نویز خط هیچ ربطی به مقدار سرعتی که خط اپ شده نداره اگر نویز به شیگنال خیلی بالا باشه پرش لینک اتفاق میوفته.
این سوال رو برای این پرسیدم که ببینم snr تون چنده , چون اگه snr پایینی داشته باشی پروفایتو میارن پایین که نتیجش سرعت کمتر میشه
پشتیبانی های وب مثل اکثر جاهای دیگه بیسوادن چون الان پهنای باند کم اوردن و اول برای اینکه مقصر و کاربر جلوه بدن میگن بیسیم دارین فکس دارین
در این مورد هم ببین من خودم سوال پرسیدم که اگه من مستقما بدونم مشکل مشترک چیه می تونم راهنمایی کنم؟ که گفتن نه , ما مجبوریم از یه مسیر خاص و از پیش تعیین شده شما رو راهنمایی کنیم که قانون شرکته
اره شاید این پشتیبانی هایی که الان هستن یه کم پرت باشن ولی از مهر ماه مجبورن خودشونو جم و جور کنن چون دیگه وضع فرق میکنه و اگه کم کاری کنن دریافتیشون کم کنن
میگن مرکزتون شلوغه و غیره.... در صورتیکه من نسبت به قبل که مقایسه می کنم کاملا مشخصه پهنای باند کم دارن
مرکز که شلوغ باشه خب نتیجش میشه همون کمبود پهنای باند دیگه

من چون قبل از اینکه برم اونجا, اینجا سر زده بودم و می دونستم کمبود پهنای باند دارن اتفاقا ازشون پرسدیم که گفتن می دونیم و ما درخواست می دیم مخابرات ولی کم کاری ها اونجا انجام میشه
ریت خطم همینجوری الکی پایین نمیارن
snr اگه زیره ۱۰ باشه ریت رو میارن پایین
جدیدا خود مودم خاموش روشن میکنه که با تعرفه جدید ادامه بده و لاگ بندازه
قرار بود که اینجوری
بشه , حداقل این چیزیه که من می دونم
حالا اگه از قبل انجا شده که چه بهتر
تجهیزاتی که دی اس لمش تا هشت باشه خط هم رو هشت اپ بشه احتمال پرش لینکش زیاده خود های وب گفت ببخشید تجهیزاتمون اینطوریه
دی اس لمش تا هشت نیست

خط رو هم که گفتن اگه خط شما snr خوبی داشته باشه تا ۸ بهتون می دیم ولی اگه نکشه تزمینی نیست و باید پروفایل پایینتر بگیرین
برای پروفایل ۸ مگ گفتن snr ۱۰ ولی باید بالا ۲۰ باشه به نظر من چون باز احتمال رش لینک زیاده
در مورد اینکه پشتیبانی معظرت خواهی کرده , اگه در بدترین حالت هم باز حق با ما باشه , باید حق رو به مشتری بدیم و معظرت خواهی کنیم

هدف شرکت رضایت شماست , دیگه کاریش نمیشه کرد
البته جسارت نشه حالا
بعدشم تو پنل لاگ میندازه اکثرا ارور پورت میده
مشکل پورت ارور یا از تجهیزات مخابراتیه یا نویز خط , که مثل اینکه ماله شما مورد اول بوده
حالا چون زیرساخت ایران خیلی بی کیفیته و خط همه هم ۸ مگ ساپورت نمیکنه و همه هم ۸ مگ
می خوان نتیجه میشه همین
پروفایل ۸ مگ میگیرن , خطشون نمیکشه , نویز خطشون میره بالا
تجهیزات قدیمی که البته سیسکو هم هستش پرش لینک زیاد میشه
من از دادن اطلاعات معذورم ولی می دونم که تو این مورد اشتباه می کنید
اینا رو گفتم بدونی اگر تو های وب استخدام نمیشدید و مثل ماها یک کاربر های وب بودید عقیدتون یه چیز دیگه بود
قبول دارم حرفت رو ولی الان که رفتم تو و دارم از داخل میبینم می فهمم که همش تقصیر های وب نیست
درسته شاید بعضی جاها لنگ بزنه ولی داره تلاش میکنه برای کیفیت بیشتر
اینم بدون که های وب نوپا حساب میشه و نمیشه اونو با رقیباش مقایسه کرد
شما اگردلسوز کاربرا هستین مودبانه با چندتا از بچه های پشتیبانی هماهنگ می کنید که به مدیر اطلاع بدیم که زیاد نارضایتی دعریم در تماس ها و از دید کاربرا صحبت کنید و مدیر هم اگر ترس از حقوق و اخراج نداره به مالک های وب بگه.
بعله , حرف شما درسته
همون جور که قبلا گفتم با مدیر مون صحبت کردم و اونم بدون چون و چرا قبول کرد
گقتن که اره کمبود داریم , پینگ تایم بالا داریم , تجهیزات بعضی جاها بی کیفیته
ولی اینم گفتن که یا درخواست که مربوط به مخابرات میشده رو دادن
یا اگه مربوط به خودشونه در حال پیگیری هستن
یعنی همه این چیزایی که شما میگین رو میدونن و برای رفعشون تلاش می کنن
اینی هم که الان میبینی من اینجام دارم کمک می کنم هیچ سودی برام ندارهو یه قرونی به من کمک نمیکنه

این دوره ای هم که الان استخدام شدیم یک سری هستن از شرکت ای pap دیگه اومدن
وقتی وضع اینجا رو دیدن که مثلا دیگه نمی تونن مشترک رو بپیچونن و گمراه کنن و .. کلا پا پس کشیدن
البته تا الان میشده بپیچونن ولی از مهر به بعد یه کاری کردن که نشه پیچوند کسی رو