تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 826 از 1746 اولاول ... 3267267768168228238248258268278288298308368769261326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,251 به 8,260 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

یک دونه از اون باگاش توضیح بده ببینیم چطوریه انقدر باگ باگ میکنی به جاش توضیح بده

2. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

یک دونه از اون باگاش توضیح بده ببینیم چطوریه انقدر باگ باگ میکنی به جاش توضیح بده
    خب اگه قرار بود به تو بگم که اسمش باگ نمیشد

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

سلام
    می دونم mobafire رو زیاد رفتم
    منظورم یک سری rune جنرال هست که برای همه چمپ ها بتونم با کمترین مشکلی استفاده کنم
    همین طور mastery های متفاوت که با 20 تا مستری بشه تمام چمپ ها رو به خوبی هدایت کرد.
    مثلا mastery برای singed و sejuani یکی هست و می شه جنرال استفاده کرد برای هر دو
    یا مثلا janna و soraka دقیقا mastery هاشون یکی هست ، اما برای nami فرق داره کمی و ...
    آقا من یه پیشنهاد دارم برای شما، همه runepage و msatery ها بستگی به سبک بازی خود شما داره و اگر بخوای با guide های تو این سایت ها بازی کنی باید بشینی همه بازی های با این guide رو هم spec کنی تا یاد بگیری چجوری با این آیتم ها بازی کنی. ولی اگر با سبک بازی خودت خرید کنی لازم نیست از این و اون تقلید کنی خود می تونی یه سبک داشته باشی.

الیته گفتم این ها فقط پیشنهاد بود شما هر جور که راحتی می تونی بازیتو انتخاب کنی (تقلید یا نوآوری) Make ur choice

5. 3 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

نه من منظورم از نظر به صرفه تر بودن بود بعدش هم اگه کسی که با nunu بلد باشه می تونه تمام team جمع بکنه یک R بزن Penta kill می تو نی بگیری اگه team حریف گاگول باشن ولی Thresh اگه خوب هم بازی بکنی بشتر از یک نفر نمی تونی با Q بگیریفوق فوقش به دونفر می تونی DMG زیاد بزنی
    البته من منظورم اینه که اگه suuport باهاش بازی بشه ADC Thresh حرف نداره من اون طوری قبولش دارم
    nunu یادت رفت
    داداش این چیزی که شما میگی nunu بلد بودن نمی خواهد که 800 تا AP می خواهد که اصولا support نمی تونه بره

7. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

راستی در مورد wcg بگم که دوستان عزیز لطفا در مورد چیز هایی که نمی دونید صحبت نکنید. من یکی از دوست های 12 سالم داور و پشتیبان قسمت lol تو wcg هستش دارن تمام سعیشون رو می کنن با برداشتن عکس های تو صفحه loading همه کاراکتر های بازی رو آزاد کنن.
    فقط بهتره آرزو کنین که مسئولین رضایت بدن که مسابقات lol برگزار بشه. تازه اگر هم کاراکتری نباشه برای همه تیم ها نیست پس بازی بالانسه. دیگه بدتر از من نیستید که diana, akali, fiora, nidalee,vayne هیرو های اصلی شما باشه و همه ban شده باشن.

در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره. داداش مگه تیم فوتبال میره خارج از کشور چون تماشاچی زن دارن ما دیگه بازی رو رها می کنیم بر می گردیم ایران؟

9. 3 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوست عزیز یک جا دیگه هم گفتم منظورم به زمانی که suuport بازی نکنی من کی گفتم اگه suuport بری pentakill می گیری

11. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره. داداش مگه تیم فوتبال میره خارج از کشور چون تماشاچی زن دارن ما دیگه بازی رو رها می کنیم بر می گردیم ایران؟
    ورزشکارایی که با اسرائیلیا به زود مسابقه نمیدن هم عملا اجازشو دارن ولی خوب میدونن اگه مسابقه بدن پدرشون در میاد .

13. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

ورزشکارایی که با ئیلیا به زود مسابقه نمیدن هم عملا اجازشو دارن ولی خوب میدونن اگه مسابقه بدن پدرشون در میاد .
    خب این یه چیزه طبیعی هست من خودمم اگه بهم بکن با اسرائیل بازی کن بازی نمیکنم از بس این اسرائیلیها سگن چرا این عمل جلو آمزیکاییها صورت نمیگیره چون اسرائیل کثیفترین دشمن ملت و دینمون هست

15. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

رنک رو به رگبار بستم چند روزه این دوستمون درست میگفت هرکی بالا رفته فقط با 1 چمپ سعود کرده

17. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

دوست عزیز یک جا دیگه هم گفتم منظورم به زمانی که suuport بازی نکنی من کی گفتم اگه suuport بری pentakill می گیری
    داداش حداقل متن کامنت های خودت رو بخون اول، دعوا سر ساپورت هستش شما زدی nunu بهتره ulti میزنه penta میگیری

(نظرم عوض شد بنظر من nunu از همه suuport ها قوی تر اخه ادم 6300 IP میده برای یک suuport
    مگه این که دیگه IP اضافی اورده باشه)

19. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •