تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 827 از 973 اولاول ... 327727777817823824825826827828829830831837877927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان من توی یه مرحله ای گیر کردم.
    حدود 52% از بازی گذشته یه جای هست میرم که کارخانه قدیمی هست انگار باید یه نفر رو بکشم.
    میرم توی ساختمون تمام افراد داخل ساختمون رو میکشم بعد ساختمون هم چند طبقه داره طبقه آخر اون یارو ککه باید بکشمش میپره از پنجره ساختمون بیرون منم میرم دونبالش توی این مدت هم چند نفر دیگه رو نفله میکنم ولی دست آخر یارو از یه نردبون میره بالا هرچیم توی مسیر بالا رفتن تیر بهش میزنم چیزیش نمیشه میره بالای یه بلندی خودمم نمیتونم از نردبون برم بالا همینطور میمونم خیلی هم اطراف رو گشتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم.
    امیدوارم با توضیحات مضخرفی که دادم متوجه بشید کدوم مرحله است و بهم کمک کنید.
    باسلام

من دقیقا" متوجه نشدم در کدام مرحله هستید! اسم شخصی که او را دنبال میکنید چیست؟

و یک چند عکس از ماموریت بگذارید تا اگر به خاطر بیاورم دقیقا" راهنماییتان کنم.

ولی وقتی به کسی شلیک میکنید و تیر اثری ندارد باید او را دنبال کرده تا او سوار چیزی مثلا" قایق شود و شما حتما" باید تا مقصدی اورا دنبال و سپس او را بکشید.

برای بالا رفتن از نردبان باید جلوی نردبال باستید و اگر اشتباه نکنم دکمه F را نگه دارید.

بای بای
    Last edited by FGi; 03-12-2009 at 10:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حدود 52% از بازی گذشته یه جای هست میرم که کارخانه قدیمی هست انگار باید یه نفر رو بکشم.
    میرم توی ساختمون تمام افراد داخل ساختمون رو میکشم بعد ساختمون هم چند طبقه داره طبقه آخر اون یارو ککه باید بکشمش میپره از پنجره ساختمون بیرون منم میرم دونبالش توی این مدت هم چند نفر دیگه رو نفله میکنم ولی دست آخر یارو از یه نردبون میره بالا هرچیم توی مسیر بالا رفتن تیر بهش میزنم چیزیش نمیشه میره بالای یه بلندی خودمم نمیتونم از نردبون برم بالا همینطور میمونم خیلی هم اطراف رو گشتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم.
    سلام
    اگه اشتباه نکنم توی اون مرحله گیر کردی که یه ساختمون داغون هست بعد میری داخلش و فرد مورد نظر رو از بین می بری و اون میره که سوار هلیکوپتر بشه . به هر حال ... اگه بلد نیستی از نردبون بالا بری برو کنار نردبون بعد F رو بزن و با W و نگه داشتن Shift بالا برو . اگه این نیست توضیح بیشتری بده .
    موفق باشی ...

3. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه انتقام رو انتخاب کردین ( اون آدمک قرمز ) احتمالا این مرحله آخره که باید بعد از کشتن اون افراد با موتور برین دنبال قایق.

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . .

شما توی این مرحله باید از نردبون با زدن کلید F بالا برید . . بعد همینجور دنبالش کنید . .
    وقتی رفت سوار هلیکوپتر شد . . با آرپیجی هلیکوپتر رو منفجر کنید . .
    به همین راحتی . .

موفق باشید .

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

آقا دسته رو نميتونم ازش استفاده كنم مدلش هم جنيوس شوك داره كمك كنيد تو رو خدا به من مسكين كمك كنيد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا دسته رو نميتونم ازش استفاده كنم مدلش هم جنيوس شوك داره كمك كنيد تو رو خدا به من مسكين كمك كنيد
    این آقا به شما جواب دادن ایشون رو قابل نمی دونید نه؟
    مثل اینکه فقط با دسته های طرح XBOX 360 کار می کنه.
    همونطور که گفته شد فقط با گیم پد های طرح 360 می تونی بازی کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    اینو دان کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد xbox360cemu.ini رو بریز تو فولدر WINDOWS
    4 فایل DLL هم بریز تو WINDOWS\System32

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام برو بکس
    آقا من 40% بازی رو رفتم
    می خواستم ببینم از کجا باید بفهمم که مثل یه معموریت می ده بدون دیگه آین آخرین معمورین رسمی (منظورم اینه که آخرین مامورین اصلی بازی) آخه من بعضی از دمو هارو قطع می کنم م یخوام این آخرین که اومد حواسم باشه رد نکن و ببینم
    راستی توی تریلر بازی دیدم که یه جا نیگو از پشت کامیون آویزون شده (اون جز مامورین های اصلی؟؟) من 40% بازی کردم فعلا که ب ه این ماموریرت نرسیدم!!!

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

راستی توی تریلر بازی دیدم که یه جا نیگو از پشت کامیون آویزون شده (اون جز مامورین های اصلی؟؟) من 40% بازی کردم فعلا که ب ه این ماموریرت نرسیدم!!!
    سلام . .

آره . . جزء ماموریت های اصلی بازی . .
    فکر میکنم توی شهر سومه . . و حدود 50 درصد بازی این ماموریت میاد . .

داره خودمونی میشه Iman_a13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض کمک کنید

سلام دوستان

من با هزار شوق این بازی رو خریدم ولی رو سیستمم سنگین اجرا میشه لازم به ذکر سیستم من مشخصات زیرو د اره

graphics=1g nvida
    ram=2g

cpu=E7400 core to duo

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •