سرعت افتضاح
دیگه هفته ای یک روز بهمون حال ندن انگار اموراتشون نمیگزره آخر سال 2013 ما هنوز درگیر این سرعت ذغالی اینترنتیم واقعا برا خودم متاسفم
سرعت افتضاح
دیگه هفته ای یک روز بهمون حال ندن انگار اموراتشون نمیگزره آخر سال 2013 ما هنوز درگیر این سرعت ذغالی اینترنتیم واقعا برا خودم متاسفم
ماله منم 2مگه خوبه،ساعات رایگان هم واسه من 2تا7،نیازی نیست مودم هم خاموش روشن کنی
مثلا سرعت دانلودت از putlocker یا اکسپرس لیچ کمه؟
من خداروشکر این مشکلاتی رو که میگین ندارم،سایتا هم راحت باز میشن،سرعت دانلود هم خوبه
هردو مورد
2 مگ مشکل داره نگیرید.
منظور شما از سرعت ، دانلود بود یا سرعت وبگردی ؟ با تغییر گیت وی چی زیاد نمیشه ؟
هردوتاش
با تغییر گیت وی هم چیزی عوض نمیشه اما دیشب ابین ساعت 4 تا 6 سرعت دانلود سرور داخلی بین 200 تا 250 و سرور خارجی بین 10تا 20 بود
نباید 2 مگ میگرفتید .1 مگ حجمی هم روزانه 2 مگ رو بهتون میده با این تفاوت که مشکلات افت سرعت 2 مگ رو نداره .کلا سرویس های حجمی مخابرات( روزانه ) به جز 2 مگ روی 2 برابر بسته شدن و در ساعت رایگان واقعی میشن و تقریبا هیچ کدومشون به اندازه 2 مگ افت سرعت نداره .2048 واقعا مضخرفه .
دوستان من دیروز نتم قطع شد و حدود 3 ساعت سر گیت وی 58 که روسیه باشه، بودم، اینقدر قطع و وصل کردم تا رفتم روی گیت وی 8، تفاوت خیلی محسوسه، اصلا فکر گیت وی روسیه رو از کله خارج کنید.
واس ما که گیت وی راحت عوض میشه
گیت وی تک رقمی رو 0و1 و 3 ,4 و 5 و6 افتادم ولی تا حالا 8 نشده
Last edited by 8-1kel; 28-10-2013 at 13:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)