درسته یاتاقان که زیاد مناسب فصل پیش رو نیست
حالا به نظر شما مثلا بین وود راکی و این mine کدوم بهتره ؟
درسته یاتاقان که زیاد مناسب فصل پیش رو نیست
حالا به نظر شما مثلا بین وود راکی و این mine کدوم بهتره ؟
جایی که مختص این مورد باشه فکر نمیکنم موجود باشه. ولی خب برنامه ایی هست که بشه لغات رو واردش کرد تا به صورت گویا برایتان روخوانی کند با ضریب خطای بسیار پایین ولی خب اون هم ممکنه کاملا درست جواب نده.
دوست عزیز زیاد به خودت هم سخت نگیر وقتی که توی جامعه ایی هستی که از مشتری تا مغازه دار گرفته ادکلن جوهر سیاه لالیک (معنیش رو نوشتم تا خودم هم اشتباه تلفظ نکنم) به هزاران شیوه مختلف بیان میکنند (انکر نویر-انسر نویر-انکه نواغ- انسر نواغ-اریک نویر و.....
) فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
من خودم بیشتر تلفظات رو از روی نیوز های تبلیغاتی برداشت میکنم.
پولو بلو 200 میل هم تقلبی داره؟
طبق تستی که کردم موندگاری خیلی خوبی هم نداره
زیر قوطیش هم عبارت (برای استعمال خارجی) موجود هست
تقلبی هم نداره
من خودم راکی رو بهتر میدونم
محمد خان سیلور ویند وود رو هم تست کن. چون به نظرم اون خیلی بهتر هست و همچنین موندگاری بهتری هم نسبت به راکی داره
من تقلبی 125میلش رو از نزدیک دیدم
ولی مطمئنا حجم های پایین تر احتمال تقلبی بودنشون کمتر هست
یعنی فکرکنم75میلش اکی باشه!![]()
مرسی آقا فرید که همیشه با حوصله جواب میده! واقعا" این ماین وسوسم کرده بود. از نظر من تو این رنج قیمت پخش بوی خوبی می داد ( ضمن اینکه رایحه ی خوبی داره )؛ ولی در مورد قیمت صحبت کردی ، من تو آمازون سرچ می کردم ، کارای دیگه این برند قیمتاشون خیلی پایین بود ( حول و حوش 20 دلار ) ولی خود ماین که تو کل نت نایابه! فقط سایتای ایرانی دارنش.
فقط یه سوال تکراری : قیمتا پایین میاد؟! ( دلایلشو که قبلا" گفتم ، مدیر پاک کرد.... ) نزنین مارو فقط!!!الان می خوام یه ادکلن وردارم تو رنج 200 ،
معیار ها : پخش بو و موندگاری بالا ، اگه شیرینه ، شیرینیش زیاد نباشه ( محدودیتی روی رایحه ندارم ) ، خانم پسند ، خاص باشه و ... من خودم کارایی که بیشتر مد نظرم بود : ( همشم معروفو ماشالا YSL)
La Nuit de L'Homme EDT
La Nuit de L'Homme EDP
M7 ، شیشه قدیم ( که احتمالا باید بیخیالش بشم )
Opium ( ادکلن مورد علاقه فرید خان )
....
هَل مِن ناصِرِ یَنصُرُنی؟![]()
اسم لاتین اون اولی رو بی زحمت بنویس، یه آمار بگیرم ببینم چطوریاست. پخش و ماندگاریش خوب هست؟
اولتراوایولت پخش و ماندگاریش چطوره؟ تو فرگنتیکا که انگار هیچکس نداشته تا حالا آماری ازش در دسترس نیست :|
کلا چیزه خوب برای بهار حالا دیگه امبر هم نبود نبود، کاریش نمیشه کرد.
ممنان
Last edited by sheeablo; 30-01-2013 at 00:25.
درود
بچه ها کسی تستی از لاگوست الگانس داشته؟بوش چه جوریاست؟کلا باحاله یا چیپه؟
این کار به درد مجلس یا استفاده توی شب برا بیرون رفتن می خوره؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)