سلام این ارور رو توضیح بدید لطفا خطرناکه
![]()
سلام این ارور رو توضیح بدید لطفا خطرناکه
![]()
هاردتون یک تعدادی بدسکتورو دیلی سکتور ممکنه داشته باشه رو تست hdd regenerator ببرید معلوم میشه
سلام لپ تاپ داداشم روزی چند بار وسط کار ری استارت میشههاردش رو هم تست کردم مشکلی نداره.کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه؟
![]()
وسط کار یهو لب تابم خاموش شد حالا هر کارمیکنم تا این قسمت میاد باز خاموش میشه !!!
قسمت بایوس هم که میرم باز خاموش میشه ویندوزم که میخام نصب کنم خاموش میشه از چیه دوستان ؟؟ تازه خریدم
سلام
فنش رو تست کنید ببینید سالمه؟
یعنی گزینه دوم هم میزنید خاموش میشه ؟ وسط نصب هم خاموش میشه ؟ خوب مشکل سخت افزاری باید باشه حالا یا دمای بالا یا خرابی در برد تغذیه یا برد اصلی
بدون باتری لپ تاب یک دور تست کنید
دما باتری لپ تاب خرابی در برد تغذیه و برد اصلی
با نرم افزار specy تست کردم دما لپ تاپ رو ،بین 45 تا 50 درجه است همیشه.بعضی وقت ها صفحه آبی یا همون صفحه مرگ رو میاره و ریسیت میشه بعضی وقتا هم بدون اینکه اونو بیاره یهویی ریسیت میشه![]()
من 2 تا هارد 3 ترا وسترن دیجیتال دارم که هر دو عینه هم هستند (یکی از هارو هارو امروز گرفتم اون یکی ماله 3 4 هفته پیشه) ، الان که این جدیدرو وصل میکنم شناخته نمیشه ، ولی این قدیمیرو میکشم از دستگاه ، وصل میشه و شناخته میشه و اون قدیمیه شناخته نمیشه (یعنی در یک زمان ، یک دونه فقط شناخته میشه) ، فقط با این 2 تا هارو مشکل دارم (با 2 تا هارد دیگم مشکلی ندارم که البته از وسترن نیستند) ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان![]()
سلام .
شکل شما به خاطر یکسان بودن signature هارد دیسکها هست . از روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای تغییر disk signature استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)