تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 827 از 4105 اولاول ... 32772777781782382482582682782882983083183787792713271827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوست عزیز ناراحت نشیا ولی پادگانهایی که آدم رو میترکونن هنوز ندیدی.پادگانهای جنوب و جنوب شرق مثل سیرجان و کرمان و بندرعباس.حتی پادگانهای شمال مثل پرندک و کهریزک و عجب شیر.اونجاها روانی میکنن ادم رو.
    خود من مثل ارواح شدم.ولی سعی کنین تا میتونین مشکلات رو دایورت کنین.
    ahad_judo عزیز بچه مردم رو نترسون
    یندری دیگه ؟تیپ تفگداران؟

ولی واقعا خدمت چیز مزخرفیه من که سرباز پسر عموم هستم و رفت و اومدم و ساعت مرخصی و همچی دست خودمه و صبح تا ظهر میرم خدمت و ظهر میام خونه واقعا ازخدمت متنفرم ولی چه کنیم که تقدبر باعث شده این شتر در خونه یخوایه....چیزی نمبشه گفت جز "خدایا راضی هستیم به رضای خودت"

2. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام.
    اره ولی من و خیلی از بچه ها رو به دلایل تهدیدات خارجی انداختن گردانها ی رزمی که همش با توپ و تیرباز سرکار داریم.خیر سرمون لیسانسیم.
    خبرها هم کم و بیش از تلویزیون آسایشگاهمون میدیدیم.امیدوارم این دوران رو به خوبی طی کنی.
    پس تا حدودی این قضیه که میگن بعضی از دیپلمه ها خدمتشون راحت تر از لیسانسه صحت داره ؟
    یا اونم مثل همه ی چیزای دیگه نسبیه ؟

دوست عزیز ناراحت نشیا ولی پادگانهایی که آدم رو میترکونن هنوز ندیدی.پادگانهای جنوب و جنوب شرق مثل سیرجان و کرمان و بندرعباس.حتی پادگانهای شمال مثل پرندک و کهریزک و عجب شیر.اونجاها روانی میکنن ادم رو.
    خود من مثل ارواح شدم.ولی سعی کنین تا میتونین مشکلات رو دایورت کنین.
    آقا جدی کهریزکم در حد پادگانهای سخت و زجر آوره ؟
    پسر خاله ی من آموزش اونجا بود و الانم دژبان مرکزه !
    میگه آموزشی در مقابل دوره کد شوخی هم نیست !
    فقط میگفت کهریزک امکاناتش خیلی کمه و درجه دار هم اصلا پیدا نمیکنی کلا تو محیط پادگان !

4. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما هم مثل اینکه خودت هم سربازی؟ توی کدوم پادگان؟

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

[/COLOR]
    اره ببر.منم مثل شما بودم.استحقاق فقط ازشون لباس گرفتم و مواد شوینده.پتو و کوله انفرادی رو ندادن و من ملحفه و پتو و کوله انفرادیمو از زمان دیپلم نگه داشته بودم و متاسفانه انکادر هم وجود داره.گوشی هم ممنوعه ولی قاچاقی ببر تو.[COLOR="Silver"]

رفیق من آموزشیم تموم شده ها. شما مطمئنی با درجه و سردوشی ما باز همین مسخره بازی ای آموزشی رو داریم؟ من اصلا با دیپلم خدمت نرفتم همین با لیشانس دو ماه پیش اومدم آموزشی و حالا هم یگانم تهرانه (منطقه شمال پدافند). مگه کارمون تا 2 نیست؟ خب بعدش که گوشی میخوایم. آنکادر دیگه کی میخواد چک کنه؟؟؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[/COLOR]

رفیق من آموزشیم تموم شده ها. شما مطمئنی با درجه و سردوشی ما باز همین مسخره بازی ای آموزشی رو داریم؟ من اصلا با دیپلم خدمت نرفتم همین با لیشانس دو ماه پیش اومدم آموزشی و حالا هم یگانم تهرانه (منطقه شمال پدافند). مگه کارمون تا 2 نیست؟ خب بعدش که گوشی میخوایم. آنکادر دیگه کی میخواد چک کنه؟؟؟
    من قبلا با دیپلم خدمت بودم و بعد دوباره با لیسانس رفتم.
    در مورد انکادر هم واسه لیسانسا زیاد چک نمیشه.ولی بازم یک سری ادم گیر پیدا میشن که بخوان اذیت کنن.مثلا تو پادگان ما جانشین تیپ میاد هر از گاهی سر میزنه.دیگه چه میشه کرد.
    ما کارمون بعضی وقتا تا 5-6 هم طول میکشه.اصلا تا ساعت 1:30 هست.ولی نگه میدارن دیگه.
    گوشی هم قاچاقی ببر تو.چون اضافه خدمت میخوری.خودت بری متوجه میشی که چطوری ببری داخل و چطوری قایمش کنی.مثلا تو جلد دستمال کاغذی.یا وسط ابر تشک ها یا ...

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

پس تا حدودی این قضیه که میگن بعضی از دیپلمه ها خدمتشون راحت تر از لیسانسه صحت داره ؟
    یا اونم مثل همه ی چیزای دیگه نسبیه ؟

آقا جدی کهریزکم در حد پادگانهای سخت و زجر آوره ؟
    پسر خاله ی من آموزش اونجا بود و الانم دژبان مرکزه !
    میگه آموزشی در مقابل دوره کد شوخی هم نیست !
    فقط میگفت کهریزک امکاناتش خیلی کمه و درجه دار هم اصلا پیدا نمیکنی کلا تو محیط پادگان !
    بعضی از دیپلمه ها جاشون که خوب باشه خدمتشون از همه کس راحت تره.ولی شاید 5% دیپلمه های هر پادگان اینجورن.
    دژبان مرکز هم دردسر داره مخصوصا تو شهرهای بزرگ باید وایسی تو خیابونا به سربازا گیر بدی و همش سرپایی.یه چیزی تو مایه های سربازای راهنمایی رانندگی.

8. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    هرکی میخواد تو سپاه بیفته و خدمتشو تو سپاه انجام بده و همچنین اموزشیش 10 تا 15 روز باشه خبر بده تا بگم چه مدارکی بیاره و بندازمش تو سپاه
    اخه من خدمتم یه جای سپاه افتاده که میتونم هرکی رو که بخوام بندازم تو سپاه

سلام دوستان
    در رابطه با اون چیزی که اونروز گفتم که هرکی میخواد بیفته تو سپاه خبر بده فقط اون دوستانی که تو شهر تهران هستند پیام خصوصی بدن و منطقه زندگی و زمان اعزامو بگن تا من راهنماییشون کنم و مطمئن باشید که میفتین تو سپاه

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

بله سربازم -سپاه امام سجاد ولی قسمتم محرمانه نمیشه گفت

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله سربازم -سپاه امام سجاد ولی قسمتم محرمانه نمیشه گفت
    بهم نزدیکیم.تیپ تفنگداران.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

بعضی از دیپلمه ها جاشون که خوب باشه خدمتشون از همه کس راحت تره.ولی شاید 5% دیپلمه های هر پادگان اینجورن.
    دژبان مرکز هم دردسر داره مخصوصا تو شهرهای بزرگ باید وایسی تو خیابونا به سربازا گیر بدی و همش سرپایی.یه چیزی تو مایه های سربازای راهنمایی رانندگی.
    بله، حرفتو قبول دارم
    شانس خیلی مؤثره
    البته این پسر خاله ی ما هم شد مربی آموزش دوره کد و خلاصه یگان راهنمایی و انتظامی قسمتش نشد تا ببینیم از اونا هم تعریف میکنه یا نه

بهم نزدیکیم.تیپ تفنگداران.
    آقا ما آخرش متوجه نشدیم شما تو چه ارگانی خدمت میکنی !

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ب

آقا ما آخرش متوجه نشدیم شما تو چه ارگانی خدمت میکنی !
    تیپ تفنگداران دریایی ارتش که تغییر اسم داده به تیپ تکاوران دریایی ارتش(بطور غیررسمی).آموزش ها هم سخت تر شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •