر خریدم که علاوه بر این که قیمت هاشون نصف تهران بود همه چیز از جنس Dvd سرعت رایت و full stealth بودن رو رعایت میکردن و در یک کلام تو حرفشون خبره بودن طوری که چشمات رو میبندی و پول میریزی به حسابشون و جنس کامل و به موقع تحویل میشه

همچنین برای خودم و دوستام از یکی دیگشون که اونم یک حرفه ای تو زمینه سخت افزار و pc بود کلی قطعه خریدم با اختلاف قیمت مجموع 420 در مقابل 525 که خیلی از قطعات اینجا موجود نبود

همه پلمپ با گارانتی و اصل

در کل حرفم اینه که به هر کسی نمیشه اطمینان کرد اما اگه اطمینان طرف اثبات شده باشه خرید اینترتی میشه چیزی که هم تو قیمت هم وقت هم اعتماد , به نفع ادمه

به خصوص برای غیر تهرانی ها
    چون خود تهرانی ها میتونن حضوری به همین ادم ها مراجعه کنن و پول پست هم ندن

4. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان.چجوری میشه نوع درایور ها رو بدون eject کردن و باز کردن کنسول فهمید؟با تشکر

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام دوستان.چجوری میشه نوع درایور ها رو بدون eject کردن و باز کردن کنسول فهمید؟با تشکر
    !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

14

حرف های پیمان تایید میشه البته خوب اگه طرفت ادم مطمنی باشه خرید اینترنتی خیلی به صرف و مطمن تره
    من خودم هم برای خودم هم 2 تا از دوستام اینترنی 360 خریدم 14 ماه قبل که تو تهران 560 بود از پیام گرفتیم 470 که کپی خورم بود و الان 14 ماهه مثل تانک کار میکنه

بالای 12 بار هر بار 6 تا 10 بازی بین 22 تا 30 تومان از 4 یا 5 نفر خریدم که علاوه بر این که قیمت هاشون نصف تهران بود همه چیز از جنس Dvd سرعت رایت و full stealth بودن رو رعایت میکردن و در یک کلام تو حرفشون خبره بودن طوری که چشمات رو میبندی و پول میریزی به حسابشون و جنس کامل و به موقع تحویل میشه

همچنین برای خودم و دوستام از یکی دیگشون که اونم یک حرفه ای تو زمینه سخت افزار و pc بود کلی قطعه خریدم با اختلاف قیمت مجموع 420 در مقابل 525 که خیلی از قطعات اینجا موجود نبود

همه پلمپ با گارانتی و اصل

در کل حرفم اینه که به هر کسی نمیشه اطمینان کرد اما اگه اطمینان طرف اثبات شده باشه خرید اینترتی میشه چیزی که هم تو قیمت هم وقت هم اعتماد , به نفع ادمه

به خصوص برای غیر تهرانی ها
    چون خود تهرانی ها میتونن حضوری به همین ادم ها مراجعه کنن و پول پست هم ندن
    سلام اقا پدرام.به نظر شما بهترین جا برای خرید این کنسول کجاست؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

10. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

موفق باشید

درسته!
    خیلی ها تو بازیسنتر از شامی جنس خریدن ولی جنسشون به دستشون نرسید!در حالی که بار اول کامل جنس ها رو تحویل داده بود.
    من خودم کنسولم رو 20 تومن گرونتر از فتحی خریدم ولی از جایی که با خونمون 10 دقیقه فاصله داره!
    به نظر به غیر از cd, کتاب خرید اجناس دیگه از اینترنت یک ریسک محسوب می شه!

12. 2 کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

موفق باشید
    منم واقعا با نظر پیمان جان موافقم چون در هر صورت شما باید خودت یه نگاهی به دستگاه بندازی و همه چیش رو چک بکنی تا از سالم بودن اون مطمئن بشید.

این آقای شامی هم ممکن بود کلاه بردار نبوده ,ولی وقتی دیده تقاضا زیاد شده شیطون گولش زده و این کارو کرده !!!

کلا من که تا حالا فقط CD از اینترنت سفارش دادم . حتی به فتحی هم اعتماد ندارم.
    5 ماه پیش هم به همه گفتن اصلا از اینترنت چیزای گرون سفارش ندین.
    وسلام
    Last edited by SamGun; 08-08-2009 at 19:06.

14. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه یکی بگه ixtreme 1.6 چیه؟لینک دانلود رو بزارین!وطریقه ی نصبش رو.ممنون.
    ================================================== =
    آقا پدرام این عکسی که برای تعیین نوع درایور گذاشتین برای من نمیاد میشه یه سایت دیگه آپ کنین
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان میشه یکی بگه ixtreme 1.6 چیه؟لینک دانلود رو بزارین!وطریقه ی نصبش رو.ممنون.<br />
    ================================================== =<br />
    آقا پدرام این عکسی که برای تعیین نوع درایور گذاشتین برای من نمیاد میشه یه سایت دیگه آپ کنین<br />
    ممنون.
    <br />
    <br />
    ixtreme یک نرم افزار برا کپی خور کردن دستگاه هست!که نیاز به بازکردن دستگاه هست و همه ی بازی های جدید نیاز به این دارن .من پیشنهاد می کنم دستگاه رو بدید بیرون با 8 تومن درست می کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •