تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 827 از 858 اولاول ... 327727777817823824825826827828829830831837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان مودم بنده باید همش کانال رو تو تنظیمات عوض کنم که کار کنه هر از گاهی یهو قطع میشه ارتباط
    مال شما هم چنین مشکلی داشته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    منو خرید بسته ایرانسل دو نوع هست یکی خرید بسته td lte
    یکی خرید بسته همراه 4g
    همیشه همراه میخریدم میخوام بسته td lte بخرم ولی فک میکنم سیمکارت مخصوص خودشو داره درسته؟برای گیمینگ کدوم بهتره و یا فرقی نمیکنن؟
    ایرانسل خیلی خراب شده دلیلش هم شاید سیاسیه
    همراه بهتره برای گیمینگ؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2022

پيش فرض

سلام دوستان امکانش هست راهنمایی کنید .مودمzw101دارم زمانیکه مودم رو به تی پی لینک مدلw8961nوصل میکنم و با گوشی وصل میشم سرعت افتضاح و دائم قطع و وصل میشه ولی با کابل که مستقیم از zw101 وصل میشم به لپ تاپ سرعت خوبه.هر تنظیمی بگید رو مودم انجام دادم .راه حل چیه؟ یه وقت هایی هم چراغ لن اصلا روشن نمیشه

- - - Updated - - -

سلام دوستان امکانش هست راهنمایی کنید .مودمzw101دارم زمانیکه مودم رو به تی پی لینک مدلw8961nوصل میکنم و با گوشی وصل میشم سرعت افتضاح و دائم قطع و وصل میشه ولی با کابل که مستقیم از zw101 وصل میشم به لپ تاپ سرعت خوبه.هر تنظیمی بگید رو مودم انجام دادم .راه حل چیه؟ یه وقت هایی هم چراغ لن اصلا روشن نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2022

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم کلافم کرده با کابل سرعت خوبه ولی به محض اینکه به مودم وصل میکنم که بشه باwifiبهش وصل شد سرعت افتضاح میشه یه وقتایی اصلا قطع میشه.بنظرتون مشکل از چیه؟ چند مدل روتر هم امتحان کردم فایده نداشته.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2022

پيش فرض

میشه راهنمایی کنید من اصلا وارد نیستم.الان چند ماه درگیر این مودم و این مشکل هستم هیچ جا راهنمایی پیدا نکردم.۰۹۰۲۵۶۱۹۳۹۲ شماره منه ممنون میشم کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    منو خرید بسته ایرانسل دو نوع هست یکی خرید بسته td lte
    یکی خرید بسته همراه 4g
    همیشه همراه میخریدم میخوام بسته td lte بخرم ولی فک میکنم سیمکارت مخصوص خودشو داره درسته؟برای گیمینگ کدوم بهتره و یا فرقی نمیکنن؟
    ایرانسل خیلی خراب شده دلیلش هم شاید سیاسیه
    همراه بهتره برای گیمینگ؟ممنون
    درود.
    شما با گوشی نمیتونید به شبکه TDD-LTE ایرانسل وصل بشید و از اینترنت اون استفاده کنید و می بایست مودم مخصوص اون رو خریداری کنید همچنین سیم کارت مخصوص اون رو تا بتونید بسته های TDD-LTE رو استفاده کنید. اگر هم گوشی شما اون باند رو داشته باشه فقط میتونید از نت اون استفاده کنید و قابلیت مکالمه نداره. برای خرید هم دست کم باید حدود دو میلیون تومان به بالا خرج کنید (دست کم).
    به هیچ عنوان هم به درد گیم نمیخوره چون هم پینگ بالایی داره و هم Nat Type 3 هستش و Nat Type 2 نداره.
    کلاً سرویس موبایل (بر بستر سیم کارت) به درد هیچ بازی ای نمیخوره.

7. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم کلافم کرده با کابل سرعت خوبه ولی به محض اینکه به مودم وصل میکنم که بشه باwifiبهش وصل شد سرعت افتضاح میشه یه وقتایی اصلا قطع میشه.بنظرتون مشکل از چیه؟ چند مدل روتر هم امتحان کردم فایده نداشته.
    سلام دوست من
    در مورد این مودم .. POE داره ولی اگر فاصله poe تا مودم شما زیاده از کابل cat 5 معمولی استفاده نکنید
    از کابل cat 5 E یا ترجیحا cat 6 به بالا استفاده کنید . چون میرایی برق این مودم زیاده کیفیت ساخت پایینی داره
    به نظر میرسه مشکل شما هم همینه شاید دوستان بگن پورت رو ی اکسس پوینت شما ایراد داره ولی احتمالا مشکل از ارتباط مودم با اکسس پوینت هست .

9. این کاربر از لیونل_مسی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه توی مودم GP 2101 plus چطوری میشه روی یک فرکانس یا بی تی اس قفل کرد؟
    من توی قسمت Cell seletions این کار انجام میدم اما باز مودم سوئیچ میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درود.
    شما با گوشی نمیتونید به شبکه TDD-LTE ایرانسل وصل بشید و از اینترنت اون استفاده کنید و می بایست مودم مخصوص اون رو خریداری کنید همچنین سیم کارت مخصوص اون رو تا بتونید بسته های TDD-LTE رو استفاده کنید. اگر هم گوشی شما اون باند رو داشته باشه فقط میتونید از نت اون استفاده کنید و قابلیت مکالمه نداره. برای خرید هم دست کم باید حدود دو میلیون تومان به بالا خرج کنید (دست کم).
    به هیچ عنوان هم به درد گیم نمیخوره چون هم پینگ بالایی داره و هم Nat Type 3 هستش و Nat Type 2 نداره.
    گوشی جدید مثل شیاومی 11t pro و 11t با همون سیم اعتباری و دائمی به تیدی باند ۴۲ وصل شدم

12. 2 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درود.
    لطفا اگه امکان داره NAT type رو معرفی چی هست و تفاوت 3 و2 در چی هست و در کل به چه درد میخوره؟

دوستان من یه اینترنت میخوام که بیشتر برای دانلود فیلم و سریال میخوام.گاهی هم برای آپلود فایل ازش میخوام استفاده کنم که سرعتش مناسب باشه. هزینه اش برام مهم نیست. در دیجی کالا دیدم که مودم TF-i60 H1 رو خیلی ازش تعریف کردن. واقعا نمیدونم مودمش خوب هست یا نه

درضمن برای دانلود بالا اصلا ایرانسل رو پیشنهاد میدید یا همراه اول یا ...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •