مهلت ثبتنام تمدید شده؟؟؟؟
این ترم به یک مشکل خیلی مسخره سر انتخاب واحد خوردم
ترم قبل بنا به دلایلی نتونستم آزمایشگاه فیزیک 2 بردارم که همین درس پیش نیاز درس الکترونیک فاصله یاب هستش خود الکترونیک فاصله یاب همنیاز درس نقشه 2 هستش
حالا سوال دارم که میتونم درس نقشه 2 بردارم ؟ آخه تو سایت نقشه 2 برام باز کرده ولی الکترونیک فاصله یاب باز نکرده و نوشته عدم رعایت پیشنیازی !!!!
این مشکل خیلی از بچه ها این ترم دارن و فقط مختص من نیست با آموزش صحبت کردیم گفتن نمیشه که نقشه 2 بردارید ولی الان برای من و بقیه بچه ها این درس تو سایت باز شده
یکی از ترم بالایی ها میگفت اجازه برداشتن نقشه 2 میدن ولی وسط ترم خود سیستم حذف میکنه !!! بدبختی اینجاس که کلی درس دیگه هم همنیاز با نقشه 2 هستش
فردا انتخاب واحد دارم و موندم چی کار کنم اگه نقشه 2 بردارم و حذف بشه با بقیه درس هایی که کنارش حذف میشن 8 واحد میشه و رسما این ترم به فنا میره
اگه حذف کنن دستمون به جایی بند هستش که بتونیم درس برگردونیم آخه مشکل از سایت مسخره دانشگاهه !!!
یه سوال دیگه
الان که دارم شهریه حساب میکنم نزدیک 80 هزار تومن کم به حساب دانشگاه واریز کردم امکانش هست واحد بردارم و برام بدهی بزنه ؟؟ یا که کلا اجازه نمیده !!!
یادم رفت بگم که باراجین درس میخونم عمران نقشه برداری ترم 3
ببخشید که طولانی شد
تو سایت دانشگاه یه قسمت داره به نام " درخواست اخذ درس بدون رعایت پیش نیازی هم نیازی ( برای کسانی که درس پیش نیاز افتاده اند یا ترم آخراند)"
می خواستم بدونم اگه از این قسمت استفاده کنم و درس بردارم ولی جز هیچ کدوم از این گروه های بالا نباشم این درس حذف میشه ؟؟؟؟
لطفا سریعا جواب بدید که وقت انتخاب واحد داره تموم میشه
سـلام....
برای گرفتن معرفی به استاد باید ثبت نام ترم جدید رو انجام داد.....یا وقتی معرفی میدن شهریه رو میگیرن..؟؟.//
====
یه جور دیگه بپرسم...
اگه زمان ثبت نام تموم بشه و شما ثبت نام نکنی دیگه معرفی به استاد نمیدن..؟؟
اين ديگه چه وضعيه ؟؟؟؟
به اطلاع كليه دانشجويان مي رساند جهت انجام انتخاب واحد در نيمسال اول 93-92 دانشجويان مي بايست شهريه ثابت و شهريه متغير 12 واحد نظري را پرداخت نمايند درغير اينصورت اجازه انتخاب واحد ندارند . لازم به ذكر است بعد از تكميل انتخاب واحد براي انجام حذف و اضافه كل شهريه انتخاب واحد بايد پرداخت شده باشد .
سلام خوبین خسته نباشین من 1 سوال ازتون دارم من معدل این ترمم به خاطر لج کردن استادم که نمره کلاسی بهم نداد شدش 17.83 اما هنوز نمره درس وصایا نیومده میخواستم بپرسم که نمره درس وصایا تاثیر داره رو معدلم یعنی اگه 20 بشم این درس و میشه که معلمو بکشه بالا؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین
والله من سال 84 دانشجو بودم ميگفتن وصايا و يه درس ديگه كه 1 واحدي بود تاثير رو معدل نداره !
ولي اين ترم دوستم وصايا 9 شد معدلش تغيير كرد ! ( به قول خودش البته )
خدا کنه که تاثیر داشته باشه کاش کی![]()
دوستان عزیز سلام
هنوز ثبت نام کاردانی بدون ازمون ادامه داره؟
امکان ثبت نام با دیپلم غیر مرتبط هست؟ الان دوست من با دیپلم فنی برق صنعتی امکان ثبت نام در رشته کاردانی عمران یا معماری رو داره؟
ترم تابستان یک درس را نریم امتحان بدیم حذف میشه دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)