نه فعلا.
طرف 7 ساعت با نوبلمن های من فاصله داره.
فعلا هم دارم یونیت میسازم.فکر کنم پس فردا بگیرمش.
نه فعلا.
طرف 7 ساعت با نوبلمن های من فاصله داره.
فعلا هم دارم یونیت میسازم.فکر کنم پس فردا بگیرمش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Confirm E-Mail address
Please confirm your e-mail address to use this section. Click on the link in the activation e-mail and add the activation code here:
Activation code: If you did not receive the original activation mail, you can request a new one here.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین منظور از اینجا و کد چیه ؟
اقا لیول انبار من 17 و اون یکی هم 8 هستش
نمیدونم باید به کدوم قسمت برم و چیکار کنم
البته من خودم فعلا ریسورس میگیرم
فقط برای یادگیری میخوام
اقا اسم من هم بزارين تو كروهتون
بخدا من فعالم ولي خوب هنوز خيلي ضعيفم.... اخه تازه ديروز عضو شدم.
به من برسين كه من معمولا انلاين هستم و قوي كه بشم ميتونم كمك خيلي خوبي واسه بقيه باشم از Amin-Asterix ببرسين.![]()
يك سوال:
من اگر با نوبلمنم روستايي را بگيرم و بعد از چند دقيقه نوبلمن دومم برسد چي ميشود؟؟؟
وقتي روستايي را بگيرم از نوبلمنهام كم ميشود؟؟چند تا؟
سلام پدارم جان
گفته بودی که برام ریسورس فرستادی ولی من چیزی دریافت نکردم
من اهن زیاد دارم ولی چوب و سفالم کمه
میشه یه کم برام از این دو تا بفرستی؟
ممنون میشم
برای فرستادم ریسورس به کدوم قسمت میری و چیکار میکنی؟
میشه یه راه کلی برام بنویسی؟![]()
خب الان اگه مارکت نساختی بسازش
بعد وقتی ساخته شد برو توش اونجا میتونی برای هرکی خواستی ریسورس بفرستی
اول ساختمان ماركت ميروي و بعد مختصات دهكده طرف را ميدهي و مشخص ميكني از هر كدام چقدر بفستي.بعد ارسال ميكني.همين.راه ديگه اس هم اين است كه روي نقشه دهكده طرف را كليك ميكني و گزينه سوم Send resources
را انتخاب ميكني
همه اينها به شرطي است كه ماركت داشته باشي.
براي فهميدن اين موضوع به جايي كه ساختمانها آپگريد ميشوند برو و ببين چيزي به نام ماركت لول شده است يا نه.
----------------
دوباره برات ميفرستم
ترایب فایت2 بازیکنایی رو که از کا73 بودن اخراج کرده و بعد از یه مدت بهشون حمله میکنه تا بتونه کل کا 73 رو بگیره.گیم هکر هم روستاهاش نوبل شد به جز یه دونه.میل زده بوده به سبان فحش داده بوده.ببینید گیم هکر به سبان چی گفته:
why teh hell i was nobled by on of the fight members ???????????
fuc* you and your tribe ! Damn mother fuc*er
بعدا ویرایش میکنم.
سبان خیلی شاکی بود از دستش.اونوقت میگید چرا خارجیا با ما ایرانیا نمیسازن.آب شدم رفتم تو زمین.
what is this Aryu?
FIGHT2 is going to take only players outside of k73 with some exceptions.I never wanted my sister tribe to invite players from k73 which will stop this tribes growth.But i dont remember knowing abt a FIGHT member nobling this guy and he is telling bad language^^I think that u know this guy.
خب گیم هکرم حق داره دیگه . نشسته چند هفته رو دهکده اش کار کرده بعد نوبل شده .اونم از کی از کسانی که قبلا تو ترایبشون بودن . ولی خب نباید اینجوری فحش خواهر و مادر را می کشید روش.
راستی بردیا برای عضویت در فایت 2 چه امتیازی لازم است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)