تعمیرکارهای کولر معمولا از موتور یخچال برای وکیوم کولر استفاده میکنن.
میشه اولا درجه ها و اتصالات شارژ رو تهیه کرد و به کمک موتور یخچال سیستم رو وکیوم کرد.
تعمیرکارهای کولر معمولا از موتور یخچال برای وکیوم کولر استفاده میکنن.
میشه اولا درجه ها و اتصالات شارژ رو تهیه کرد و به کمک موتور یخچال سیستم رو وکیوم کرد.
کمپرسور پراید مارک دوو شدیداً نیاز دارم کسی برای فروش داره پیغام بده لطفاً
فرستاده شده از D2502ِ من با Tapatalk
جناب camaro lt
گاز کولر و روغن کمپرسور را دوستمون مستقیما از نویسکو خریداری کرده ، با مدیر نویسکو آقای میر جهانگیری صحبت کردم ایشون گفتند که موجود ندارن گفتم چند ماه پیش برای دوستمون ارسال کردید
گفت که بعد از انبارگردانی چند تایی بود که همه را ارسال کردیم سوال کردم کی وارد میکنین گفت دیگه این نوع گاز تولید نمیشه ، شماره تلفن یکی از همکارشون بنام آقای اعتماد را بهم داد 77531872
گفتند ازشون سوال کنید شاید گاز کانادایی داشته باشن.
گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 12 )
بعد از ایجاد نمودارهای ابتدایی سیمکشی گیربکس که بر اساس مطالعه دفترچه های راهنمای این مدل گیربکس بود،من تعدادی از جزئیات جالب توجه را که به ذهنم خطور کرد، متوجه شدم.
در واقع بیشتر آنها مواردی است که قبل از شروع به سیمکشی گیربکس به ذهن من رسید.
. نمودار سیمکشی اصلی نشان میدهد در سوئیچ معکوس 4 به 3 ، در گیربکس من بطور معمول سوئیچ بسته است، در حالیکه دفترچه راهنما در این مورد توضیحی نداده، اما بر اساس سیمکشی و جزئیات آن توانستم متوجه بشوم که در حین معکوس شدن دنده از 4 به 3، سوئیچ باز است، و بر این اساس قفل مبدل گشتاور نیز درگیر نبوده و عمل نمی کند.من نمی توانم متوجه شوم تنظیم زمان بندی این مرحله به چه صورتی است ، و اگر سیمکشی سوئیچ معکوس 4 به 3 با سوئیچ دنده 4 سری شده است ،آیا این یک وضعیت برای بهبود کارایی گیربکس بوده یا صرفا حالت استاندارد آن است؟ اما اگر این روش به محض عمل کردن باعث باز شدن قفل مبدل کلاچ شود ، پس میتواند ایده مفید، ساده و جالبی برای سیمکشی قفل مبدل گشتاور باشد.اگر شما بخواهید از این روش سیمکشی استفاده کنید،میتوانید سیم سبز که به سوئیچ دنده 4 میرود ( در ترمینال D کنار گیربکس) را با سوئیچ معکوس 3 به 4 یکی بکنید، یا سیم سوئیچ دنده 4 را با سوئیچ سلونوئید که در داشبرد نصب شده،یکی کنید.
( از آنجا که عمل کردن سلونوئید در جایگاه یک شیر برقی جهت باز و بسته کردن مسیر روغن هست، بنابراین باز شدن و هدایت روغن برای عمل کردن قفل مبدل گشتاور همزمان با اتصال برق به سلونوئید است که می تواند برای روشن شدن چراغ نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور که در داشبرد نصب شده نیز بکار رود)
انجام این روشها و ابداع فرمهای جدید سیمکشی به نوعی یک بازی ذهنی بوجود می آورد که با توجه به نیاز خود می توانید انجام دهید، و البته باید بگویم که من به اندازه لازم مطمئن نیستم دقیقا نتیجه هرکدام از این روشها در رانندگی خودرو چه تاثیری خواهد گذاشت، بخاطر همین اگر هر کدام از کسانی که چنین روشهایی را آزمایش کرده اند، بتوانند در این باره برای من از تجارب خودشان بنویسند، راهنمایی خوبی خواهد بود.
. سوئیچ چراغ اخطار قفل مبدل گشتاور ظاهرا در وضعیت خود منفی ( برق منفی از بدنه گیربکس گرفته می شود) بطور معمولی زمانی که فشار هیدرولیک قفل مبدل گشتاور وجود دارد و عمل می کند، بحالت باز است. اگر اینطور باشد، اینهم یک روش جالب برای استفاده از نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور است.در طرح شماتیک مدار برق گیربکس( که در بخش 11 نشان داده شد) نشان داده شده است که برق، برای استفاده در سلونوئید قفل مبدل گشتاور مورد استفاده قرار گرفته، و نه در خود قفل مبدل گشتاور در زمان قفل شدن.اگر این سوئیچ همان کاری را انجام میدهد که تصور می کنم،میتواند برای بکار انداختن مستقیم چراغ نشانگر فعال بودن قفل مبدل گشتاور استفاده شود، و به آن معنی است که سیستم قفل مبدل گشتاور فشار روغن هیدرولیک را برای قفل شدن دارد.بخش مهم دیگری از این اطلاعات این است که اگر چیزی در این بین اشتباه باشد و یا سیستم قفل مبدل گشتاور با مشکل برخورد کند، وضعیت این چراغ آن را مشخص خواهد کرد، که در واقع چراغ نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور ، شرایط داخل گیربکس را بهتر از موقعیتهای دیگر نشان خواهد داد. ( منظور اینکه این چراغ مانند یک " تست لامپ " معمولی می تواند وجود یا عدم وجود جریان برق، فشار روغن، باز و بسته شدن سلونوئید ، کارکرد صحیح سوئیچ فشار روغن و عمل کردن قفل مبدل گشتاور را تا حد زیادی نشان دهد)
همانطور که قبلا هم توضیح دادم ، وضعیتهای گوناگونی برای فرم استفاده از این چراغ و احتمالات گوناگون روشهای مختلف سیمکشی آن وجود دارد و اگر کسی مطالبی در این مورد دارد، مایل هستم تا با من در میان بگذارد.
. در این مدل سیمکشی تنها سه عدد سیم وجود دارد که به کانکتور کنار گیربکس وصل شده است، که بنظر می رسد قرار است تا 4 عدد نیز باشد.کانکتور کنار گیربکس دارای یک سوکت محکم است که در محل ترمینال C قرار گرفته و مانع از عبور سیم و استفاده از این ترمینال می گردد و اگر قصد استفاده از ایده چراغ موقعیت قفل مبدل گشتاور را داشته باشید، این یک مشکل به حساب می آید زیرا سیمکشی اصلی این مدار بطور اصلی دارای 3 رشته سیم است که به کانکتورهای این سوکت متصل می شود. شما میتوانید این ایده را کنار بگذارید، یا با انجام سیمکشی مجدد با برق مثبت، این کار را انجام دهید.
برای این کار نیاز به یک سلونوئید خود منفی با سیم مثبت دارید( سنولوئید برق منفی را از بدنه گیربکس بطور مستقیم دریافت بکند) اما در بقیه موارد مشابه وضعیت سیمکشی اصلی است.
. قفل مبدل گشتاور که در وضعیت همیشه قفل قرار داشته باشد، و در سیمکشی بالا توضیح داده شده ،تنها در زمانی که ترمز کنید از مدار خارج می شود. این یعنی که قفل مبدل گشتاور درگیر است تا زمانی که شما ترمز بکنید و باز دوباره ترمز را رها سازید . در این حال قفل مبدل گشتاور وضعیتی به این صورت دارد که از حالت قفل خارج شده و دوباره قصد درگیر شدن و چرخش و وارد شدن به دنده 4 را دارد.
این حالت به احتمال زیاد باعث استال کردن موتور می شود ( کم بودن توان موتور نسبت به وضعیت دنده ای که در آن قرار دارد ، مانند یک دنده سبک 3 یا 4 ) ویا لرزش و تکانهای شدید آن ، زیرا شما هنوز شروع به حرکت با سرعت کافی نکرده اید ، اما قفل مبدل گشتاور تلاش می کند تا درگیر شود.توجه داشته باشید که در این وضعیت حالت " روشن " به معنای واقعی یعنی " روشن" ( منظور روشن بودن چراغ قفل مبدل گشتاور که نشان دهنده درگیر بودن قفل مبدل گشتاور است) و برای رفع این حالت نیاز به نصب یک سوئیچ برای سرعتهای زیر 10 مایل ( حدود 16 کیلومتر در ساعت) جهت باز کردن مدار و جلوگیری از قفل شدن قفل مبدل گشتاور هست.حتما برای شما نیز جالب است که بدانید این بخش از سیمکشی سوئیچ چگونه انجام شده و کار می کند؟شرط میبندم که شتاب در این حالت بسیار کم خواهد شد و البته طول عمر قفل مبدل گشتاور نیز بیشتر خواهد گشت، که البته این نیز تنها یک نظریه است و نمی دانم دقیقا چنین خواهد شد یا خیر؟اما این قطعا یک خصوصیت خوب و مناسبی برای هشدار به دیگرانی است که احیانا با خودروی شما رانندگی خواهند کرد و از وضعیت کار کرد آن اطلاع ندارند.
. راه دیگر جلوگیری کردن از این اتفاق ناخواسته ( درگیر و آزاد شدن مداوم قفل مبدل گشتاور در سرعتهای کم) نصب یک سوئیچ وکیوم در مدار باشد که برق مثبت را قطع و وصل می کند ( برق مثبت سلونوئید) جوری که سوئیچ وکیوم و سوئیچ ترمز با هماهنگی هم اجازه باز و بسته شدن مدار قفل مبدل گشتاور را بدهند.این باعث می شود که قفل مبدل گشتاور که در همه حال و تمامی دنده ها وصل هست با ترتیب و دقت بیشتر عمل نماید و حساسیت لازم را داشته باشد.
. همیشه سیمکشی و نصب سوئیچ وکیوم تاثیر جانبی مانند عدم امکان فعال شدن قفل مبدل گشتاور در زمان حرکت در سرازیری بدون فشار دادن پدال گاز را به همراه دارد.در این وضعیت خلاء و مکش تاثیر گذار وجود ندارد، مکش منیفولد زیاد است و تاثیر ترمز نیز می تواند در این بین اعمال شود. از آنجا که شما نیاز به نصب یک سوئیچ خلاء برای جلوگیری کردن از درگیر شدن قفل مبدل گشتاور در وضعیت سلو موتور دارید، این سوئیچ در وضعیت سرازیری مدار برق را باز کرده و مانع درگیر شدن قفل مبدل کلاچ می شود، درست همانند زمانی که با ترمز گرفتن و بکار افتادن سوئیچ مدار ترمز، باعث آزاد شدن قفل مبدل گشتاور می شوید.در این وضعیت که منیفولد هوا دارای مکش و خلاء بالایی است، یک ایده دیگر بوجود می آید که با نصب یک سوئیچ خلاء دیگر امکان درگیر شدن قفل مبدل گشتاور را در این حالت بوجود آوریم.برای این کار میتوان یک مدار میانبر برای دور زدن سوئیچ ترمز و سوئیچ خلاء جهت ایجاد توان لازم و مستقیم جهت سوئیچ اصلی قفل مبدل گشتاور ایجاد کنیم ، و مانند یک سوئیچ ترمز و سوئیچ خلاء دیگر، میتواند بیشترین و یا کمترین حالت اتوماتیک بودن این وضعیت را بوجود آورد.
سوئیچی که بتواند چنین کاری را انجام دهد در سایت PATC و با شماره شناسایی 71V2 موجود است.
http://www.transmissionhead.com/#Parts
این سوئیچ بطور معمولی در دو حالت باز و بسته قرار می گیرد و قابل تنظیم از حالت 6 تا 22 اینچ خلاء می باشد.
این سوئیچ باید در وضعیتی از سیمکشی قرار بگیرد که بحالت معمولی باز باشد ( قطع بودن مدار ) و به محل وکیوم منیفولد نیز متصل شده و ولوم تنظیم آن حدود 18 اینچ خلاء تنظیم گردد، و یا حالتی که بهترین کارکرد را در خودروی شما بوجود آورد.
( احتمالا منظور نویسنده از " اینچ خلاء " ، واحد سنجش مقدار خلاء است. مقیاسهای گوناگونی برای سنجش مقدار فشار سیالات وجود دارد که در اینجا بطور حتم منظور مقیاس " اینچ آب " { INAQ} بوده است که بیشتر برای سنجش مقدار خلاء در یک محیط استفاده می شود.
مقدار یک اینچ آب در دمای محیط 60 درجه فارنهایت { 15.5 درجه سانتیگراد} حدودا برابر با 0.0360 PSI می باشد که در جداول تبدیل مقیاسها می توان واحدهای سنجش دیگر را به آن تبدیل کرد)
این ایده به شما اجازه میدهد که کمتر گاز بدهید،و موتور در حالت سلو باشد و بیشتر از توان موتور برای حالت ترمز موتور استفاده شود و خلاء منیفولد سریع افزایش می یابد.با تنظیمی که من در این سوئیچ تنظیم شونده انجام دادم، و استفاده از سوپاپ مناسب در سوئیچ خلاء دوم، این امکان می تواند وجود داشته باشد که در حالت بدون گاز دادن به موتور، و حتی ضربه زدن ناگهانی به ترمز ، قفل مبدل گشتاور همچنان فعال باشد تا زمانی که فشار خلاء و مکش آن در منیفولد هوای موتور بشدت رو به کاهش برود و البته بعد از کم شدن سرعت زمان کافی برای دور گرفتن دوباره موتور بوجود آید.قیمت این سوئیچ بسیار زیاد بوده و 43$ است، اما تجربه کار کردن با آن و انجام سیمکشی مربوط به این سوئیچ بسیار آسان است.اتصال با برق منفی بدنه در این نقشه سیمکشی با سوئیچ خلاء را در مدار اصلی نشان می دهد.
این کمی عجیب است چون سیم متصل به سوئیچ فشاری دنده چهارم، از گیربکس خارج شده و به بدنه وصل گردیده است، ولی حتما باید بخوبی کار بکند همانند طرح قبلی که باعث کارکرد مناسب نمایشگر قفل مبدل گشتاور با همین فرم می شود.
در حالت یک تئوری می توانید یک سوئیچ فشاری خود منفی ( بدنه منفی بدون نیاز به سیم جداگانه) نصب کنید که تنها دو سیم از آن به خارج از گیربکس رفته باشد، اما مطمئن نیستم که مقدار فشار مورد نیاز برای وصل کردن مدار در هر دو نوع این سوئیچ یکی باشد.از آنجا که من تمایل دارم از نمونه های مورد استفاده اصلی در مدار استفاده بکنم، شما نیز حتما باید از فرم کارکرد مورد نظرتان در نمونه های مختلف این نوع سوئیچها مطمئن شوید.
ادامه دارد
- - - Updated - - -
Last edited by camaro lt; 23-08-2015 at 23:43.
سلام دوستان
یه مشکلی دارم در مورد سیم سبقت نوا
یکی گرفتم عوض کنم.پیچ رو گیربکس رو باز کردم(حواسم نبود روغن گیربکس ریخت رو سرم) سیم سبقتو زدم به اون میله گیربکس.ولی وقتی میبندم و از طرف کاربراتور میکشم کورسی که با سیم سبقت قبلی داشت نداره.اصلا نمیشه گاز داد.یکمم محکم پدال رو فشار میدم سیم از جاش در میره.(از میله جدا میشه)ممنون میشم راهنمایی کنید.قلق خاصی داره؟
با سیم سبقت قبلی مقایسه کنین ببینید از نظر اندازه و طول روکش و کابل و بقیه متعلقات تفاوتی داره یا نه؟
ممکنه اشتباهی سیم سبقت یک مدل دیگه خریده باشید.
از قطعات و وضعیت سیم و محل اتصال به گیربکس و... تصویر بگذارید
کسی میدونه جای پیچ رینگهای فورد موستانگ(5 پیچ طرح foose ) چیه؟من فکر میکردم 120 باشه ولی یک نمونه که اگهی شده سایز 18 اینچ ولی جای پیچ 114 داره(مثل ماکسیما).
اما در تصاویر زیر میبینید که روی شورلت و بیوک هم نصب شدن.
این لینک اگهیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نمونه رینگها(اسم دیگرشونamerican racing هست) :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من ترجیح میدم تا رینگ با جا پیچ 120 بخرم تا اینکه از اسپیسر استفاده کنم.نظر شما چیه؟ایا این رینگها جا پیچ 120 هم دارند(البته نمونه های مختلفی دارن ولی من منظورم نمونه کاملا کروم و فابرک موستانگ هست.
با تشکر
سلام دوستان پژمان هستم،تاپیک خیلی باحالیه اینجا، دم همتون گرم .من 1 مشکل دارم که خیلی اذیتم میکنه ماشینم نوا سی 5 هستش،دنده هاش هی گیر میکنه و قاطی میکنه ماشین قفل میکنه بنظرتون مشکل چیه ماهکاش یا دست دنده؟چیکارش باید بکنم اعصابم خیلی میریزه به هم
![]()
دردو بر همگی
مشکل کارب (خام سوزی) با واشر ضخیمتر حل شد مونده دلکو ، اینجا شهر کوچیکی باطری سازها چراغ دلکو ندارن و بعضی هاشون هیچ نمیودنن چیه ! به نظر اساتید خطی که روی دلکو هست با خطی که روی سیلندره در یک راستا قرار بدم؟ در این حالت دلکو موازی موتور میشه ، با تشکر فراوان
مسلما جای توچی ها فرق میکنه و با توجه به اطلاعاتی که توی نت پیدا کردم تفاوت زیاده ، اما باید ببینید شرکت سازنده توی سایت یا بروشور توضیحی داده؟
به نظر من بهترین کار آزمایش هت و اگر امکان داره روی یک از چرخها ( بخصوص جلو) باید آزمایش بشه. فکر کنم اگر طرف فروشنده باشه باید امکان آزمایش را بوجود بیاره.
جناب as5778
من متوجه منظور شما از خط روی دلکو نشدم، و کلا وضعیت تایمینگ میل لنگه با دلکو را باید بر اساس نقطه مرگ بالا در مرحله انفجار تنظیم کنید.
روش این کار را قبلا توضیح دادم.
برای گاز R12 با آقای اعتماد صحبت کردم متاسفانه نداشت.
یک نوع نشت گیر با مارک نویسکو موجود داره که بدون ترکیب شدن با هیچ نوع گاز، قابل استفاده در تمام نمونه های گاز سیستم کولر هست.
هر شیشه 30 م م 14000 تومان اما متاسفانه امکان فرستادن با پست یا باربری و...نداره ( گفت چون خیلی کوچک هست و قبول نمی کنن) و فقط باید بیایید حضوری بخرید و ببرید.
فعلا دنبال گاز R12 با کیفیت هستم که در صورت پیدا کردن برای نشت گیر هم فکری میکنم.
ایده تعویض نوع گاز از R12 به 134a به ذهنم رسید که لازمه این کار تعویض کامل تمام روغنهای موجود در سیستم و پاک شدن کامل اونهاست و برای این کار باید چندین بار سیستم باز و بسته شده و با توزن و روغن 134a شسشتو داده بشه تا برای شارژ گاز 134a آماده بشه.
و در ادامه تغییراتی در درایر ( تعویض شدن) و اسپکشن والو هم باید انجام بشه که کلا خیلی سخت و هزینه بر هست و از اینکار منصرف شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)