سلام.از دوستان عزیز کسی در منطقه جیحون یا مرکز مخابرات مالک اشتر اینترنت مخابرات داره؟سرعتش چطوره؟با یک مگ نامحدود سرعت دانلود چقده؟ممنون
سلام.از دوستان عزیز کسی در منطقه جیحون یا مرکز مخابرات مالک اشتر اینترنت مخابرات داره؟سرعتش چطوره؟با یک مگ نامحدود سرعت دانلود چقده؟ممنون
در شرایط عادی سرعت دانلود واقعی میده بد نیست 1024/8
اما خیلی وقته از وضع عادی خارج شده برای بعضیا تا 80 درصد سرعت میرسه برای بعضی تا 50 %.
برای من 10 دقیقه ای به 2مگ تغییر کر د از 128
چون با ریستارت روت عوض میشه و روت جدید ممکنه ترافیک روش کمتر باشه.
به باقی پستتون کاری ندارم، ولی میشه یکم واضحتر صحبت کنید؟یادش بخیر یه زمانی اسپیدتست باز نمیشد دوره کمرشکنی افتاده تو منطقه شما منتظر باشید بار و بندیل رو از اونجا جمع کنن.
اسپید تست باز نمیشد؟ دوره کمرشکنی تو منطقه؟ بارو بندیل؟ چی میگی شما؟
اون دوستمون داره براتون توضیح میده که اینترنت فقط دانلود 16 سگمنته از سرور داخلی نیست، جواب شما چیه؟
شات دانلود از آسان دانلود؟
جدی ؟ عجب. از کرامات شیخ ما این است شیره را خورد و گفت شیرین است. دونستیم اینترنت چیه. دوستمون اهمیت بالا بودن کیفیت سرویس های دیگه رو شرح میداد نمی خواست درس اینترنت بده.
1- سرور آسان دانلود داخل نیست هلنده
2- هر موقع کم میارن کیفیت رو منطقه به منطقه کاهش میدن به خاطر همینه اختلاف نظر وجود داره. گاهی سرعت یه منطقه مشکل نداره یه جا دیگه صفحه هم نمیتونن باز کنن.
3- یه موقع سرعت تک کانکشن و مرور صفحات به قدری مشکل داشت که اسپیدتست هم باز نمیشد.
Last edited by lexuus; 13-07-2013 at 16:43.
از كرامات شيخ ما چه عجب – پنجه را باز كرد و گفت وجب
معلومه که دونستی ، همیشه یادت باشه اینترنت مجموعه این سرویسهاست،
اما چون همه چیز برات ختم میشه به رنگ یوزر و درگیری داری باید یکجوری خودت رو راضی کنی،
با بازشدن اسپید تست و آسان دانلود خوش باش.
Last edited by Arash4484; 13-07-2013 at 16:58. دليل: ویرایش پست قبل
سلام
میشه یکم در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
من بعضی وقتا با ریستارت کردن کانکشن نتم بهتر میشه پینگ میزون میشه
چک کردم وقتایی که تو یه رنج ایپی خاص میفتم پینگ و تایم اوتم بهتره
راهی داره که مسیر خلوت تر رو انتخاب کنیم؟
شما هم با تست گرفتن و فحش دادن و تایید رفقا خوش باشید برا قلبتون خوبه. منتظر رضایت نامه کتبی شما برا خوش بودن بودم که بحمدالله حاصل شد دیگه غمی ندارم مشغول فحش دادنتون باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایتنا - مردم انتظار دارند سرعت اینترنت به شکلی باشد که بتوانند روی شبکه فیلم ببینند اما سرعت فعلی برای بازکردن یک صفحه عادی هم کند است.
به راستی مقصر کیست![]()
اینارو ول کنین بگبن چرا صفحه تغییر اشتراک دیگه باز نمیهش !! تا رسید به ما ترکید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)