تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 826 از 1045 اولاول ... 326726776816822823824825826827828829830836876926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,251 به 8,260 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان در مورد پسورد گذاری بر روی Word سوال داشتم .
    یک مقدار شاید سوالاتم گنگ باشه ولی به بزرگواری خودتون می بخشید و اگر راهنمایی بفرمایید ممنونتون خواهم شد.

1. آیا پسورد برword مطمئن هست و یا یک امنیت ساده برای جلوگیری و دسترسی ساده است ؟

2. با جابجای فایل دارای پسوورد آیا در سیستم های مختلف این پسوورد پابرجا می مونه؟

3. آیا دوستانی که پسوورد گذاری روی Word داشتن مشکلاتی براشون بوجود امده به غیر فراموش کردن پسوورد!؟
    ( مشکلات احتمالی )

4. یک فایل اصلی دارم که دارای لوگو هست و طرح بندی مختص به خودش رو داره . به نظر شما بهتر این هست از این فایل اصلی copy , Paste کنم و یا برای هر فایل مورد نیاز مجددا یک نمونه از همین فایل رو ایجاد و در فایل جدید تغییرات لازم رو اضافه کنم . ( در صورتیکه فایل دارای پسورد هست ) کدام عمل مناسب تر است و آیا پسوورد در هر فایل کپی و پیست شده اعمال میشه ؟ و آیا این پسووردبه فایل اصلی مربوط هست ( یعنی با پاک کردن پسوورد فایل اصلی پسوورد باقی پا برجا میمونه ؟ )

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تو آفیس 2013 میشه به فرمت 2010 یا 2007 ذخیره کرد؟

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

سلام دوستان
    تو آفیس 2013 میشه به فرمت 2010 یا 2007 ذخیره کرد؟
    بله از طریق save as

4. 3 کاربر از Jalal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    امکانش هست توی ورد چیزی شبیه به دفتر تلفن ساخت ؟طوری که فهرست حروف الفبایی داشته باشه که مثلا با کلیک روی حرف ب به صفحه‌ای که اسامی با حرف ب شروع میشه بره
    ممنون از لطفتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام بستگی داره البته شما از اکسل و خصوصن اکسس استفاده کنید بهتره چون میتونید اطلاعات رو بصورت کاملتر بگذارید
    اگر یک متن آماده از شماره تلفن ها رو داشته باشی
    با استفاده از هدینگ در قسمت استایل و تعریف قسمت های مورد نظر با هدینگ مثلا تیتر 14 و استایل یک
    ودر نهایت در قسمت رفرنس در حالیکه چشمک زن متن رو در صفحه اول قرار دادی

تیبل آف کانتنت و سپس آپدیت آن
    سلام دوستان
    امکانش هست توی ورد چیزی شبیه به دفتر تلفن ساخت ؟طوری که فهرست حروف الفبایی داشته باشه که مثلا با کلیک روی حرف ب به صفحه‌ای که اسامی با حرف ب شروع میشه بره
    ممنون از لطفتون

7. 2 کاربر از naghoosfarhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.

با سلام
    من وقتي مي خوام page number بزنم اين ارور رو ميده. آفيس رو هم پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي فايده نداشت. قبلاً هم اينطوري شد مجبور شدم ويندوز عوض كنم. ميخوام بدونم راه حلي داره كه دوباره ويندوز عوض نكنم. اينم بگم كه ويندوزم رو هم repair كردم ولي بازم نشد
    لطفا عکستون را یک جای دیگه اپلود کنین.عکس پاک شده.

دوستان یه فایل ورد از دوستم گرفتم که خودش می گفت با ورد 2010 نوشته . حالا وقتی با ورد 2007 یا همین 2010 هم باز می کنم رو سیستمم ، همه حرفاش به هم چشبیدن!
    ممنون می شم راهنمایی کنید.خیلی عجلیه ای هستش...
    معمولا چسبیدن حروف به خاطر استفاده از ورد 2010 و باز کردن فایل در ورد 2007 میباشد.اینکه شما با هر دو ورژن افیس باز کردین و باز هم این مشکل رو دارین عجیبه.چون من این مشکل با این روش واسم حل شده.

دوستان در مورد پسورد گذاری بر روی Word سوال داشتم .
    یک مقدار شاید سوالاتم گنگ باشه ولی به بزرگواری خودتون می بخشید و اگر راهنمایی بفرمایید ممنونتون خواهم شد.

1. آیا پسورد برword مطمئن هست و یا یک امنیت ساده برای جلوگیری و دسترسی ساده است ؟

2. با جابجای فایل دارای پسوورد آیا در سیستم های مختلف این پسوورد پابرجا می مونه؟

3. آیا دوستانی که پسوورد گذاری روی Word داشتن مشکلاتی براشون بوجود امده به غیر فراموش کردن پسوورد!؟
    ( مشکلات احتمالی )

4. یک فایل اصلی دارم که دارای لوگو هست و طرح بندی مختص به خودش رو داره . به نظر شما بهتر این هست از این فایل اصلی copy , Paste کنم و یا برای هر فایل مورد نیاز مجددا یک نمونه از همین فایل رو ایجاد و در فایل جدید تغییرات لازم رو اضافه کنم . ( در صورتیکه فایل دارای پسورد هست ) کدام عمل مناسب تر است و آیا پسوورد در هر فایل کپی و پیست شده اعمال میشه ؟ و آیا این پسووردبه فایل اصلی مربوط هست ( یعنی با پاک کردن پسوورد فایل اصلی پسوورد باقی پا برجا میمونه ؟ )
    1.پسورد word معمولا الگوریتم رمز نگاری مناسبی برای امنیت داره که با روشهای عادی و حتی نیمه حرفه ای هم نمیتوان از ان رد شد.مخصوصا اگر ترکبیبی از اعداد و حروف بشه.
    2.با جابجایی فایل در سیستمهای مختلف پسورد همچنان پا برجاست و تغییری نمیکند.
    3.تا جاییکه من تا حالا دیدم و خوندم و تجربه دارم جز فراموش کردن پسورد مشکل دیگری نبوده.اگر فایل WORD خراب یا اصطلاحا CORRUPT بشه ربطی به پسورد نداره.
    4پسورد قابل کپی پیست نیست و اگر اون لگو رو کپی و پیست کنین کارتون ساده تر خواهد بود.

موفق باشین.

9. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    پرینتر من فایل حاوی فونت نستعلیق رو خوب نشون می دهد ولی به هنگام پرینت بده هم ریخته پرینت می گیرد. در حالیکه در سیستم های دیگر همان فایل مشکلی ندارد. کسی می تونه من رو راهنمایی بکند که علت اسن مساله چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

12. این کاربر از BIONIC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    سیستم من بیشتر موقع کار کردن با office و در بعضی مواقع (کمتر از office) هنگام استفاده از اینترنت هنگ می کنه. روی ویندوزای مختلفم هم امتحان کردم همینجوری بود . آفیس ها هم از شرکت های مختلفه. تو همشون هم این مشکل رو دارم. آیا ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشم؟

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

سلام.
    سیستم من بیشتر موقع کار کردن با office و در بعضی مواقع (کمتر از office) هنگام استفاده از اینترنت هنگ می کنه. روی ویندوزای مختلفم هم امتحان کردم همینجوری بود . آفیس ها هم از شرکت های مختلفه. تو همشون هم این مشکل رو دارم. آیا ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشم؟
    ورژن آفیستون چیه ؟! 2010 ، 2007 ، 2013؟!
    اگه 2010 باشه که مدلشه همش هنگ میکنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •