تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 826 از 905 اولاول ... 326726776816822823824825826827828829830836876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,251 به 8,260 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

بنده هیچوقت ماشینمو ول نمیکنم وبیام راه خودم همیشه در نمایندگی سایپا بالا سر مکانیک وامیسم حتی زمانی که میگن برو برگه پذیرش بگیر درب ماشین رو قفل میکنم وبعد میام چند بار هم یه استادکاربهم گفتش تو وسواسی ولی توجه نکردم
    یه لحظه غفلت کنی ممکنه دیگه صاحب هیچ ماشین نشی
    خودتون رو زرنگ ندونید

ورود به بخش کارگاه و تعمیرگاه نمایندی ها ممنوعه.
    به راحتی میتونن شمارو بیرون کنن و یا در صورت عدم تمایل خودروی شمارو تعمیر نمیکنن و عودت میدن.

2. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

خودتون رو زرنگ ندونید
    ورود به بخش کارگاه و تعمیرگاه نمایندی ها ممنوعه
    به راحتی میتونن شمارو بیرون کنن و یا در صورت عدم تمایل خودروی شمارو تعمیر نمیکنن و عودت میدن.

سلام
    گاهی به دستور خودِ مدیران و گردانندگان هست که دزدی و تقلب انجام میشه . گاهی هم یک یا چند نفر از کارکنان دستشون کجه
    مثلا در بانکها بارها مچ کارمندان دزد و مُختلس رو گرفتند که رئیس شعبه و معاونش از کار اونها بی خبر بودند
    یا رستورانی که صندوقدارش اسکیمر نصب کرده بوده و اطلاعات کارتهای بانکی مشتریها رو میدزدیده
    در نمایندگیهای خودرو , خودِ شرکت از یک طرف مردم رو میچاپه ,اگر کارکنانِ دست کج هم باشند در نمایندگی , اونها هم از اون طرف مردم میچاپند
    خیلی مفید هست که صاحب ماشین طوری از ماشین استفاده کنه که کمتر محتاج تعمیرگاه رفتن بشه و وقتی هم میره تعمیرگاه بدونه دقیقا چی لازم داره و چه کاری باید انجام بشه تا سرش کلاه نره یا سرش کمتر کلاه بره
    اطلاعاتِ این تاپیکها خیلی کمک میکنه به این چیزها اما هر کسب باید وقت بذاره و با حوصله بخونه و به کار ببنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

خودتون رو زرنگ ندونید
    ورود به بخش کارگاه و تعمیرگاه نمایندی ها ممنوعه

سلام
    گاهی به دستور خودِ مدیران و گردانندگان هست که دزدی و تقلب انجام میشه . گاهی هم یک یا چند نفر از کارکنان دستشون کجه
    مثلا در بانکها بارها مچ کارمندان دزد و مُختلس رو گرفتند که رئیس شعبه و معاونش از کار اونها بی خبر بودند
    یا رستورانی که صندوقدارش اسکیمر نصب کرده بوده و اطلاعات کارتهای بانکی مشتریها رو میدزدیده
    در نمایندگیهای خودرو , خودِ شرکت از یک طرف مردم رو میچاپه ,اگر کارکنانِ دست کج هم باشند در نمایندگی , اونها هم از اون طرف مردم میچاپند
    خیلی مفید هست که صاحب ماشین طوری از ماشین استفاده کنه که کمتر محتاج تعمیرگاه رفتن بشه و وقتی هم میره تعمیرگاه بدونه دقیقا چی لازم داره و چه کاری باید انجام بشه تا سرش کلاه نره یا سرش کمتر کلاه بره
    اطلاعاتِ این تاپیکها خیلی کمک میکنه به این چیزها اما هر کسب باید وقت بذاره و با حوصله بخونه و به کار ببنده

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خودتون رو زرنگ ندونید

ورود به بخش کارگاه و تعمیرگاه نمایندی ها ممنوعه.
    داداش سلام زرنگ نمیدونم تیز و سریع هستم
    نمایندگی سایپا استان کرمانشاه(اربابی-سایپا عبدالعلی خروشی)
    به راحتی پذیرش میگیری ومیری وامیسی بالا سر ماشینت کاری هم باهات ندارن+بسیار مهربان+خوش برخورد هستن تا عیب قطعه روهم پیدا نکردن بیخودی خرج رو دست صاحب ماشین نمیزارن.
    من بسیار با این نمایندگی راحت هستم.یکی از دوستانم هم اونجاست مشکلی هم نداشتم تا به الان.
    درود بر سایپا درود بر پراید.
    ادم ماشین رو درست استفادش کنه همین پراید حدود 9 ساله دارمش اذیتم نکرده.

6. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقا محمد داداش اقا من محل بوی بنزین رو پیدا کردم درب باک هست گوش گذاشتم یه صدای جیز جیز به گوش امد در حالی که محکم میبندم و 2 الی 3 تقه هم میکنه محکم میبندم ولی باز صدا میده درب باکمم سالمه
    حالا باید چیکار کنم؟نو بخرم؟لاستیکاشم سالم هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اقا محمد داداش اقا من محل بوی بنزین رو پیدا کردم درب باک هست. گوش گذاشتم یه صدای جیز جیز به گوش امد در حالی که محکم میبندم و 2 الی 3 تقه هم میکنه محکم میبندم ولی باز صدا میده
    درب باکمم سالمه
    سلام

اگه ماشین کانیسترر داره پس درب باک نباید بخار بنزین اصلا بتونه ازش فرار کنه
    برای همینه که درب باکِ ماشینهای که سیستم سوخت رسانیش استاندارد هست رو که باز میکنید صدای باز کردن درب نوشابه میده یعنی درب باک فقط هوا میتونه واردش بشه با کم شدن بنزین اما بخار بنزین نمیتونه خارج بشه
    درب باک رو باز کنین و تمیزش کنین و از داخلش فوت کنین داخلش . نباید هوا رد کنه
    شاید قابل تعمیر هم باشه
    شاید هم همشون همینطورند و باید خودتون یه جوری سوپاپ یکطرفه براش بذارین و یا با درب باکِ استاندارد یک ماشین دیگه جایگزین کنین به شرطی که ماشینتون سیستم کانیستر داشته باشه . همون ییستمی که بخاذهای بنزین رو از توی باک منتقل میکنه به کنیفولد هوا تا بره توی سیلندرها و بسوزه و مصرف بشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

داداش سلام زرنگ نمیدونم تیز و سریع هستم
    نمایندگی سایپا استان کرمانشاه(اربابی-سایپا عبدالعلی خروشی)
    به راحتی پذیرش میگیری ومیری وامیسی بالا سر ماشینت کاری هم باهات ندارن+بسیار مهربان+خوش برخورد هستن تا عیب قطعه روهم پیدا نکردن بیخودی خرج رو دست صاحب ماشین نمیزارن.
    من بسیار با این نمایندگی راحت هستم.یکی از دوستانم هم اونجاست مشکلی هم نداشتم تا به الان.
    درود بر سایپا درود بر پراید.
    ادم ماشین رو درست استفادش کنه همین پراید حدود 9 ساله دارمش اذیتم نکرده.
    منظور من اینه که فکر نکنید با زرنگ بودن میتونید در این مسئله موفق باشید. اینکه شما راحت هستین به خاطر سیاست رفتاری خود نمایندگی هست وگرنه دستش برای هر کاری بازه.
    قانونا میتونه مانع از ورود شما به بخش کارگاه بشه. حال اینکه اجازه میده شما وارد کارگاه بشید، یک وجهه منفی داره و یک وجهه مثبت.
    وجهه منفیش اینه که اشخاص متفرقه وارد کارگاه میشن و متونه مشکلاتی مثل حادثه، دزدی، خرابکاری، آتش سوزی ، خسارت و غیره بشه.
    وجهه مثبتش اینه که مشتری نسبت به امنیت کار بر روی خودروی خودش اطمینان پیدا میکنه.

گفتم. شما خودتون رو زرنگ ندونید که میرید داخل کارگاه و بالاسر ماشین وای میستی که کار بیخود انجام ندن و یا دزدی نکنن. اینکه شما اونجا وای میستی فقط به خاطر سیاست رفتاری اون نمایندگی هست که اجازه ایستادن رو به شما داده. وگرنه میتونه مانع از ورود شما بشه و کار خودش رو هر طور که دوست داره انجام بده.
    دقیقا شیوه ای که خیلی از نمایندگی ها دارن انجام میدن. عملا اشخاص عادی رو نمیزارن وارد کارگاه بشن.

اقا محمد داداش اقا من محل بوی بنزین رو پیدا کردم درب باک هست گوش گذاشتم یه صدای جیز جیز به گوش امد در حالی که محکم میبندم و 2 الی 3 تقه هم میکنه محکم میبندم ولی باز صدا میده درب باکمم سالمه
    اگر موقع بنزین زدن همیشه باک رو تا لبه پر میکنید، میتونه بخاط خرابی لوله های پلاستیکی رابط بین باک و درب باک باشه.
    سعی کنید موقع بنزین زدن باک پر نشه و یه 3-4 لیتری جا داشته باشه تا کامل پر بشه تا بنزین به لوله های رابط نرسه.

11. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

مرسی از اقا محمد واقا سیاوش والا کنیستر رو تازه عوضش کردم 14 تومن حدود 3 ماه پیش شرکتی انداختم.
    در مورد بنزین زدن هم همیشه پر پر نمیکنم درجه به نصف که میرسه حدود 10 لیتر میزنم درجه میرسه به یکی مونده به اخر.

در اخر مشکل گاز خوردن ماشینمم بعد از سالها حدود 2 هفته ای میشه حل شدش شکر خدا با تعویض دریچه گاز شرکتی(البته همین دریچه هم سنسورش با اینکه اکبند بود شرکتی خراب بود که نمایندگی برام با یه مارک IRCA تعویضش کرد اونم تو بسته بندی سایپا بود.الان 2 هفتس که راحتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

باتری 70آمپر برای پراید بزنم مشکلی پیش میاد؟
    میشه اصلا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

باتری 70آمپر برای پراید بزنم مشکلی پیش میاد؟
    میشه اصلا؟
    بله میشه.
    مشکلی پیش نمیاد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله میشه.مشکلی پیش نمیاد.
    سلام.

استانداردش چند آمپره ؟
    برای پراید که سر تا پاش غیر استاندارد و بنجله گمون نکنم نصب باتری با آمپر بیشتر درست باشه
    حالا یه ماشین استاندارد باشه میگیم تا 5 آمپر بیشتر هم میشه قبولش کرد
    باتری با آمپر بیشتر یعنی دیرتر شارژ میشه و فشار میاره به سیم پیچ دینام و رگلاتور ولتاژش و یکسو کننده ی ولتاژش که معمولاً داخل دینام هستند و عوام بهشون میگن آفتاماتِ دینام
    اگر باتری از جای باتری هم بزرگتر باشه پس اصلا نصب هم نمیشه

16. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •