فيزيك1دو فصل آخر+عربي1
فيزيك1دو فصل آخر+عربي1
سلام
کسی میدونه درباره علمی کاربردی و تحصیل در این دانشگاه از کجا باید اطلاعات بگیرم
ممنون![]()
مربوط میشه به بعضی از دوستان که عاشق کنکور هستن یه سالیه دارن کنکور و درس نیگاه میکنن!
![]()
اخجون امسال زمين شناسي دفترچش جدا نيست دمشون قيژ
این نسبت به زیرگروه 2 ها نامردی نیست ؟! ....
اینطور که من شنیدم حکومت نظامیه...
اینا حکم تیر دارن جم بخوری میزنن شل و پلت می کنن.
ولی جدا از شوخی ...فکر نکنم به کسی همچین اجازه هایی داده بشه...
قسمت حفاظت کنکور که مستقیما با سازمان اطل هستش خیلی نباید شوخی بگیریش
ولی تا جایی که من میدونم دست شویی و از این مسائل میزارن بری ولی شنیدم که اسمت رو ثبت میکنن میفرستن برا سازمان بعد رفتنش هم مثه زندان میمونه یه نفر تا دم درش باهات میادبیشتر از حد مجاز اون تو باشی کار به جاهای باریک میکشه
![]()
![]()
دوستان من دیروز از یه نفر یه چیزی شنیدم برام سوال شده![]()
دوستم میگفتش که این دفترچه های سوال رو دفترچه1 عمومی ودفترچه2 اختصاصی رو با پاسخ نامه میگیرن ازت و نمیزارن با خودت از حوزه خارجش کنی این صحت داره ؟
آقا چند سوال دارم ، من تازه سوم تموم شد (ریاضی) ،
اولا دفتر برنامه ریزی لازمه یا نه ؟ اگه هست پس یگید کدوم دفتر برنامه ریزی رو بگیرم چون من تاکتیک رو دارم ، پر کردن جدول هاش مستلزم اینکه از پیشدانشگاهی خبر داشته باشی !!!! اگه کسی تاکتیک تایید می کنه بگه که چند سوال در مورد پر کردنشون دارم .
سوال دوم اینکه با وجود کتاب های شب کنکور (اگه تبلیغ نباشه مثل علوی ) لازمه خودم هم خلاصه برداری کنم چون هم وقت گیره هم حوصله میخواهد.
من سال پیش نزدیک به 25 تا کتاب کمک آموزشی رو گرفتم که از اینها شاید 30% استفاده کردم ، امسال دیگه نمیخوام اون اشتباه رو بکنم ، لطفا بگید برای درسای مختلف چه کمک آموزشی خویه ( نام نوسنده و انتشاراتش لطفا) .
این پشتیبان های قلمچی ، چیز مفیدی هست یا نه ؟
خیلی ممنون
آقا چند سوال دارم ، من تازه سوم تموم شد (ریاضی) ،
اولا دفتر برنامه ریزی لازمه یا نه ؟ اگه هست پس یگید کدوم دفتر برنامه ریزی رو بگیرم چون من تاکتیک رو دارم ، پر کردن جدول هاش مستلزم اینکه از پیشدانشگاهی خبر داشته باشی !!!! اگه کسی تاکتیک تایید می کنه بگه که چند سوال در مورد پر کردنشون دارم .
سوال دوم اینکه با وجود کتاب های شب کنکور (اگه تبلیغ نباشه مثل علوی ) لازمه خودم هم خلاصه برداری کنم چون هم وقت گیره هم حوصله میخواهد.
من سال پیش نزدیک به 25 تا کتاب کمک آموزشی رو گرفتم که از اینها شاید 30% استفاده کردم ، امسال دیگه نمیخوام اون اشتباه رو بکنم ، لطفا بگید برای درسای مختلف چه کمک آموزشی خویه ( نام نوسنده و انتشاراتش لطفا) .
این پشتیبان های قلمچی ، چیز مفیدی هست یا نه ؟
خیلی ممنون
دفتر برنامه ریزی هم بهترینش اینه که خودت برا خوت تو یه کاغذ A4 جدول بکشی مشخص کنی اون طوری که خودت دلت میخواد سطر و ستونش رو تبیین کنی نه اون طوری که قلک چی یا گاج یا ... میگن کلا باید فرآیند یکساله کنکور رو دلخواه خودت کنی ولی همیشه یک چیز مطرحه یکسال کامل برای توئه و تاجای ممکن میتونه همه چیز رو مطابق میلت کنی 4 ساعت و 10 دقیقه هم هست که تو باید مطابق میل بقیه بشی
پست اول و دوم رو بخونی متوجه میشی کتابای خوب چی هستن یکم هم صبر کن الان خیلی نیاز نیست کتاب بگیری برا گرفتن کتاب 1 ماه 1ماه و نیم تا اواخر مرداد میتونی اقدام نکنی چون به اون صورت نیازی هم نیست ( مگه اینکه توی یه درس پایه مشکل اساسی داشته باشی که نیاز بشه اون مشکل رو تا قبل شهریور حلش کنی که مستلزم دو چیزه 1-داشتن جزوه خوب که باهاش حال کنی و مشکلتو حل کنی یا 2-داشتن کتاب کمک آموزشی خوب ( با بانک تست اشتباه نگیرش ) )
بچه ها من با آرایه ها مشکل دارم .
میدونم هر آرایه یعنی چی.مثلا وقتی 4 تا بیت میدن میگن کدوم حسن تعلیل یا اسلوب معادله نداره؟میتونم تشخیص بدم ولی وقتی میگه این بیت کدوم آرایه ها رو داره نمیتونم همشو پیدا کنم!!معمولا هم در مورد استعاره ها و کنایه ها شک دارم !هیچ وقت مطمئن نیستم که یه کلمه استعاره از چیه البته به جز اونایی که تابلو هستن!
همیشه هم آرایه ها رو علامت میزنم که آخر جواب بدم ولی وقت کم میارم
ادبیاتم رو 60-70گیر کرده اونایی که بالا میزنن لطفا یه کمکی بکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)