چند سوال...
1. اگه ايم طرف مهاجم خيلي باشه اون وقت دودگينگ طرف مقابل خيلي كم طرف مهاجم هر جا رو هدف بگيره مي خوره؟
2. اين كينگ كريسمون توي اون شهره نمي دونم چي چي چي كار ميكنه؟ اسمش رو از ديپلمات شهر بردارم؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چند سوال...
1. اگه ايم طرف مهاجم خيلي باشه اون وقت دودگينگ طرف مقابل خيلي كم طرف مهاجم هر جا رو هدف بگيره مي خوره؟
2. اين كينگ كريسمون توي اون شهره نمي دونم چي چي چي كار ميكنه؟ اسمش رو از ديپلمات شهر بردارم؟
نه نه نه !!!بابا اگه مي خواين worker بزنين برين worker هاي چانگآن رو بزنين
اونوقت اونا هم به وركر هاي ما حمله مي كنند. دردسر ميشه اونوقت!!
فقط حاجی جون تایید کن که اونا دوباره شروع کردن . ما فقط جواب دادیم !!فعلا با چيني ها درگيريم! به كلابي ها بگم فعلا آتش بس اعلام كنيم تا بعد . هان؟
و این eboueahleb (که خودشم جزو فاندراست) نباید دوباره مرتکب این عمل بشه وگرنه دوباره همین بلا نازل میشه xD
من الان اين روزدم برين شما هم بزنينش adventure
![]()
Last edited by saeid.yavary; 20-04-2009 at 19:52.
دو دلیل داشت :بابا اگه مي خواين worker بزنين برين worker هاي چانگآن رو بزنين
1-فاندر اول شهر کلاب بود
2-میل زده بود فح*ش داده بود xD
کاملا درسته . ما که فقط به دوئلر های اونا حمله میکنیم اونا به ورکر ما هم رحم نمیکنن چه برسه اینکه ورکرا رو بزنیم !نه نه نه !!!
اونوقت اونا هم به وركر هاي ما حمله مي كنند. دردسر ميشه اونوقت!!
منم نمیدونم ولی فکر کنم همینطور باشه یا تاثیر داشته باشه . توی دوئل با eboueahleb من یه طرف دیگه جاخالی داده بودم بازم بهم میخورد .1. اگه ايم طرف مهاجم خيلي باشه اون وقت دودگينگ طرف مقابل خيلي كم طرف مهاجم هر جا رو هدف بگيره مي خوره؟
lol اینم نفله شد . خدا رو شکر زحمات بی نتیجه نموند . به این میگن کار گروهیه خوب .Sauceysauce passes out. Magical Killer wins the duel, gains 25 experience points and steals $6 from Sauceysauce.
انرژی 12 شد میرم xDمن الان اين روزدم برين شما هم بزنينش
Davy Crocker passes out. jojok wins the duel, gains 65 experience points and steals $10 from Davy Crocker
با این چینی ها کاری نداشته باشمن الان اين روزدم برين شما هم بزنينش adventure
بچه بهتره به این واه 888 یا اونی مه هاجی رو توی لیست گذاشته حمله کنیم![]()
مرسیDavy Crocker passes out. jojok wins the duel, gains 65 experience points and steals $10 from Davy Crocker
روز خوبی بود xD
جااااان ؟ میخوای تو هم جلوی اسمت یه x2 بخوره مثل حاجی شی ؟بچه بهتره به این واه 888 یا اونی مه هاجی رو توی لیست گذاشته حمله کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)