من یک مودم linksys دارم اما به جای برق ۱۵ به برق ۱۹ وصل کردم !!!!!
آیا امیدی به تعمیر هست یا بندازم سطل اشغال ؟؟؟
من یک مودم linksys دارم اما به جای برق ۱۵ به برق ۱۹ وصل کردم !!!!!
آیا امیدی به تعمیر هست یا بندازم سطل اشغال ؟؟؟
TP Link TD-8811 چطوره ؟ LAN + USB مجموعا 2 پورت + Router و پشتیبانی از ADSL 2 قیمت 21 الی 22 . ولی من موندم مگه میشه مودم ریست نداشته باشه ؟ به هر حال شاید نداره دیگه.
من هر کاری میکنم مودم ام (TP-Link 8811) اتوکانکت نمیشه. تنظیمات رو چی بزارم؟
باید مودم رو روی PPPOE تنظیم کنی. فایل راهنمای زیر رو دانلود کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتها تمام تنظیمات رو بر اساس شرکت سرویس دهنده خودتون در نظر بگیرین.
من میخوام مودم Link sys 120 N رو بخرم رفتم توی یکی از سایت های فروش اینترنتی دیدم 2 مدل گذاشته:
Link sys 120N
Link SYS WRT 120 N
میخواستم از دوستان بپرسم فرق این 2 تا چیه و کلا" مودم خوبیه برای خرید و این که پورت USB نداره مشکل ساز نمیشه؟؟
امکاناتشم بگید ممنون میشم...
اگه گزینه بهتری هم هست بگید...
سلام.
من یه مودم PLANET ADU-2110A USB ADSL دارم
درایور سون نداره اما نصب میشه با همون درایور اکس پی... اما اصلا کانکت نمیشه ارور 628 میده !
چکار کنم ؟ از درایوره یعنی ؟ بندازمش دور ؟
راهی نداره ؟
عالی فقط با ویندوز 7 64 بیتی ساپورت داره ؟ یا درایو براش هست ؟TP Link TD-8811 چطوره ؟ LAN + USB مجموعا 2 پورت + Router و پشتیبانی از ADSL 2 قیمت 21 الی 22 . ولی من موندم مگه میشه مودم ریست نداشته باشه ؟ به هر حال شاید نداره دیگه.
سلام مودم من مدلش tp-link td8811 هستش وقتی که به اینتر نت وصل میشم بده یکی 2 ساعت از کار میفته باید دیس بشم و دوباره وصل بشم.باید چیکارش کنم؟که دیگه این مشکل رو نداشته باشه؟یکی کمکم کنه
نوشته شده توسط eztech
مهم نیست که درایورش باشه یا نباشه چون پورت LAN داره نیازی به درایور نیست من خودم همین مودم رو دارم و الان هم دارم از اون توی سون استفاده می کنم.
شایدم همین درایوری که تو mini CD ش هست تو سون نصب بشه من تا حالا امتحان نکردم چون مایل نیستم با USB مودم رو وصل کنم.
شما این مراحل رو از کانفیگ مودم انجام بدین:نوشته شده توسط amirbadi
Device Info ......> Statistics ......> ADSL
مقدار SNR Margin رو برای Upstream و Downstream رو درج کنید تا بهتون بگم.
Last edited by mehrdad38; 02-07-2010 at 14:05.
سلام دوستان . من TP-Link TD8811 دارم و این مراحل رو انجام میدم ولی Auto Connect نمیشه!لطفا کمک کنید
این مودمم سری جدید مشکی رنگ هستش . قبلا همشن مد ولی قدیمیشو داشتم و او یه گزینه به نام Dsl Auto Connect داشت که انجام میداد ولی این ندارهباید چیکار کنم ممنون میشم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)