تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 827 از 1849 اولاول ... 32772777781782382482582682782882983083183787792713271827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فکر نکنم حالت عادیش اینجوری باشه ها؟!!
    شما فقط ۷۲ ساعت قبل از اتمام می تونی تمدید کنی
    و اگه تمدید کنی تاریخ شروع سرویس جدیدت میشه تاریخ اتمام سرویس فعلیت حالا چه حجم داشته باشی چه نداشته باشی
    اگه در غیر اینصورت اتفاق می افته که باگه و باید تماس بگیرین
    این و هم یاداشت کردم که بعدا مطرح کنم
    اتفاقا سیستمش یکم باگ داره ولی برنامه نویسش خیلی ادم گندیه و خیلی سریع رسیدگی می کنن
    مثلا همین هفته حین اومزش ما باگ می دیدیم تو سیستمش ولی فردای همون روز میدیدی که باگه برطرف شده
    یا مثلا تو همین هفته یکی دو قابلیت به پنل اضافه شد که حتی خود مدرس هم اشنا نبود
    دقیقا همون 72 ساعت مثلا اگر 24 ساعت زودتر تمدید کنم چرا تاریخ جدید ثبت میشه؟! در صورتیکه بقیه شرکتها تاریخ انقضای سرویس ساعت 12 شب اولین روزی که سرویس خریداری و وصل شده. چون من ممکنه تاریخ انقضا خونه نباشم یه روز زودتر تمدید کنم که حجمم نپره بره دوره بعد اما تاریخ سرویسم در عوض جلوتر میوفته.
    یه باگ دیگه حجم تو پنل خرید ترافیک یک مقدار نشون میده اما اگر موس و ببرید رو اسم مشترک بالا سمت چپ حجم یه چیزه دیگست. الان با گوشیم وگرنه یه عکس میذاشتم از صفحه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا همون 72 ساعت مثلا اگر 24 ساعت زودتر تمدید کنم چرا تاریخ جدید ثبت میشه؟! در صورتیکه بقیه شرکتها تاریخ انقضای سرویس ساعت 12 شب اولین روزی که سرویس خریداری و وصل شده. چون من ممکنه تاریخ انقضا خونه نباشم یه روز زودتر تمدید کنم که حجمم نپره بره دوره بعد اما تاریخ سرویسم در عوض جلوتر میوفته.
    یه باگ دیگه حجم تو پنل خرید ترافیک یک مقدار نشون میده اما اگر موس و ببرید رو اسم مشترک بالا سمت چپ حجم یه چیزه دیگست. الان با گوشیم وگرنه یه عکس میذاشتم از صفحه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    والا چیزی که تو پنل به ما نشون دادن فرق می کرد با چیزی که شما میگی
    مثلا اگه تارخ اتمام سرویست ۳۰/۶۰/۹۳ باشه وشما ۲۹/۶/۹۳ بیای سرویس رو تمدید کنی , تاریخ شروع سرویست میشه ۳۰/۶/۹۳ و تاریخ اتمامش میشه ۳۰/۷/۹۳
    حالا انتقال حجم بستگی به نوع سرویست داره که انتقال پیدا بکنه یا نکنه
    دلیل این کارشون هم اینه که میگن مشترک شاید حجم فشفشه داشته باشه بخواد تو این یک روز فشفشه استفاده کنه
    حالا شما اگه بخوای تاریخ شروع سرویس جدیدت از همون ۲۹/۶/۹۳ باشه باید تماس بگیری تا این کار رو برات انجام بدن
    امیدوارم تونسته باشم جوابتو بدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این وضعیت چند ماه اخیر من با های وب:
    تست صبح :

تست ساعت 12 ظهر به بعد:

کاملا مشخصه مرکز مخابراتیتون شلوغه و کمبود پهنای باند داره
    سر ظهر که میشه همه هجوم میارن سمت اینترنت
    Last edited by newman222; 11-09-2014 at 01:25.

4. این کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینها تعریف هاشون با شرکت های دیگه فرق داره
    اگر 72 ساعت قبل از اتمام سرویس تمدید بکنی برای شما تمدید حساب میشه و از پایان سرویس قبلی سرویس شما تمدید میشه علتش هم اینه که کاربرانی که سرویس های انتخاب کردن که قابل انتقال هست حجمش به دوره بعد(های وب از اولین و معدود شرکت های است که حجم اصلی سرویس برای سرعت های زیر 2 مگ قابل انتقال به دوره بعد هست) شما از تمدید سرویس استفاده می کنی و مابقی حجمت نمی سوزه نه اینکه کاربر فشفشه داشته باشه دوست من فشفشه بعد از اتمام سرویس و در سرویس بعدی و حتی یوزری دیگر قابل استفاده هست و نمی سوزه!
    اگر بعد از تاریخ اتمام سرویس اقدام به تمدید کنی تعریف های وب از این کار تغیر سرویس هست و شما در اصل سرویست را تغیر دادی و تمدید نکردی و امتیازی نداره و از همان روزی که تغیر بدی حساب میشه به مدت 30 روز
    نکته پایانی کیفیت سرویس های های وب درسته دو ماهه افت کرده اما تمام تلاش های وب و شخص مدیر عامل افزایش به کیفیت سابق و حتی بهتر و رسیدن به استاندراد ها ست که دارند چه در بخش فروش چه پشتیبانی و چه ...روش کار می کنند. الان برای استخدام در های وب آزمون های سختی گذاشتن این دوستمون شاید داده باشه آزمون عمومی را این شرکت رو اصول کار می کنه و هر کارشون علمی و حساب شده است.حجم دزدی و....من قبول ندارم چون خودم چک کردم.ضمن اینکه اگر خط شما نویز داشته باشه مقداری از بسته های گم میشوند و .... که واردش نمی شم.پرش لینک هم الزاما از طرف های وب نیست.البته کم هم مقصر نیست.نظر سنجی که انجام دادیم در مرکز کاشانی تهران 2 ماه پیش اغلب کاربران راضی بودند و....
    نکته پایانی های وب هم خوبه هم بده بستگی به سلیقه کاربر و نیازش از اینترنت داره
    از نظر قیمت که فعلا بی نظیر هست

6. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این اسمس برام اومد الان، یعنی چی؟

اعتبار فعلی شما بعد از محاسبه SLA برابر 9212 MB تعیین گردید.
    با تجدید احترام
    های وب
    تلفن سراسری : 1565

Sent from my HTC One using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

های وب از ساعت 8 صبح تا ساعت 11.45 دقیقه دانلودش رو باز میزاره ولی بعد این محدودش میکنه ... قشنگ یک ماه که اینجوریه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این اسمس برام اومد الان، یعنی چی؟

اعتبار فعلی شما بعد از محاسبه SLA برابر 9212 MB تعیین گردید.
    با تجدید احترام
    های وب
    تلفن سراسری : 1565

الان حجم بهت اضافه شد یا کم شد؟؟!

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان حجم بهت اضافه شد یا کم شد؟؟!
    اضافه شد، دقیق نمیدونم چقدر ولی حداقل ۲ گیگ اضافه شده.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینها تعریف هاشون با شرکت های دیگه فرق داره
    اگر 72 ساعت قبل از اتمام سرویس تمدید بکنی برای شما تمدید حساب میشه و از پایان سرویس قبلی سرویس شما تمدید میشه علتش هم اینه که کاربرانی که سرویس های انتخاب کردن که قابل انتقال هست حجمش به دوره بعد(های وب از اولین و معدود شرکت های است که حجم اصلی سرویس برای سرعت های زیر 2 مگ قابل انتقال به دوره بعد هست) شما از تمدید سرویس استفاده می کنی و مابقی حجمت نمی سوزه نه اینکه کاربر فشفشه داشته باشه دوست من فشفشه بعد از اتمام سرویس و در سرویس بعدی و حتی یوزری دیگر قابل استفاده هست و نمی سوزه!
    اگر بعد از تاریخ اتمام سرویس اقدام به تمدید کنی تعریف های وب از این کار تغیر سرویس هست و شما در اصل سرویست را تغیر دادی و تمدید نکردی و امتیازی نداره و از همان روزی که تغیر بدی حساب میشه به مدت 30 روز
    نکته پایانی کیفیت سرویس های های وب درسته دو ماهه افت کرده اما تمام تلاش های وب و شخص مدیر عامل افزایش به کیفیت سابق و حتی بهتر و رسیدن به استاندراد ها ست که دارند چه در بخش فروش چه پشتیبانی و چه ...روش کار می کنند. الان برای استخدام در های وب آزمون های سختی گذاشتن این دوستمون شاید داده باشه آزمون عمومی را این شرکت رو اصول کار می کنه و هر کارشون علمی و حساب شده است.حجم دزدی و....من قبول ندارم چون خودم چک کردم.ضمن اینکه اگر خط شما نویز داشته باشه مقداری از بسته های گم میشوند و .... که واردش نمی شم.پرش لینک هم الزاما از طرف های وب نیست.البته کم هم مقصر نیست.نظر سنجی که انجام دادیم در مرکز کاشانی تهران 2 ماه پیش اغلب کاربران راضی بودند و....
    نکته پایانی های وب هم خوبه هم بده بستگی به سلیقه کاربر و نیازش از اینترنت داره
    از نظر قیمت که فعلا بی نظیر هست
    منم حرفم همین بود ولی به کاملی شما نتونستم منظورم و انتقال بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان وضع نت شما هم الان داغونه 1:30 دقیقه قطعی داشتم و پینگ هم الان کلی تایم اوته مثل دیروز دم ظهر شده پینگ 230-400 و تایم اوت فراوان سایت هم بزور باز کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •