دوستان برای مکالمه تصویری (هر روز به مدت 20 دقیقه) و وب گردی و کمی دانلود(خیلی کم-90 درصد شبانه) کدمش بهتره؟
![]()
دوستان برای مکالمه تصویری (هر روز به مدت 20 دقیقه) و وب گردی و کمی دانلود(خیلی کم-90 درصد شبانه) کدمش بهتره؟
![]()
دوستان کسی میدونه پارس تو شیخ فضل ا.. چه طوره اوضاش؟ آخه گویا بعضی مناطق خیلی خوبه بعضی مناطق خیلی بد....
آقا من مي خوام بدونم بهترين سرويس دهنده اينترنت توي تهران كدومه ؟!صبانت شنيدم خوبه . خواهشا جواب بدين ممنون
سلام
من میخوام اینترنت ADSL بگیرم اما گیج شدم نمیدونم کدوم شرکت خوبه
من در بلوار فردوس ستاری هستم .سرعت دانلود خیلی برام مهمه .من قبلا تو سعادت آباد بودم و اینترنت وایرلس با سرعت 128 نا محدود داشتم از شرکت شبکه رسانه تهران خیلی راضی بودم سرعت دانلود شبانش 200 تا 300 بود از ساعت 2 تا 8صبح . آیا شرکت ADSLهست که همچین سرعت دانلودی اینجا داشته باشه یا حداقل سرعت دانلودش150 یا 100 باشه
واقعا ممنون میشم کمکم کنید
![]()
با سلام
دوست عزیزم چیزی به اسم بهترین سرویس دهنده اینترنت توی ایران نیست.
تمامی شرکت های یه سری کمی و کاستی هایی دارن
که نمیشه گفت که چون این کم و کاستی رو داره ازش استفاده نکنید. اینطوری باید با همون دایل آپ بیاید ....
صبانت و شاتل مشترکین بیشتری رو دارن اما.
موفق باشید.
من برات دو تا پیشنهاد دارم یا 512 صبا رو بیگر و یا 256 پارس انلاین ماهی 8 گیگ رو بگیر!!! البته خیلی به مرکز مخابراتیت بستگی داره الان باید بری تحقیق کنی ببینی که کدوم isp توی مرکز مخابراتیت خوب هستش!!! بعد تصمیم بگیری!!![]()
ببخشید شما 128 کیلوبایت داشتین براتون 200-300 دانلود می کرد ؟
راست میگه هااااااا این داداش
شما با 128سرعت تا 300 تا دان میکردین؟
بعدشم نامحدود که همش ثابته سرعتش .شب و روزم نداره که.
اگه باز همینطوری باشه که میگین(سرعت 200) ماهی فک کنم حداقل 150000 میدادین دیگهشایدم خیلی بیشتر
![]()
بله 200 تا 300 دانلود میکردم از ساعت 2 صبح تا 8 صبح .ماهی 25 تومان میدادم .کل ساختمون رو وایرلس کرده بودن 10 واحد رو .بعد خودم فکر میکردم چون کل ساختمون وایرلس شده سرعت بالا میره بعد به دوستم معرفی کردم اونهم گرفت فقط خودش وایرلس وصل کرد یعنی کل ساختمونشون نه.بعد اون هم همین سرعت و داره با 200 تا 250 از ساعت 2 صبح تا 8 صبح دانلود میکنه. اون 256 گرفته 40 تومان میده .اما فکر کنم 128 هم بگیره باز سرعت دانلودش همین جوری بشه درکل خیلی عالی بود
حیف که این شرکت تو منطقه ما نیست
حالا تو اشرفی اصفهانی شرکتی هست که سرعتش اینطوری باشه یا حداقل تو این منطقه کدوم شرکت سرعت دانلودش بالاست .من ماهی 20 تا 30 تومان میتونم بدم .خواهش میکنم کمک کنید
ممنون![]()
من خیلی دوست دارم بدونم پارس تو شیخ فضل ا.. چه طوره اما هیچ کی جواب نمیده تکلیف ما چیهمن برات دو تا پیشنهاد دارم یا 512 صبا رو بیگر و یا 256 پارس انلاین ماهی 8 گیگ رو بگیر!!! البته خیلی به مرکز مخابراتیت بستگی داره الان باید بری تحقیق کنی ببینی که کدوم isp توی مرکز مخابراتیت خوب هستش!!! بعد تصمیم بگیری!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)