پس از برتري مقابل برق شيراز
نيكبخت واحدي: من پنالتي زن اول پرسپوليس هستم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پنالتي زن اول تيم من هستم نه پتروويچ.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي سه بر يك پرسپوليس مقابل برق شيراز گفت: حريف تيمي بسيار جوان و سختكوش بود و ما ميدانستيم مسابقه سختي را پيش رو داريم؛ اما آنها در اين هفته چارهاي جز شكست مقابل پرسپوليس نداشتند.
وي درباره نيمكتنشينياش گفت: با تصميم كادر فني روي نيمكت نشستم و اين نظر نهايي افشين قطبي بود؛ اما شرمنده تشويقهاي شديد هواداران پرسپوليس شدم. در اين تيم با نهايت توانم تلاش مي كنم و كاري به هواداران استقلال ندارم.
نيكبخت گفت: هفته آينده بازي بسيار سختي را مقابل سپاهان پيش رو داريم؛ اما اميدوارم مانند مسابقه فصل گذشته، پيروزي را جشن بگيريم.
وي ادامه داد: برخلاف اظهارات مطرح شده، من پنالتيزن اول پرسپوليس هستم نه ايوان پترويچ و به همين دليل گل سوم پرسپوليس را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساندم.
مهاجم پرسپوليس درباره آشتيكنان علي دايي و كريمي گفت: نظري در اين زمينه ندارم؛ اما خوشحالم كه كريمي در شرايط فعلي يكي از بازيكنان موثر پرسپوليس است.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي سه بر يك پرسپوليس مقابل برق شيراز گفت: حريف تيمي بسيار جوان و سختكوش بود و ما ميدانستيم مسابقه سختي را پيش رو داريم؛ اما آنها در اين هفته چارهاي جز شكست مقابل پرسپوليس نداشتند.
جواب بصورت نقل قول
به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود عنايت پس از بازي امروز پرسپوليس و برق شيراز اظهار داشت: خوشحال هستيم كه مسئولان آسيايي نگاه خوبي به داوري در فوتبال ايران دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از بازي مقابل برق شيراز گفت: بازي سختي را همانطور كه تصور ميكرديم انجام داديم؛ اما با حمايت هواداران پس از دو هفته ناكامي به سه امتياز رسيديم تا شرايط خوبي پيدا كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي پس از بازي امروز مقابل برق شيراز گفت: بازي سختي بود؛ اما بايد 3 امتياز را ميگرفتيم تا از زير فشارهاي اخير خارج شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي در مورد آشتي با علي دايي در رختكن تيم ملي و احتمال بازگشت به تيم ملي تاكيد كرد: تصميم خود را براي عدم حضور در تيم ملي گرفته ام، بنابراين تلاش دراين زمينه بي فايده است.