درود
واسه زبان تخصصی کامپیوتر کسی کتاب سراغ داره؟ کلمه یاد بگیرم. برای کنکور که زبان تخصصی هم توش میاد.مفید باشه ممنون
درود
واسه زبان تخصصی کامپیوتر کسی کتاب سراغ داره؟ کلمه یاد بگیرم. برای کنکور که زبان تخصصی هم توش میاد.مفید باشه ممنون
این استاد شما خیلی ناقلا تشریف دارن....!این استادی که از من این سوالو کرده بسیار اطلاعات بالایی داره و به عنوان یک خدای زبان میشناسمش
شاید من منظور سوال رو نگرفتم.
اصن این قوانین noun combination ها خودش از مجموع کلی استثنا و مثال و مورد (خاص) درست شده ..!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
solid or closed forms ها..
hyphenated form ها..
open or spaced form ها..
US or UK
classical? Native?
سه تایی و چندتایی ها..
قدیم ؟ جدید؟
سلیقه مؤلف؟
....
حالا بازم بپرس دقیقا چی منظورش بوده؟.. و حتما هم لطف کن جوابشونو بیار اینجا تا ما هم استفاده کنیم.. ممنون
شاید این حالت زیر منظورش بوده:
Noun + and + noun compounds are often called binomial phrases. The nouns in such pairs may be singular or plural in form, and are usually fixed in their order. Frequently occurring examples are:
aims and objectives ***research and development
ladies and gentlemen*** size and shape
health and safety ***policy and resources
presence and absence *** theory and practice
strengths and weaknesses
Last edited by intellectual2009; 18-02-2014 at 20:12.
سلام
هم معنی benchmark کدامه؟
gauge
stress
marketing
gauge,standard,yardstick,criterion,test
مطمئنی زبان تخصصی به این صورت میاد ؟
از اینجا بگرد دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به کمک شما احتیاج دارم . میخواستم بدونم کلمات رو چطور یاد میگیرد
مثلا من الان چند روزه دارم کلمه desperate رو مرور میکنم و مدام یادم میرفت.تو توضیحش نوشته بودم needing or wanting something very much تا اینکه رفتم longman مثالاش رو خوندم و خودم یه کلمه فارسی براش در اوردم و اینطوری شد که یادم موند. یعنی ربط دادم به کلمه فارسی
میخوام بدونم مغز چند زبان ها چطور کار میکنه . ایا مناسب میدونید کلمات رو اینطوری یاد بگیریم ؟
سلام
معنی
Are you putting me on?
چیه؟
سلام
مغز انسان در لحظه ی هیجان خیلی بهتر اطلاعات رو ذخیره میکنه
برای همین هست که خاطره های خوب و بد هرگز فراموش نمیشه .
در انسانهای کنجکاو و علاقمند , قدرت به خاطر سپاریِ اطلاعات خیلی زیاد هست .وقتی دارند چیزی یاد میگیرند به شدت کنجکاو و هیجان زده هستند و برای همین با یک بار دیدن یا شنیدن یاد میگیرند .
مغز انسان سه مرحله داره در حافظه :
ذهن که مثل RAM کامپیوتر هست و بهش میگن حافظه ی لحظه ای
وقتی یک نفر میگه الان حضور ذهن ندارم یعنی نمیتونه اطلاعات مورد نظرش رو بیاره روی ذهن
وقتی دارین راجع به موضوعی حرف میزنین یا فکر میکنین , بیشتر چیزهائی که در موردش میدونین میاد توی ذهن و در بعضی افراد همه ی اون اطلاعات روی ذهن حاضر میشه .
دوم حافظه ثابت هست که اطلاعات در اون ذخیره میشه مثل هارد کامپیوتر
الان هزاران کلمه در حافظه ی شما هست اما در ذهنتون نیست
مثال
PEN
به محض اینکه این کلمه رو خوندین مثل برق از روی حافظه ی ثابت اومد به ذهن شما چون به علت تکرار زیاد , پل ارتباطیش با ذهنتون بسیار قوی شده .
این اهمیت تکرار رو ثابت میکنه .
مرحله دوم حافظه , حافظه ی فراموش شده هاست .
هیچ چیز از روی مغز پاک نمیشه بلکه ارتباطش با ذهن قطع میشه و در شرایطی دوباره ارتباط برقرار میشه و فرد اون رو به یاد میاره .
ار طرف دیگه ساختار مغز افراد هم تفاوت داره همونجوری که ساختار عظلات و مو و پوست و غیره فرق داره در افراد گوناگون .
انسانهائی هستند که ارقام بیست سی رقمی رو با یک بار شنیدن حفظ میکنند .
از یکیشون پرسیدند چطوری حفظ میکنی ؟
گفت نمیدونم . فقط میدونم که هر عددی هر چقدر هم بزرگ باشه برای من فقط یک شکلِ معینی داره مثل مربع یا مثلث اما پیچیده تر از این اشکال ساده ی هندسی هست . مثلاً 750 شبیه گلابی هست .
برای همین عده ای برای به خاطر سپردن از شباهت یا تضاد استفاده میکنند
مثلا عدد 18 بنده رو یاد زنبور میندازه چون F18 اسمش HORNET هست که یعنی زنبور قرمز بزرگ .
یا 14 یاد گربه میندازه چون f14 اسمش tomcat هست
شما باید از این روشها استفاده کنین
و تکرار کنین تا حدی که وقتی تنها هستین انگلیسی فکر کنین و انگلیسی خواب ببینین
از چیزهایی که مغز رو پوک و تنبل میکنه دوری کنین مثل دخانیات , الکل , مواد مخدر , بخور و بخواب , مواد شیمیائی و غیره
مغز هم مثل ماهیچه هست , اگر کار نکنه تنبل میشه و کم کم از کار میافته چون پل ارتباطی بین سلولها کم کم تخریب میشه .
خوردن غذاهای سالم خیلی به تقویت توانائیهای مغز کمک میکنه .
وقتی انسان چیزی رو کاملاً فراموش میکنه در حقیقت ارتباط ذهنش با سلولهایی که اون اطلاعات رو ذخیره کرده قطع میشه اما اون اطلاعات هرگز از بین نمیره .
درست مثل کامپیوتر که شما وقتی اطلاعات رو delete میکنید از بین نمیره بلکه فقط ارتباطش با حافظه ی لحظه ای ram قطع میشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-02-2014 at 00:44.
سلام
معنیش مثل اینه که "داری منو سر کار میذاری؟" "با من بازی میکنی؟" "منو دست میندازی؟" "باور اشتباه به خردم میدی؟"
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)