با عرض سلام.
نمیشه برنامه پوک 2009 را در یک سرور دیگه آپ کنید من از گیمینگ نمیتونم دانلود کنم خیلی ضروریه
با عرض سلام.
نمیشه برنامه پوک 2009 را در یک سرور دیگه آپ کنید من از گیمینگ نمیتونم دانلود کنم خیلی ضروریه
سلام
من هرچي گشتم نتونستم سيو(تريلر و... نه،فقط سيو!!!) كاملي از بازي pes 2009 توي هيچ سايتي پيدا كنم،سيوي كه هم توش تمام جايزه ها به وسيله pes points آزاد شده باشه هم اسم بازيكن ها و باشگاه ها درست شده باشه،ممنون ميشم اگه كسي داره،كمكم كنه يا ادرسشو بده اونم تو پست اولم!
جریان این پچ جدید گیم اکسس چیه اگه کسی دانلود کرده بگه ببینیم ارزش داره دانلود کنیم. اینو میگم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايني كه ميگي يه بازيكن كلاسيكه و اين اسم عجق وجقشه
اسم اصليش شوستره و در بين بازيكناي كلاسيك 9 هستش
آقا این آدریانو تو اینتر تنظیمات پیش فرضش چطوریه ؟ مناسبه ؟ من اکثرا تو لیگ ایتالیا بازی میکنم با شوت هاش میبرم یا امتیاز میگیرم بعضی وقت ها حال نمیکنم یا عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه به خاطر شوت های اینه نه به خاطر توانایی شخصی. چیجوریه تنظیمات شوتش همینی که هست خوبه ؟ آخه بی شرف از هر جا میزنی هی صاف میره تو گل.
Last edited by omid-p30; 02-06-2009 at 18:35.
این noushevar تو بال هم میاد من خودم تو تیم ملی باش هم بازی بودم و اتفاقا در زمینه ی پاس گل جای خوبی داشت
آموزش تغيير نام كليه ليگ ها و جام ها:
باسلام.
شايد شما بخواهيد نام يك ليگ رو تغيير بديد.مثلا ليگ هلند Eredivisie رو به Other Leagues B برديد وبه جاي اون ليگ آلمان رو گذاشتيد ولي در منو نام ليگها همون نامهاي قبليست.حالا براي تغيير اونها چكار بايد كرد؟با برنامه هاي مختلفي مانندPES 2009 Editor و PRO-EVO Editing Studio مي تونيد نام اكثر اونهارو تغيير بديد.اما با برنامه STREditor مي تونيد هر تكسي كه در بازي وجود داره رو تغيير بديد.از منوها گرفته تا نام ليگها،آموزشها،توضيحات و...
اما براي تغيير نام ليگ ها:
ابتدا با برنامه game graphic studio فايل rv0c_e.img رو از پوشه img رو باز كنيد و فايل unnamed-1.bin رو اكسپورت كنيد.
حالا با برنامه STREditor فايل unnamed-1.bin رو باز كنيد و از قسمتSelect subfile فايل هاي File5.txt و File21.txt رو انتخاب و از منوي tools اونها رو اكسپورت كنيد.
اين فايل هارو كه اكسپورت كرديد باز كرده و در File5.txt بدنبال متن مورد نظر مثلا Eredivisie بگرديد و اون رو به Bundes liga تغيير بديد.در فايل File21.txt همين كار رو انجام داده و متن Other Leagues B رو به Eredivisie تغيير بديد.و فايل هارو سيو كنيد.
دوباره در برنامه STREditor از قسمت Select subfile فايل File5.txt رو انتخاب و از منوي Tools فايل File5.txt كه ويرايش كرديد رو import كنيد.همين كار رو با File21.txt انجام بدبد و گزينه سيو رو بزنيد.
در آخر هم با game graphic studio اين unnamed-1.bin رو كه ويرايش شده بر روي فايل اصلي در rv0c_e.img ايمپورت كنيد.
لينك STREditor با حجم 68 كيلو بايت! :
لينك ggs با حجم 2 مگا:
موفق باشيد...
Last edited by mohammad_87; 02-06-2009 at 17:46.
برادرا کمک
این سیو مسترلیگ منه منتها یه بازی با منچستر هست هرچی میزنم ارور میده (بخاطر ادیتهای من در بازی هست)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا این بازی رو برام برید بعد سیوش رو برام بزارید
(حتما با اختلاف حداقل 2گل ببرید)
HELP ME PLEASE :( :(( =((
یه درخواست دیگه هم داشتم
این برنامه رو دانلود کنید :
بعد برید فیس و هیر تکسچر فابیو رو برام بگید چندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
player index : 6539
player id : 1048615
player name : Fàbio Silva
برادرا کمک
این سیو مسترلیگ منه منتها یه بازی با منچستر هست هرچی میزنم ارور میده (بخاطر ادیتهای من در بازی هست)
لطفا این بازی رو برام برید بعد سیوش رو برام بزارید
(حتما با اختلاف حداقل 2گل ببرید)
HELP ME PLEASE :( :(( =((
رفيق اينكه سيو شما خراب ميشه به اديت ربط نداره شما از كك متناسب با ورژن بازيتون استفاده نمي كني دليلش اينه شما اگه حتي الان هم رد كنيد بازي رو دوباره همين مشكل خرابي سيو براتون پيش مياد شما بهتره پچ 1.40 كونامي رو نصب كنيد و بعد كرك مخصوص براي ورژن 1.20 رو استفاده كنيد. مشكل شما حل ميشه و مهمتر از اينا مي تونيد از كيت سرور هم استفاده كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)