تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 827 از 1298 اولاول ... 327727777817823824825826827828829830831837877927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر کنم هر ماه 5 گیگ بدن (قاعده بر این بوده)
    توی حالت بریج وای فای وجود نداره! درسته وصل میشه به وای فای (چون روشنه) ولی اینترنت توی مودم وجود نداره که شیر بکنه شما اگه با کابل هم توی حالت بریج وصل بشی به مودم(کامیپوتر دوم رو میگم) توی شبکه هستی و میتونی اون یکی کامپیوتر رو ببینی (اگه تنظیمات درست باشه) ولی اینترنت نداری چون اینترنت رو اون کامپیوتر اول از طریق کانکشن گرفته
    تنها راهش همون حالت pppoe هست (البته شاید هم راه غیر معمول داشته باشه که من بلد نیستن ولی بعید میدونم بشه کاری کرد)

2. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

فکر کنم هر ماه 5 گیگ بدن (قاعده بر این بوده)
    توی حالت بریج وای فای وجود نداره! درسته وصل میشه به وای فای (چون روشنه) ولی اینترنت توی مودم وجود نداره که شیر بکنه شما اگه با کابل هم توی حالت بریج وصل بشی به مودم(کامیپوتر دوم رو میگم) توی شبکه هستی و میتونی اون یکی کامپیوتر رو ببینی (اگه تنظیمات درست باشه) ولی اینترنت نداری چون اینترنت رو اون کامپیوتر اول از طریق کانکشن گرفته
    تنها راهش همون حالت pppoe هست (البته شاید هم راه غیر معمول داشته باشه که من بلد نیستن ولی بعید میدونم بشه کاری کرد)

مرسی بابت اطلاعات حالا ایندفه سرعت هی 0 میشه هر 10 ثانیه یک بار بزور همین سایت روهم باز کرد

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلهم دوستان میخوام برم تا قبل از اتمام طرح ولایت تا ولادت یه یه ساله با 99 درصد تخفیفشو بگیرم میخوام بدونم واسه دانلود شبانش نیازی به تغییر یوزر پسورد هست یا خودکار خودش حجم و کم نمیکنه؟
    سرعت دانلودش توی فیبر نوری هنوزم 220 بالا تر نمیره یعنی با این که 10 مگ هست چون خط ما فیبر نوریه محدودیت تا سرعت 220 وجود داره؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی بابت اطلاعات حالا ایندفه سرعت هی 0 میشه هر 10 ثانیه یک بار بزور همین سایت روهم باز کرد
    خواهش مکینم
    الان روی حالت pppoe هستی و اینجوری میشه؟ اگه اره از درستی تنظیمات اطمینان داری؟ قبلا هم همچین مشکلی داشتی؟ مارک و مدل مودمت چی هست؟
    این مورد دلایل مختلف میتونه داشته باشه باید شرح بدی که قبلا مشکترک مخابرات بودی یا نه اگه راه قبلا این مشکل بوده یا نه از ورودی خونه چک کردی یا نه و .......

سلهم دوستان میخوام برم تا قبل از اتمام طرح ولایت تا ولادت یه یه ساله با 99 درصد تخفیفشو بگیرم میخوام بدونم واسه دانلود شبانش نیازی به تغییر یوزر پسورد هست یا خودکار خودش حجم و کم نمیکنه؟
    سرعت دانلودش توی فیبر نوری هنوزم 220 بالا تر نمیره یعنی با این که 10 مگ هست چون خط ما فیبر نوریه محدودیت تا سرعت 220 وجود داره؟
    الان متوجه نشدم چه طرحی هستی اگه اون یکی طرحی هستی که شبانش 90 درصد هست و الان میخوای 99 درصدش رو بگیری اره باید یوزرو پس رو عوض کنی و گرنه از اون یکی طرحت استفاده میکنه
    کلا توی مخابرات اصفهان میتونی چند تا طرح رو ثبت نام کنی و هر وقت با یوزر و پسورد هر کدوم وصل باشی از همون استفاده میشه و ترافیکت تابع قوانین همون طرحی که متصل هستی هست(مثلا شبانه رایگان و ..)
    در مورد سرعت روی فیبر ظاهرا هنوز همینجوری هست و البته خیلی دوندگی کنی شاید یکم بالاتر رو بهت بدن

6. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از پریشب اینترنتم قطعه، دیروز صبح زنگ زدم گفته مشکل از شبکه اون منطقه است. عصر زنگ زدم یه آدم نادونی بدون اینکه چک بکنه میگه تنظیمات مودمت پاک شده دوباره کانفیگ کن. دوباره زنگ زدم یکی دیگه اول گفته نه مشکل نداره بعد میگه نه هنوز مشکل مودم مخابرات حل نشده، من الان چکار کنم؟ برم یقه کیو بگیرم؟ آقای توسلی شما که از ۲۰۲۰ دفاع میکنید الان این همکارای شما چه کمک یا کاری برای حل مشکل من انجام میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از پریشب اینترنتم قطعه، دیروز صبح زنگ زدم گفته مشکل از شبکه اون منطقه است. عصر زنگ زدم یه آدم نادونی بدون اینکه چک بکنه میگه تنظیمات مودمت پاک شده دوباره کانفیگ کن. دوباره زنگ زدم یکی دیگه اول گفته نه مشکل نداره بعد میگه نه هنوز مشکل مودم مخابرات حل نشده، من الان چکار کنم؟ برم یقه کیو بگیرم؟ آقای توسلی شما که از ۲۰۲۰ دفاع میکنید الان این همکارای شما چه کمک یا کاری برای حل مشکل من انجام میدن؟
    کدوم منطقه هستید
    پیش شمارتون چنده
    ?

Sent from my HTC One

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

درود بر شما ...
    بنده و خیلی از دوستان هم این مشکل را دارند حدود یک هفته ایی بود که بیشتر مشترکین لینک نداشتند حالا هم که وصل شده سرویس ها کاملا افتضاح شده اول فقط مربوط میشد به مرکز مخابراتی استقلال اما در حال حاضر مراکز مخابراتی دیگر هم اضافه شدند...

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کدوم منطقه هستید
    پیش شمارتون چنده
    ?

Sent from my HTC One
    مرکز ردانی پور، 3274 .
    امروز حدودای ساعت 10 مشکل حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرکز ردانی پور، 3274 .
    امروز حدودای ساعت 10 مشکل حل شد.
    بله 274 از پریشب مشکل داشت فک کنم 2741 و2745 مشکل داشت

Sent from my HTC One

13. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه من زرین معمولی دارم میخوام طرح ولادت تا ولایت با 99 درصد تخفیف بگیرم میخوام بدونم واسه استفاده از شبانه رایگان باید یوزر پس رو عوض کرد یا با همین یوزری پس که واسه استفاده این طرح میدن میشه شبا هم دانلود کرد و از حجم طرحم کم نیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •