من هر کاری میگنم نمیتونم با گوشی برم نت.نمیدونم چرا؟
از فروشنده سوال کردم گفت چون سند نزدم ثبت نامت تکمیل نشده.الان هم که سند زدم بازم نمیشه.نمیدونم چرا؟
من هر کاری میگنم نمیتونم با گوشی برم نت.نمیدونم چرا؟
از فروشنده سوال کردم گفت چون سند نزدم ثبت نامت تکمیل نشده.الان هم که سند زدم بازم نمیشه.نمیدونم چرا؟
تنظیمات جی پی آر اس رو انجام دادی؟
متاسفانه انسان طوری طراحی شده که اگه به یه چیزی بدبین باشه ! کافیه بگه جیز ! صدای اون شخص در میاد و خیلی بزرگش می کنه ! که بده ، به درد نمی خوره..........
الا شهر ما یک روز در میون قطع هستش....
اصولا یه چیز خیلی طبیعی هستش که تازه راه اندازی شده اینطوری من الا بیام بگم به درد نمی خوره.... ، اگه چندین ماه گذشته بود یه چیزی !
هزینه هاش هم برای من که از دولتی استفاده می کردم خیلی بهتره ! انگاری هزینه الکی از ادم نمیگیره
وسیع باشید
یاحق.
حالا میگیرن یا نمیگیرنش رو نمیدونم اما من نه چیزی دادم نه گرفتم اگه میشه یکی بگه من چطوری 80 تومنم رو پس بگیرم البته با طرح قرمزش که مهمتره
باید تنظیمات گوشیت را دریافت کنی
حتماکه نباید چیزی دانلود کنی!!!
همین که وارد یه سایت بشی مثل این میمونه که داری دانلود میکنی
جون تقی راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه این دیگه شد اینترنت؟؟؟ پس دیگه وصل موندن بهش یعنی چی بدون هزینه ست؟؟؟ مگه میخوام به اینترنت وصل باشم که چیکار کنم؟؟؟جیییییییییییییغ پس بگو اینترنت به درد چی میخوره؟؟؟ کجا بریم یعنی دانلود نمیاد نمردیم و معنی دانلود رو هم فهمیدیم
![]()
خوب این مشکل شماس که فکر میکنی دانلود فقط گرفتن یه فایل از اینترنته!!!
در حالی که وقتی شما یه صفحه اینترنتی را باز میکنی باز شدن صفحه شامل
کدهای صفحات
و.....
همگی باید دانلود بشن!!!!!!
منظور اون جمله اینه که وقتی شما یه صفحه را باز کردین میتونین هرچقدر دلت بخواد اون صفحه را نگه داری (نبندیش) پولی از این بابت پرداخت نخواهی کرد ینی مثل دایال آپ نیست که نسبت به زمان موندنتون تو اینترنت براتون پول بندازه!!!!
سلام
خب، فارسيم درست شد،
بي معرفتها، يكي جوابمو بده، من هر جور شده بايد بتونم با گوشيم و اينترنت عكس بفرستم، بعضي وقتها بايد عكسهامو سريع به دفتر روزنامه بفرستم تا براي شماره فرداش چاپ بشه.
كمكم كنيد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)