چه ربطی به پوشش داشت خب این؟؟
من می گم پوشش قانون کشور ما هستش که دیگه اونجا وجود نداره که بخواهن بگن این هیرو ban هست و نمیشه pick کرد.
به اسرائیل چیکار دارم من؟![]()
چه ربطی به پوشش داشت خب این؟؟
من می گم پوشش قانون کشور ما هستش که دیگه اونجا وجود نداره که بخواهن بگن این هیرو ban هست و نمیشه pick کرد.
به اسرائیل چیکار دارم من؟![]()
حرفمو متوجه نشدید .
من میگم که تو مسابقات ورزشی هم گروهی که میره خارج میتونن با اسرائیلی ها(طبق قانون مسابقات) بازی کنن ولی به دلیل فشار از طرف داخل اگه نخوان هم به زور بازی نمی کنن . این بازیکنای لول هم امکانش بالاست به همون شکل به خاطر فشار از داخل پیک نکنن این چمپ ها رو .در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره.
بحث رو سیاسی نکنیم به هر حل .
آقا اصلا من قلط کردم گفتم nunu ope بستگی به صلیقه طرف داره یکی از nunu خوشش میاد یکی از janna یکی از thresh دیگه ادامه نمی دم این بحث رو هر جوری می خوای فکر بکن
کسی هست اینجا اگه کسی از تیم دشمن یا از تیم خودت jayce pick بکنه وقتی ablity E بزنه من لگ می شوم فقط jayce نیست ziggs با varus با syndra هر وقت ablity E میزنن من لگ می شوم ولی لگ با jayce خیلی شدیده خواستم بدونم کسی مثل من هست اگه هست مشکل از نت منه یا از pc منه![]()
Last edited by XxScorpionxX; 03-09-2013 at 16:55.
آره منم دقیقا همین مشکل رو دارم (از وقتی نت 128 گرفتم) فکر کنم در اون لحظه که jayce اون ابیلیتی رو میزنه بیشتر از 16kb برای سرور send ya receive میشه که در واقع اینترنتمون کم میاره و لگ میشه. قبلا که 1 مگ داشتم اینطور نبود.
اقا ارمور پنتریشن اول به صورت درصدی اثر میکنه یا همونطوری خودش اول بعد درصدی؟یعنی مثلا 8 تا ارمور پنتریشن و 8% ارمور پنتریشن اول کدوم اثر میکنه؟اول 8 تا ازش کم میشه بعد 8% یا اول 8% عمل میکنه بعد 8 تا هم ازش کم میشه؟![]()
سوال قشنگیهبه نظر من هر دوش با هم و هم زمان اثر میکنه,اونی که مثلا نوشته 8 تا خوب معلومه دیگه 8 تا از basic damage هات بیشتر به طرف نفوذ میکنه یا به عبارتی 8 تا از armor طرف نادیده گرفته میشه و اونی هم که مثلا 8% نوشته یعنی 8% از کل armor طرف نادیده گرفته میشه
با همچین کودن هایی چطور آدم می تونه بازی ببره آخه
اونم نه یکی دوتا !![]()
OMGFکی حوصله داره این همه وارد بکاره کلا 3 تا kill بیشتر ندارین فکر کنم پول همتون بوده
![]()
اول % اعمال میشه
Order of calculations
When attacking, armor penetration and armor reduction are considered in the following order
- Armor reduction, flat
- Armor reduction, percentage
- Armor penetration, percentage
- Armor penetration, flat
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xSoushiantx; 03-09-2013 at 19:59.
عاغا این دوستمون که رنگار بازی میکنه رفتم بازیشو دیدم خعععععلی چاخان دمیج میده....
ولی به من یاد نمیده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
از همین جا ازش خواهش میشه که به ماهم یاد بده ما هم رنگار باز بشییییییم![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)