نه والا ، جای دیگه هم همین شرایط رو داره ، الان دو سه ماهی هست که گوشی جدیدم رو گرفتم ، با گوشی قبلیم هم همینطوری بود ، وصل نمیشد به 4G.
جالب اینه که 5-6 ماه پیش سیمکارتم که قدیمی بود رو هم عوض کردم و USIM گرفتم بخاطر همین 4G![]()
نه والا ، جای دیگه هم همین شرایط رو داره ، الان دو سه ماهی هست که گوشی جدیدم رو گرفتم ، با گوشی قبلیم هم همینطوری بود ، وصل نمیشد به 4G.
جالب اینه که 5-6 ماه پیش سیمکارتم که قدیمی بود رو هم عوض کردم و USIM گرفتم بخاطر همین 4G![]()
بله ، بسته ی 6 ماهه آلفا پلاس
برای اولین بار نت همراه اول تست کردم در خات فورجی با یک خط انتن سرعتش ۲۳ مگ بود !!! ولی رام سواله که چرا وقتی بسته نداری فورجی نمیشه همش رو تریجی؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
امکان هدیه دادن حجم به یه سیم کارت دیگه هست؟
منظورم حجم باقی مانده از بسته خودمونه
چندبار پرسیدم کسی جواب نداد، امروز هم باز بسته خریدم و به همون مشکل خوردم و میخوام ببینم کس دیگه ای این مشکل رو داره یا نه که حدود ساعت 2:30 الی 3 اینترنت قطع میشه و باید حتما رفت رو airplane mode و برگشت و بلافاصله وصل میشه و دیگه قطع نمیشه. تقریبا همیشه این مشکل رو دارم.
راستی من الان بسته روزانه ندارم و شبانه خریدم و سرعتم همون 8 مگابیت (1 مگابایت) هستش.
فعلا نه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام. کسی میدونه آیا میشه این بسته های نا محدود شبانه رو مستقیم از طریق نرم افزار همراه اول از طریق گوشی فعال کرد یا نه چون تو منو بسته های نوترینو که نبود.؟
باند 3 همراه اول با هات اسپات شیلد:
در حالت عادی بدون هات اسپات (اینترنت خود همراه اول):
---------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by and-roid2; 28-08-2017 at 07:44.
سلام سوال من اینه که آیا مودم های cat11 و cat16 از 4.5g همراه اول سرعت بیشتری میگیرند ؟ نسبت به cat6
امروز برای گوشی مادرم پیامک اومد که اگر گوشی شما از 4g ساپورت می کنه کد پستی منزل رو به 8962 ارسال کنید تا به طور رایگان سیم کارت یو سیم و 20 گیگ اینترنت هدیه دریافت کنید. من کد پستی رو پیامک کردم بعد جواب اومد که شما مشول طرح رایگان تعویض یو سیم نیستید! پس چرا اینجوری شد؟ هم گوشیش فورجی داره هم از اینرتنتش استفاده کرده
سرکاریه؟؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)