تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 826 از 4105 اولاول ... 32672677681682282382482582682782882983083687692613261826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,251 به 8,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده در تاریخ 1/4/1391 به امید خدا اعزامم با مدرک کاردانی؛ چند تا سوال داشتم:
    1. توی برگه آماده به خدمت زده تاریخ اعزام 1/4/91 ولی 1/4 روز پنج شنبه میشه و نظام وظیفه بندرعباس تعطیله آیا 3/4 اعزام میشیم یا 31/3 ؟
    2. برای رفتن به پادگان آیا باید برگ آماده به خدمت که تاریخ اعزام توش نوشته و برگ محل اعزام رو هم با خودمون ببریم؟ برگ آماده به خدمت من توی پرونده ای که تشکیل دادم توی سپاه هستش.
    3. من برای سپاه ناحیه شهرستان اقدام کردم (نیروی مقاومت)، آموزشی احتمال داره کجا بیفتم؟
    4. چون من توی سال 90 اقدام کردم میزان خدمت و کسر خدمت به چه صورت هستش( 6 سال فعال بسیج دارم) ؟
    5. با توجه به اینکه بنده فوق دیپلم الکترونیک دارم احتمال داره توی قسمت مخابرات و یا همچین جاهایی که به رشتم مربوط میشه بیفتم؟
    6. درجه و میزان حقوق به چه صورت هستش؟
    با تشکر

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا من معاف از رزم میشم به خاطر مشکل قلبی
    میخوام بدونم منو میندازن تهران (شهر خودم) ؟ مدرک هم دیپلم دارم یعنی الان دارم پیش دانشگاهی میخونم
    من یه پارتی تو سپاه دارم میتونه برام کاری کنه که بندازنم تهران ؟
    منظورم اینه که باید مشخص بشه که من ارتش هستم یا سپاه بعد اگه سپاه بودم میتونه کمک کنه که بیام تهران ؟ یا همینطوری از قبل میتونه بندازدم تهران ؟
    یکی جواب مارو هم بده
    یعنی کسی نمیدونه شهر خوردمون میندازن یا نه ؟

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

یکی جواب مارو هم بده
    سلام
    شما باید مراحل پذیرش در سپاه رو طی کنید.
    برای اطلاع از شرایط پذیرش یه این پست مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده در تاریخ 1/4/1391 به امید خدا اعزامم با مدرک کاردانی؛ چند تا سوال داشتم:
    1. توی برگه آماده به خدمت زده تاریخ اعزام 1/4/91 ولی 1/4 روز پنج شنبه میشه و نظام وظیفه بندرعباس تعطیله آیا 3/4 اعزام میشیم یا 31/3 ؟
    2. برای رفتن به پادگان آیا باید برگ آماده به خدمت که تاریخ اعزام توش نوشته و برگ محل اعزام رو هم با خودمون ببریم؟ برگ آماده به خدمت من توی پرونده ای که تشکیل دادم توی سپاه هستش.
    3. من برای سپاه ناحیه شهرستان اقدام کردم (نیروی مقاومت)، آموزشی احتمال داره کجا بیفتم؟
    4. چون من توی سال 90 اقدام کردم میزان خدمت و کسر خدمت به چه صورت هستش( 6 سال فعال بسیج دارم) ؟
    5. با توجه به اینکه بنده فوق دیپلم الکترونیک دارم احتمال داره توی قسمت مخابرات و یا همچین جاهایی که به رشتم مربوط میشه بیفتم؟
    6. درجه و میزان حقوق به چه صورت هستش؟
    با تشکر
    سلام همشهری

به ترتیب سوالاتت رو جواب میدم.
    1- نظام وظیفه 5 شنبه تعطیل نیست.
    2- بله-حالا که دادی بزارن تو پرونده پذیرشت برو پلیس +10 نسخه المثنی برات صادر میکنن.
    3- اگه دوره برگ سبز رفتی که آموزشی دیگه نمیری.(در این صورت تو برگ اعزام نوشته سپاه امام سجاد(ع))
    4- خدمت متاسفانهبرای شما 21 ماه هست و ازقرار 6 سال فعالیت بسیج 6 ماه کسری دارین که میشه 15 ماه خدمت.
    5- اول شما اول صبح 5 شنیه میرین نظام وظیفه(پشت بیمارستان خاتم) بعد از سپاه امام سجاد میان اعزامیهای خودشون رو میگن بیان منطقه سپاه امام سجاد(کنار بازار بزرگ قشم) و بعد نیرو انسانی امام سجاد نیرو ها روتقسیم میکنن.(جزئیاتش رو برات پبغام خصوصی میفرستم)(همشهری دیگه)
    6-درجه شما با فوق دیپلم یا رزم آور دوم و یا رزم آور یکم. حقوق هم حدود 40 هزار تومان وجه رایج مملکت.

سوال دیگه داری بپرس که در خدمتم
    ارادتمند شما Mali.sh

5. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

ارادتمند شما Mali.sh
    آقا میلاد سوالای مارم جواب بدی کارم لنگه!

دوستان لطفا این 2 تا رو هم جاب بدین ممنون می شم.
    ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
    سوالام حالا:
    1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
    2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم

3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقا میلاد سوالای مارم جواب بدی کارم لنگه!

دوستان لطفا این 2 تا رو هم جاب بدین ممنون می شم.
    ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
    سوالام حالا:
    1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
    2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم

3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.
    سلام
    اسم من میلاد نیست اسمم mali.sh هست
    حالا چرا اینقد هول هول نوشتی ؟! خدمت که ترس نداره
    (حرفای بالا صرفا جهت مزاح)

حال جواب سوال ها
    یه نکته سال 88 تو چه یگان ونیرویی خدمت میکردی؟ نیروی زمینی ارتش؟
    طبق قانون شما برای ادامه خدمت باید به همون بگان قبلی اعزام میشدین. مثال اگه تو نبروی زمینی ارتش 05 کرمان بودین 2 باره به همون یگان باید اعزام میشدین.
    1-اگه آشناتون تو همون نیرو هست شاید یتونه ولی هیچ قطعیتی نیست.(روی احتمال 20 درصد حساب کن)
    2-اگه آموزشیتون تجدید شده احتمالا یهتون تجهیزات جدید میدن
    3- متاسفانه شماره 01 رو ندارم. ولی ساده ترین روش تماس با شماره (02133333333) همون 118 هست الیته تهران

در پایان اگه جوابهاقطعی نبود شرمنده
    موفق و سربلند باشید

9. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام همشهری

به ترتیب سوالاتت رو جواب میدم.
    1- نظام وظیفه 5 شنبه تعطیل نیست.
    2- بله-حالا که دادی بزارن تو پرونده پذیرشت برو پلیس +10 نسخه المثنی برات صادر میکنن.
    3- اگه دوره برگ سبز رفتی که آموزشی دیگه نمیری.(در این صورت تو برگ اعزام نوشته سپاه امام سجاد(ع))
    4- خدمت متاسفانهبرای شما 21 ماه هست و ازقرار 6 سال فعالیت بسیج 6 ماه کسری دارین که میشه 15 ماه خدمت.
    5- اول شما اول صبح 5 شنیه میرین نظام وظیفه(پشت بیمارستان خاتم) بعد از سپاه امام سجاد میان اعزامیهای خودشون رو میگن بیان منطقه سپاه امام سجاد(کنار بازار بزرگ قشم) و بعد نیرو انسانی امام سجاد نیرو ها روتقسیم میکنن.(جزئیاتش رو برات پبغام خصوصی میفرستم)(همشهری دیگه)
    6-درجه شما با فوق دیپلم یا رزم آور دوم و یا رزم آور یکم. حقوق هم حدود 40 هزار تومان وجه رایج مملکت.

ارادتمند شما Mali.sh
    سلام همشهری
    قربون معرفتت ولی من یه روز پنج شنبه رفتم کار داشتم رو درب دژبانی زده بودند که پنج شنبه ها تعطیله و فقط کار مسئولین نظام وظیفه انجام می گیره.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقا
    پس به سلامتی خدمت شما هم رو به اتمامه
    این یه مدت که نبودی کلی قانون عوض کردن
    اینم شانس ما بود دیگه
    منم 18 همین ماه اعزامم
    البته هنوز برگ سفید نیومده ولی دیگه تا قسمت چی باشه و خدا چی بخواد
    بابت راهنمایی هات واسه پست کردن دفترچه هم ممنون
    خیلی کمکم کرد
    ایشااله همه بچه های سرباز هر جا هستن سلامت و موفق باشن و پرچمشون بالا باشه
    سلام.
    اره ولی من و خیلی از بچه ها رو به دلایل تهدیدات خارجی انداختن گردانها ی رزمی که همش با توپ و تیرباز سرکار داریم.خیر سرمون لیسانسیم.
    خبرها هم کم و بیش از تلویزیون آسایشگاهمون میدیدیم.امیدوارم این دوران رو به خوبی طی کنی.

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

دوستان الآن که ما میخوایم بریم یگان (با لیسانس) ارتش، نیازه هر دو تا پتویی که تو آموزشی دادن ببریم؟ دوباره آنکادر و مسخره بازی داره آسایشگاهاش؟؟؟ اگه تا یه مدت بخوایم بمونیم اونجا چیا ببریم بهتره؟ گوشی اینا!!!
    در ضمن یگانم زده منطقه شمال تهران (پدافند ارتش). بچه ها گفتن تهرانسره پادگانش. حالا چه ربطی به شمال داره نمی دونم!!!
    اره ببر.منم مثل شما بودم.استحقاق فقط ازشون لباس گرفتم و مواد شوینده.پتو و کوله انفرادی رو ندادن و من ملحفه و پتو و کوله انفرادیمو از زمان دیپلم نگه داشته بودم و متاسفانه انکادر هم وجود داره.گوشی هم ممنوعه ولی قاچاقی ببر تو.

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

یکی جواب مارو هم بده
    شما قبل از اینکه برگ سفیدت رو بفرستن با همون برگ سبزت برو سپاه تا پذیرش بشی برای اینده.به پارتیت هم خبر بده تا دیر نشده برات جایی دست و پا کنه و با پارتی همه کار میشه کرد.شهر خودت هم میوفتی.اما اگر بشینی به پای تقدیر شاید یه شهر دیگه و یه نیروی دیگه بیوفتی.

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من01 بودم امروز بهمون مرخصی دادن تا شنبه ... اخه کی میگه هتل دهنمون و سرویس کردن تو این 2 روزی که اونجا بودیم یعنی همش همینجوریه ؟
    دوست عزیز ناراحت نشیا ولی پادگانهایی که آدم رو میترکونن هنوز ندیدی.پادگانهای جنوب و جنوب شرق مثل سیرجان و کرمان و بندرعباس.حتی پادگانهای شمال مثل پرندک و کهریزک و عجب شیر.اونجاها روانی میکنن ادم رو.
    خود من مثل ارواح شدم.ولی سعی کنین تا میتونین مشکلات رو دایورت کنین.

14. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •