الان هم قیمتها همینطوره یا بین 10 تا 20 تومن که دوست عزیز exir فرمودن هست؟این تا حدی کمکتون میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان هم قیمتها همینطوره یا بین 10 تا 20 تومن که دوست عزیز exir فرمودن هست؟این تا حدی کمکتون میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IP مودم دیگه به دفترچه راهنما رجوع کن IP توی اون درج شده معمولا 192.168.1.1 هست. اگر وارد کردی نرفت مودم رو باید ریست کنی.
ریست کردن مودم:
1- مودم رو خاموش کن.
2- دکمه ریست پشت مودم رو با یه چیز نوک تیز فشار بده بعد در همون حال که دکمه رو فشار دادی مودم رو روشن کن. حدود 10 ثانیه به همون حالت بمون بعد دکمه ریست رو ول کن.
3- حدود 20 ثانیه صبر کن بعد دوباره IP رو توی آدرس بار مرورگر وارد کن.
Last edited by mehrdad38; 01-07-2010 at 11:33.
سلام
ای پی قبول نکرد و همچنین دکمه ریست درمودم من وجود نداره
امکان دار مودمی همچین امکاناتی نداشته باشه
مودمت چیه ؟ منظور از دکمه یه سوراخ بسیار ریز پشت مودم هست که باید با یه چیز نوک تیز فشار بدی.
Last edited by mehrdad38; 01-07-2010 at 15:27.
ممنونم از جوابت
این اعداد به من نشون داده میشهDownstream 29.1 Upstream 19.0
آیا سیم کشی داخلی ساختمون ها (مخصوصا آپارتمان ها که جعبه تقسیم های زیادی داره) به سرعت اینترنت بستگی داره یا نه؟ می صرفه که سیم کشی رو عوض کنم؟
نتایج شما خیلی خوبه نباید مشکلی داشته باشین.
شما مشکل خاصی با سرویستون دارین ؟
Last edited by mehrdad38; 01-07-2010 at 17:52.
مشکل خاصی که نه.
ولی حس می کنم دوستانم سرعتاشون بهتر از سرعت اینترنت منه.
با یه مودم و یه سیستم و یه سرویس.
بازم ممنون
مودم من DSL 200 DLink هست . من هر چه قدر کشتم پیدا نکردم با ذربین هم چک کردم نبودمودمت چیه ؟ منظور از دکمه یه سوراخ بسیار ریز پشت مودم هست که باید با یه چیز نوک تیز فشار بدی.
یعنی همچین سوراخ ریزی پشت مودمت نیست زیرش نوشته RESET
اگر نیست به دفترچه راهنماش مراجعه کن ببین چیزی راجعه به Reset نوشته یا نه اگر به هر حال نتونستی reset کنی برو تمام کوکی های مرورگرت رو پاک کن + تمام فایل های موقت اینترنت خلاصه مرورگرت رو تمیز تمیز کن بعد برو اون IP رو بزن ببین می ره یا نه.
سلام مدلی که دارم این مودل
lion computerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیخیال به نظرم مودم عوض کنم بهتر الان مودم عالی باقیمت نسبتا پایین چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)