تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 827 از 1135 اولاول ... 327727777817823824825826827828829830831837877927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,261 به 8,270 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من امروز زنگ زدم بیست نت میگه کل استان فارس مشکل پهنای باند دارند
    دقیقا... مشکل پهنای باند پیدا کردیم شدید... اصلا سرعت تک کانکشن که فاتحش خوندس...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من اینا که میدونستن مشکل پهنای باند پیدا میکنند نباید سرویس نامحدود می دادن که حالا سرعت ما کم بشه به هر حال من که فردا اول وقت زنگ میزنم بیست نت اگه سرعت بردن بالا که هیچ اگه نه همین فردا فسخش میکنم چیزی که زیاده شرکت ADSL پیشنهاد من به دوستانی که میخوان بیان بیست نت اصلا گول نامحدود بودنش رو نخورید اونوقت مثل من بعد 45 روز سرعت تون یک چهارم میشه انونم من که همش 30 گیگ دانلود داشتم اخ یاد 2 سال پیش افتادم اون زمان ایرانسل اومد اینترنت نامحدود داد من خریدم بعد دانلود 8 گیگ سرویسم رو قطع کردن بعد که زنگ می زدم به 700 طرف میگفت به خاطر زیاد مصرف کردن سرویس تون و قطع شده منم میگفتم مگه مرض دارید اسم نامحدود گذاشتید رو سرویستون به هر حال این بار دومی هست که از سرویس نامحدود ضربه خوردم ضمننا اینترنتشون هم خیلی با اینترنت ملی فرقی نداره، همین مخابرات می گم، وی پی ان ها رو که کلا بستن بقیه پورتها هم سرعتش رو لیمیت کردن https هم که سرعتش افتضاح هست دوستان شندیم ماتریکس سرعت دانلود نامحدودش 500 هست دوستان ماتریکسی لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by bhrooz555; 09-04-2013 at 23:47.

3. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سرعت من که این چند وقت هیچ مشکلی نداشته
    1 مگ نامحدود مخابرات همون 110 تا 130 هست

خوب بیست نت هم دیگه به درد نمیخوره من 256 داشتم سرعتم 80 تا 90 بود اما امروز آوردنش رو 30 آخه 30 هم شد سرعت اگه فکر میکنید زیاد هم دانلود کردم نه اصلا الان 45 روز گذشته همش 30 گیگ مصرف داشتم اگه تا فردا اینطور بود در خواست جمع آوری شو میدم
    من یادمه یه زمانی آرزومون این بود که اگه مثلا سرویس نا محدود 512 گرفتیم بهمون 60 بده محدود هم نکنه حتی 1 کیلو بایت هم بیشتر نمیخواستیم
    الان شما سرعتت کاملا درسته چون چند ماه سرعتت زیاد تر از حد بوده دلیل نمیشه الان دیگه مخابرات بد بشه !
    من خودمم یه زمانی ناراضی بودم از مخابرات همینجا هم اومدم کلی فحش دادم بهشون اونم چون 1 مگ گرفته بودم سرعت تک کانکشن میشد 70 نه اینکه بگم چرا سرعتم 500 نیست
    من مشترک بیشتر این شرکت ها بودم.مطمئن باش در حال حاضر توی نت نا محدود هیچکس روی دست مخابرات نیست
    آسیاتک هم البته انگار بگیر نگیر داره یکی میگه خوب یکی میگه بد
    در مورد قیلترینگ که شکر خدا هر روز یه قند شکن جدید میاد (کریو و اپن و . . . )

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خوبه به ملت سرعت 1 مگ 2 مگ میدن مشکل پهنا پیدا میکنن.... اینا میخواستن سرعت 20 30 مگ بدن چی میشد ؟؟؟

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت من که این چند وقت هیچ مشکلی نداشته
    1 مگ نامحدود مخابرات همون 110 تا 130 هست

من یادمه یه زمانی آرزومون این بود که اگه مثلا سرویس نا محدود 512 گرفتیم بهمون 60 بده محدود هم نکنه حتی 1 کیلو بایت هم بیشتر نمیخواستیم
    الان شما سرعتت کاملا درسته چون چند ماه سرعتت زیاد تر از حد بوده دلیل نمیشه الان دیگه مخابرات بد بشه !
    من خودمم یه زمانی ناراضی بودم از مخابرات همینجا هم اومدم کلی فحش دادم بهشون اونم چون 1 مگ گرفته بودم سرعت تک کانکشن میشد 70 نه اینکه بگم چرا سرعتم 500 نیست
    من مشترک بیشتر این شرکت ها بودم.مطمئن باش در حال حاضر توی نت نا محدود هیچکس روی دست مخابرات نیست
    آسیاتک هم البته انگار بگیر نگیر داره یکی میگه خوب یکی میگه بد
    در مورد قیلترینگ که شکر خدا هر روز یه قند شکن جدید میاد (کریو و اپن و . . . )
    عزیز منظور من این هست که اینا اگه مثلا به من سرعت مشخصی دادن باید تا آخرش هم همین سرعت باشه نه که بعد هروقت دلشون خواست کمش کنن بعدش محض اطلاع شما و بقیه من قبل این که بگیرم هم زنگ زدم سوال کردم گفت سرعت 256 ما 90 تا ست به همین خاطر بود که من خریدم و گرنه اگه میگفت سرعت 30 هست محال بود بخرم حتی اگه نامحدود باشه من قبل از بیست نت هم از چندتا شرکت دیگه هم گرفته بودم اونا هم مثلا اگه میگفتن سرعت 128 هست 30 40 کیلوبایت بالاتر سرعت رو میبستن به هرحال من که راضی نبودم دوستان که از ماتریکس استفاده میکنند سرعت دانلودتون چقدره؟
    Last edited by bhrooz555; 10-04-2013 at 00:56.

8. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

آقا چرا این طوری شد !!
    من یک مگ ماتریکس گرفتم.شب اول 2300 مگ دانلود کردم.... بعد نمیدونم چش شده از فردا شبش بیشتر از 1300-1400 نمیشه گرفت...

فکر کنم همه مشکل پهنای باند پیدا کردن..... دقیقا از همون روی که سرعت بیست نت هم کم شده...

10. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوبه به ملت سرعت 1 مگ 2 مگ میدن مشکل پهنا پیدا میکنن.... اینا میخواستن سرعت 20 30 مگ بدن چی میشد ؟؟؟
    جالب بود. البته اینا که مشکل پیدا نمی کنن، ایجاد می کنند! یه نوع بیماری خود درگیری هست که مطمئنا هنوز درمان نشده و تشدید هم میشه!

12. 2 کاربر از bunnybug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جالب بود. البته اینا که مشکل پیدا نمی کنن، ایجاد می کنند! یه نوع بیماری خود درگیری هست که مطمئنا هنوز درمان نشده و تشدید هم میشه!
    گل گفتی دوست عزیز

14. 2 کاربر از bluetoothm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

شدیدا موافقم.....

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

همیار هم اوضاع درستی نداره... سرویس 256 دیشب گذاشتیم واسه دانلود کلا 1.3 بیشتر نگرفته ... هر چه هم گرفته دم دمای صبح گرفته چون اون موقع که بیدار شدم سرعت حدود 200 میچرخید... واسه تمدید سرعت بالاتر میگیرم... خوبی همیار اینکه هر حجمی روزانه بگیری شبانه رایگان داره... احتمالا 2 مگ 3 ماه 3 گیگ بگیرم...

18. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •