این هاردو لطفا اروراشو توضیح بدید
و بگید وضیعتش چطوره خطرناکه
![]()
این هاردو لطفا اروراشو توضیح بدید
و بگید وضیعتش چطوره خطرناکه
![]()
تعداد relocated sector ها خیلی زیاد شده ببرید رو تست hdd regenerator اگه مشکل برطرف نشد ببرید برای تعمیر
یک هارد اکسترنال ADATA 500GIG دارم متاسفانه کار اشتباهی که انجام دادم این بود که وقتی گزینه شو هایدن رو فعال کردم و وارد گزینه SYSTEM VOLUM INFORMATION شدم دو تا فایل ری استار که به صورت PG87, PG 88 درون این پوشه ها قرار داشت رو delete کردم حالا ایا امکان باز گرداندن این فایل های restar وجود دارد. الان وقتی روی سیستم ولوم اینفورماشن کلیک میکنم پیغام خطای system volume information is not accessible.accesis denied. میدهد که معنای فارسی ان مشود =امکان دسترسی به این پوشه وجود ندارد. لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم این مشکل را برطرف کنم با تشکر.
![]()
تو system volume information معمولا اطلاعات مربوط به restore ها توش است ببینید با تغییر و دستکاری permission ها میتونید واردش بشید یا نه
سلام دوستان
بنده هارد کامپیوترم 250 گیگ هستشچ کنیم دیگه میسازیم
خوب مدتیه زیادی که کار کرده کلی ویروس گرفته فرسوده شده کلی اطلاعات پاک شدن کپی شدن کلا انگار یکم کند شده
جدای از کند بودن من خودم قصد داشتم هارد رو کاملا فرمت و از نو پارتشین بندی کنم تا فضاها هدر نره دوتا درایو بسمه
حالا بنظرتون چطور پارتیشن بندیش کنم میخوام دوتا درایو باشه بنظرتون موقع تعویض ویندوز خوبه؟با خود ویندوز فرمت و دلیت و پارتیشن بشه
بعد یا قبل پارتیشن نیازی به برنامه برای منسجم کردن هارد هست
با تشکر
این بستگی به سلیقه خودتون داره که چند تا پارتیشن داشته باشید ولی هم موقع نصب ویندوز میتونید پارتیشن بندی کنید هم بعد از ویندوز از طریق نرم افزارهای مدیریت پارتیشن
با تشکر
بعد از پارتشین بندی نیازی به دیفرگ کردن یا کار خواص دیگیه ای نیست؟
سلام
جناب EXTREME لطف می کنی در مورد این خطا راهنمایی بفرمایین؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطا بیشتر شبیه همون ultra dma است شما اتصالات هارد رو بررسی گنید همینطور کابل دیتا و جاشو عوض کنید با یک پاور دیگه سیستم روبررسی کنید درست نشد از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و هارد رو پارتیشن بندی کنید در نهایت با آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین هم تست کنید
این هارد ، همون هاردی هست که تو این پست مشکلش رو توضیح داده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که مشکلش حل شد روی یه کامپوتر دیگه نصب کردم که حالا این مشکل رو داره، اتصالات رو هم عوض کردم فرقی نکرد ، البته رو این کامپیوتر دو تا هارد دارم که اون یکی هارد مشکلی نداره،
به نظرتون می تونه از دو هارده بودن باشه؟ شاید پاور ولتاژ لازم رو نمی ده؟
+
با یه پاور دیگه هم امتحان کردم ، همین مشکل رو داره!!
Last edited by MaFia_King; 29-01-2014 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)