تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 827 از 1783 اولاول ... 3277277778178238248258268278288298308318378779271327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شبی چقدر دانلود می‌کنید؟ به بالای دو گیگ می‌رسه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شبی چقدر دانلود می‌کنید؟ به بالای دو گیگ می‌رسه یا نه؟
    مشهد-سرویس 128-محدود حجمی: شب و روز ماکزیموم 100KB/s دانلود. با downstream محدود شده به 1mb/s خاطر noise
    اگر سرعت شما بیشتره لطفا اعلام کنید، تا فکری به حال این noise بکنم و بگم downstream رو دوباره ببرن بالا.
    (downstream بالا+noise= قطعی های مکرر)
    مرسی
    Last edited by solidworm; 09-03-2013 at 13:32.

3. این کاربر از solidworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهد-سرویس 128-محدود حجمی: شب و روز ماکزیموم 100KB/s دانلود. با downstream محدود شده به 1mb/s خاطر noise
    اگر سرعت شما بیشتره لطفا اعلام کنید، تا فکری به حال این noise بکنم و بگم downstream رو دوباره ببرن بالا.
    (downstream بالا+noise= قطعی های مکرر)
    مرسی
    برای من سرعت شبانه نوسان داره. یعنی بین ۶۴ و ۱۲۸ بالا پایین می‌شه. میانگینش حدود ۸۰-۹۰ کیلوبایت است. شاید اکثر شب‌ها بتونم حدود یک و نیم گیگابایت دانلود کنم شاید هم کمتر. یعنی در مجموع میانگین سرعت زیر ۱۰۰ کیلوبایت است. چون اگر بیشتر از ۱۰۰ بود، می‌شد بالای یک و نیم دانلود کرد. اگر هم سرعت کسی ۱۲۸ باشه بالای دو گیگابایت.
    فکر کنم برای همه این محدودیت رو اعمال کردند. برای اینکه downstream من ۴ مگابیت است ولی در این چند وقت اخیر سرعت بالاتر از ۱۲۸ نداشتم و حتی همون ۱۲۸ هم ثابت نیست.

حالا کی به شما گفته که مشکل نویز داری و با حل این مشکل سرعتت بیشتر می‌شه؟ اگه به فرض نویز هم باشه و حلش کنی، فکر نکنم سرعت در حال حاضر بیشتر از ۱۲۸ باشه.

فکر کنم تا پایان جشنواره نوروزی همین آش و همین کاسه باشه. شاید هم برعکس.

من می‌خوام ببینم در مشهد سرعت شبانه بالای ۱۲۸ کیلوبایت داریم یا نه؟ همچنین اگه بقیه هم از شهرهای دیگه بگن که میزان دانلود شبانه‌شون تقریباً چقدره و میانگین سرعت شبانه رو بنویسن خیلی خوب میشه.
    Last edited by خورشیدی; 09-03-2013 at 23:04. دليل: افزودن یک سطر و سوال

5. این کاربر از خورشیدی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم فردا برم 512 20GB بگیرم
    صحبت های شما رو خوندم ترسیدم
    نگیرم ؟
    اگه نه از پارس آنلاین بگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

برای من سرعت شبانه نوسان داره. یعنی بین ۶۴ و ۱۲۸ بالا پایین می‌شه. میانگینش حدود ۸۰-۹۰ کیلوبایت است. شاید اکثر شب‌ها بتونم حدود یک و نیم گیگابایت دانلود کنم شاید هم کمتر. یعنی در مجموع میانگین سرعت زیر ۱۰۰ کیلوبایت است. چون اگر بیشتر از ۱۰۰ بود، می‌شد بالای یک و نیم دانلود کرد. اگر هم سرعت کسی ۱۲۸ باشه بالای دو گیگابایت.
    فکر کنم برای همه این محدودیت رو اعمال کردند. برای اینکه downstream من ۴ مگابیت است ولی در این چند وقت اخیر سرعت بالاتر از ۱۲۸ نداشتم و حتی همون ۱۲۸ هم ثابت نیست.

حالا کی به شما گفته که مشکل نویز داری و با حل این مشکل سرعتت بیشتر می‌شه؟ اگه به فرض نویز هم باشه و حلش کنی، فکر نکنم سرعت در حال حاضر بیشتر از ۱۲۸ باشه.

فکر کنم تا پایان جشنواره نوروزی همین آش و همین کاسه باشه. شاید هم برعکس.

من می‌خوام ببینم در مشهد سرعت شبانه بالای ۱۲۸ کیلوبایت داریم یا نه؟ همچنین اگه بقیه هم از شهرهای دیگه بگن که میزان دانلود شبانه‌شون تقریباً چقدره و میانگین سرعت شبانه رو بنویسن خیلی خوب میشه.
    دوست عزیز نمیخوام بگم این سرعتی که شما توی ایران دارید خیلی بالاست. نه.
    ولی شما خطی رو تهیه کردید که 128Kbit/s باید باشه. در حالیکه بقول خودتون دارید 128KByte/s=1.2Mbit/s و یا نزدیک به اون دریافت میکنید!
    بعبارتی پهنای باند 10 برابری! چنین چیزی توی کشوهای دیگه مرسوم نیست که مثلاً پول 128 کیلوبیت رو بدید و حدود 1.2مگابیت دریافت کنید!
    پس نبایدم از این لحاظ گله مند باشید. ضمن اینکه منم پارسال اون زمانیکه ایران مشترک صبانت بودم همین حدود شما دانلود میکردم.پس معلوم میشه خیلی فرقی نکرده.
    Last edited by Legacy's; 09-03-2013 at 23:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی شما خطی رو تهیه کردید که 128Kbit/s باید باشه. در حالیکه بقول خودتون دارید 128KByte/s=1.2Mbit/s و یا نزدیک به اون دریافت میکنید!
    بعبارتی پهنای باند 10 برابری! چنین چیزی توی کشوهای دیگه مرسوم نیست که مثلاً پول 128 کیلوبیت رو بدید و حدود 1.2مگابیت دریافت کنید!
    پس نبایدم از این لحاظ گله مند باشید. ضمن اینکه منم پارسال اون زمانیکه ایران مشترک صبانت بودم همین حدود شما دانلود میکردم.پس معلوم میشه خیلی فرقی نکرده.
    بله دوست عزیز. من هم اینایی رو که شما گفتی می‌دونم و انتظار خاصی هم ندارم. الان هم می‌خوام بدونم که سرعت همه روی این مقدار تنظیم شده است یا نه؟ مثلاً کسی هست که سرعت شبانه‌اش بیشتر از این باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    نگیرم ؟
    از چی ترسیدی؟ ترس نداره. به نظر من که کیفیت صبانت خوبه. راضیم. ما هم داریم درباره سرعت شبانه و تغییراتش بحث می‌کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته دوست عزیز برای همین صبانت از شرکتایی که 128 کیلو بیت واقعی تحویل میدن خیلی گرون تر پای ما حسابب میکنه

داره خودمونی میشه parssis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکلی که با ساعت شبانه صبانت دارم
    یک شب یک و نیم گیگ دانلود میکنه و شب بعد در ساعت شبانه تقریبا هر یک یا دو دقیقه یکبار دیسکانکت میشود !!!
    در ساعت روز هیچ گونه دیسی ندارم و سرعت اینترنت هم خوبه

دوستان تا حالا با این مشکل برخورد داشتن ؟

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    نگیرم ؟
    ما داریم از پارس افلاین میریم اگه بیای پشت در میمونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •