اسپیکرهای عقبی این مدل بی سیم هستند ؟
تو این رنج بهتر از این پیدا نمیشه ؟
اسپیکرهای عقبی این مدل بی سیم هستند ؟
تو این رنج بهتر از این پیدا نمیشه ؟
خیر
خیر
...
دوستان تا ٨٠٠ تومن واسهةمني كه ال اي دي lg دارم بهترين سينماي خانكي واسه يه اتاق ٢٠ متري چيه؟بووووووس![]()
[/QUOTE]خوب حتما امپ و پلير بهترين انتخاب اما بلندگوهات توان پخش قدرت امپ دارن و ايا كيفيت پخش صداي HD دارن. شما بايد اين موارد تشخيص بديد.[/QUOTE]
کسی جواب مارو نمیده؟
Last edited by alitondar; 21-06-2013 at 23:34.
خوب حتما امپ و پلير بهترين انتخاب اما بلندگوهات توان پخش قدرت امپ دارن و ايا كيفيت پخش صداي HD دارن. شما بايد اين موارد تشخيص بديد.[/QUOTE]
کسی جواب مارو نمیده؟[/QUOTE]
نه نمیشه.
کسی جواب مارو نمیده؟[/QUOTE]
نه نمیشه.[/QUOTE]
پس باید کلاً قید این اسپیکرا رو بزنم و از اول شروع به جمع کردن یک سینمای خانواده 3D با کیفیت خوب پیدا کنم.
بله شما اگه یه سیستم خوب و متناسب بخوای باید از اول شروع به جمع آوری کنی.بودجه خودت رو مشخص کنی تکلیفت با خودت و بازار مشخص میشه و اونوقت راحت می تونی انتخاب کنی.
سلام دوستان
برای یه اتاق کوچیک دنبال سیستم صوتی هستم بیشتر برای موسیقی و گاهی هم فیلم به نظر شما با 1.5 میشه یه سیستم صوتی خوب جمع کرد استریو یا سینمایی (آمپ+باند+پلیر) یا دنبال سینما خانگی باشم البته میخوام مدلی باشه که آمپ از پلیر جداست مثل یکسری از پایونیر ها البته همون طور که گفتم کیفیت موزیک برام در اولویت هست...این مدلای پایونییر کیفیت صدا شون چطوره و ساخت کجا هستن؟
مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مدل خوبی انتخاب کردی.
در مورد صدا که خودتون باید بشنوید و بپسندید ولی تو قیمت خودش جزو بهترین هاست.
برند پایونیر که کلا یه برند ژاپنی هست ولی در حال حاضر مثل خیلی از برندهای دیگه در چین تولید میشه.
باید تیکه ، تیکه برم جلو...
برای شروع حدود 2 تومن دارم.
اول چی بخرم؟ (اسپیکر ، آمپلی یا پخش 3D )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)