دوست عزیز جنابoptis2005
امکان تغییر تعرفه وجود داره ولی بدون که پولی که بابت تعرفهی قرمز دادی بهت برگشت داده نمیشه!!!!
دوست عزیز جنابoptis2005
امکان تغییر تعرفه وجود داره ولی بدون که پولی که بابت تعرفهی قرمز دادی بهت برگشت داده نمیشه!!!!
پس خیالت راحت همونه که قبلا گفتم چیز خاصی نیست
یعنی ماله منم که 9 تومن اضافه زدن درست میشه ؟؟؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم. فردا نیاین بگین تو به ما دروغ گفتی هاااا !!!!!!
ولی مال من که درست شد. همون موقع که زیاد حساب کرده بودن از شاهین پرسیدم گفت اصلا به این ارقام توجه نکن.
ملاکت فقط قبض باشه.![]()
سلام
به نظر شما کیفیت ایرانسل پایین نیومده ؟
من دیشب خواستم یه تماس با یه ایرانسلی دیگه بگیرم ، همش میگفت شبکه شلوغ هست !
واسه ی من که خیلی نامردی کرد من همش دو دقیقه میخواستم اینترنتش رو امتحان کنم اما 80 تومنم رفت حالا پولش که هیجی بد شانسی من هنوز طرح قرمزم 10 15 روز دیگه مونده بود اینو باید چیکار کنم؟؟؟؟ اصلا چطور بهشون بفهمونم که من فقط وصل بودم نه چیزی دادم نه گرفتم من طرح قرمزم رو میخوام
سلام من چندتا سوال داشتم ایرانسل پنجشنبه خمعه ها مجانی هست حتی برای دانلود؟ من دیروز یهدونه از این اعتباری ها گرفتم ولی الا که حسابم رو با *140*1# چک میکنم میگه4710 ریال بیشتر نیست؟ مرسی
ایرانسل همیشه کیفیتش پایین بوده![]()
عزیز اصلا چنین چیزی ممکن نیست
ینی حتی اگه اپراتور هم بخواد نامردی کنه و بر اساس میزان زمان بودنتون تو نت ازتون پول بگیره نمیتونه!!! در حقیقت gprs چنین قابلیتی نداره
حالا که از شما پول کم شده مطمئنا دلیل دیگهای داشته
نه دیگه اون ماجرا باسه پاییز بود دیگه الان همه چی پولیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)