تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 826 از 1138 اولاول ... 326726776816822823824825826827828829830836876926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,251 به 8,260 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من این رینگها چندان ارزان نیست و تا به حال نمونه در حد نو این مدل رو با قیمت مناسب ندیدم.
    احتمالا اگر نمونه در حد نو هم پیدا کنید قیمتش چندان ارزانتر نیست.
    من فکر میکنم خرید نمونه نو ساخت تایوان رینگ جی تی خیلی بهتر باشه(البته این نظر من هست).مخصوصا اینکه رینگ جی تی طرح های مختلفی هم داره و بعضی خیلی زیبا تر هستند.
    استفاده از رینگهای کهنه ممکنه مشکلاتی درست کنه مثلا تاب داشتن یا نشت باد و گشاد کردن جاپیچها و ...(مگر اینکه نمونه خیلی در حد نویی پیدا کنید که بعید میدونم زیر 1 میلیون قیمت بدن!
    البته اگر بتونید از رینگهای بزرگتری استفاده کنید به نظر من بهتر هست و برای این کار رینگ و لاستیک و قالپاق خودتون رو به فروشنده بدبد و قدری هم سر بدید و از رینگهای بزرگتر (مثلا رینگ 15 جی تی به همراه لاستیک بدون خط مکسیس یا ...) استفاده کنید چون رخ ماشین با رینگهای بزرگتر خیلی زیباتر میشه و استفاده همزمان از لاستیک دور سفید و رینگ اسپرت جالب درنمیاد(به نظر من).
    تهران رینگ 15 جی تی نو رو با لاستیک نو (البته چینی) با رینگ و لاستیک و قالپاق من عوض میکرد و حدود 1.2 میلیون هم سر میگرفت.
    یکی از بچه های همدان رینگ 15 جی تی نو با لاستیک نو مکسیس زیر بیوک انداخنه که خیلی زیباش کرده.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله اقا محمد درست میگین این رینگها زیباتر هستن و ماشین اقا رامین هم که یکی از بهترین بیوکهای همدان و کل ایران هست، البته یه دست رینگ بی5 هم داره که 600 تومن میفروشه و در حد نو هستن ، حالا بازم بررسی میکنم ببینم چی پیدا میشه

دیفرانسیل را عوض کردم سه قوطی یک لیتری فلزی واسگازین 85-140 مارک پارس که روش نوشته بود مخصوص ماشین های سنگین به قیمت هر لیتر 9 هزار خریدم و هر سه لیتر توش ریختم.
    من فکر میکردم باید از همون محل دریچه بالایی که واسگازین می ریختم سرریز بشه اما نشد.
    امروز رفتم تعویض روغنی تا دیفرانسیل را پر کنه دیدم به پیچ جدید که تا حالا ندیده بودمش از زیر خاک در آورد، خواست بازش کنه نذاشتم چون از اون پیچ حتما سرریز میکرد.

پرسش:
    حالا دف نوا چقدر واسگازین میخواد؟
    اگه اضافه توش باشه چه اشکالی پیش میاد؟

حمید جان مگه قبل از نصب دف رو تمیز نکردی که اون پیچ رو ندیدی؟! پس چطوری رنگش کردی؟
    درباره سوالت تا اونجایی که من میدونم بین 2/5 تا سه لیتر واسکازین میخواد و بیشتر از این اگه بریزی به کاسه نمد ها فشار میاد و از کاسه نمدهای سمت چرخ ها و کاسه نمد کله گاوی و همچنین از هواکش روی دف امکان نشت روغن وجود داره.

4. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا حمید نیازی نیست که اندازه گیری خاصی انجام بدید بجز اینکه همان پیچ محل ریختن روغن را باز کنید تا روغن اضافی خارج بشه و وقتی که دیگه چیزی نریخت، پیچ را ببندید.

من عاشق رینگهای فابریک بیوک هستم که به نظرم هیچوقت طراحی اونها قدیمی نمیشه، سایز 15 اونها هم هست اما از نظر فلانچ ( جای پیچهای چرخ) با بیوک و نوا همخوانی نداره چون برای کاپریس ساخته شده مگر اینکه نمونه های بیوک پیدا کنید که خیلی کمیابه.

اینهم یک فرم جدید طراحی رنگ که حالت زنگ زدگی پیدا میکنه، هرچند که من خوشم نمیاد اما ایده جالبی برای طرحهای دیگه است.

سپرها اگر رنگ بشه احتمالا بعد از مدتی بخاطر سطح براق و صیقلی سپر که آب کروم داره، رنگها پوسته بشه و بکنه و یا با کوچکترین خراش کنده بشه که منظره بدی پیدا میکنه مگر اینکه روش خاصی وجود داشته باشه که تا حالا ندیدم، شاید هم آبکاری را پاک میکنن.

صحبت آبکاری شد، اگر خود رینگهای ساده هم آبکاری خوبی بشه، بد نیست و یک قالپاق مناسب با بچه رینگ هم نصب بشه

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز
    آقا مصطفی من یه برس سیمی را به مته بستم و اینجوری تمیزش کردم.اون نقطه که پیچ سرریز توش قرار داره در معرض برس قرار نگرفت.

راستی علی آقا منظورتان از اون پیچ، پیچ سرریز یا دریچه هواکش است؟

8. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورم پیچ سر ریز روغن بود که در سمت بالا راست پوسته دیفرانسیل نصب شده و اگر اشتباه نکنم با آچار آلن باز میشه یا درایو 3.8

روغن 85/140 هم مناسبه چون ایران کلا ناحیه گرمسیری هست و روغنهای گرید ثابت بدرد نمیخوره.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاس گزارم
    حیفم میاد واسگازین اضافی را بیرون بریزم.
    به نظر شما حالا که سه لیتر ریختم، لازمه پیچ سرریز را باز کنم تا واسگازین اضافی خارج بشه؟
    یه هفته س که هنوز نشت نداشته.
    من فکر میکنم اگه روغن اضافه باشه بهتره البته تا حدی که به کاسه نمد ها آسیب نرسه.

12. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    برای خارج نمودن واسگازین اضافی کدام پیچ باید باز بشه؟
    بالایی یا پایینی؟
    مطمئن هستید ؟

14. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

محل ریختن روغن همان پیچ پایینی هست که ظاهرا در نمونه توی عکس یک پیچ معمولی بجای کورکن روی دیفرانسیل بسته شده.
    این پیچ که باز بشه مقدار روغن اضافی بیرون میریزه، اگر هم کم داشت به اون اضافه کنید.
    باید روغن به لبه پیچ برسه و یا اینکه وقتی انگشت را داخل سوراخ پیچ میکنید، نوک انگشت با روغن برخورد بکنه.
    بالایی مربوط به هواکش هست که البته در ماشین من درست روی پوسته و بالای دیفرانسیل قرار داره و احتمالا مدل این دیفرانسیل توی عکس کمی با بقیه فرق داره

جناب KCNC
    گاز کولر را مستقیما از همان شرکت خریداری کردید یا یک فروشگاه دیگه؟
    اگر از فروشگاه دیگه بود، امکان داره محبت کرده و سوال کنید و ببینید هنوز از محصولات این شرکت با گاز R12 موجود دارن یا خیر؟

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خیلی ممنونم علی آقا
    به نظرم اگه اون پیچ پایین را باز کنم مقدار زیادی واسگازین خارج شده و در نتیجه واسگازین کافی به بلبرینگ چرخها نمی رسد.
    به نظرتان اگه همین سه لیتر را بذارم و مقدار اضافه را خالی نکنم مشکل جدی پیش میاد؟
    این تصویر مربوط به دیفرانسیلی است که روی ماشین خودم بود، دیفرانسیلی هم که خریدم دقیقا این شکلیه.

راستی ماشین من هم گاز نداره.اگه گاز خریداری کنیم میشه گاز را بدیم به کولرسازها، با اون گاز خودمان، کولر را راه اندازی کنند؟
    Last edited by hamid-r-s; 21-08-2015 at 20:41.

18. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مطمئن باشید که مقدار مناسب روغن تا سطح همان پیچ تعیین شده و نیازی به بیشتر شدن نیست. موقع حرکت ، چرخش پلوسهای عقب شبیه پمپ عمل کرده و روغن به بلبرینگهای چرخ میرسه و نیازی به بیشتر بودن روغن نیست.
    فضای کافی برای چرخش کامل روغن لازمه که در صورت پر بودن بیش از حد بوجود نمیاد.
    در مورد گاز کولر، متاسفانه چون ابزار مناسب برای وکیوم مدار کولر نداریم بنابراین باید به کولرساز مراجعه کنیم ،

20. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •