تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 826 از 2014 اولاول ... 32672677681682282382482582682782882983083687692613261826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,251 به 8,260 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از برتري مقابل برق شيراز
    نيكبخت واحدي: من پنالتي زن اول پرسپوليس هستم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پنالتي زن اول تيم من هستم نه پتروويچ.
    به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي سه بر يك پرسپوليس مقابل برق شيراز گفت: حريف تيمي بسيار جوان و سختكوش بود و ما مي‌دانستيم مسابقه سختي را پيش رو داريم؛ اما آنها در اين هفته چاره‌اي جز شكست مقابل پرسپوليس نداشتند.
    وي درباره نيمكت‌نشيني‌اش گفت: با تصميم كادر فني روي نيمكت نشستم و اين نظر نهايي افشين قطبي بود؛ اما شرمنده‌ تشويق‌هاي شديد هواداران پرسپوليس شدم. در اين تيم با نهايت توانم تلاش مي كنم و كاري به هواداران استقلال ندارم.
    نيكبخت گفت: هفته آينده بازي بسيار سختي را مقابل سپاهان پيش رو داريم؛ اما اميدوارم مانند مسابقه فصل گذشته‌، پيروزي را جشن بگيريم.
    وي ادامه داد: برخلاف اظهارات مطرح شده، من پنالتي‌زن اول پرسپوليس هستم نه ايوان پترويچ و به همين دليل گل سوم پرسپوليس را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساندم.
    مهاجم پرسپوليس درباره آشتي‌كنان علي دايي و كريمي گفت: نظري در اين زمينه ندارم؛ اما خوشحالم كه كريمي در شرايط فعلي يكي از بازيكنان موثر پرسپوليس است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از ديدار پرسپوليس و برق شيراز
    عنايت: قضاوت جانبازي بدون نقص بود
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: قضاوت داور ديدار امروز پرسپوليس و برق شيراز به دليل نزديكي به صحنه‌ها، بدون نقص بود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود عنايت پس از بازي امروز پرسپوليس و برق شيراز اظهار داشت: خوشحال هستيم كه مسئولان آسيايي نگاه خوبي به داوري در فوتبال ايران دارند.
    وي افزود: 2 ناظر از كميته داوران AFC قضاوت يدا... جانبازي را از نزديك مشاهده كردند و شك ندارم كه راضي بودند.
    وي افزود: قضاوت داور در اين ديدار واقعاً بدون نقص بود. نمي خواهم در مورد پنالتي تيم پرسپوليس نظر بدهم؛ اما معتقدم او به خوبي تصميم گرفت.
    عنايت در پايان خاطرنشان كرد: اميدوار هستيم با قضاوت‌هاي خوب داوري در سال‌جاري سهميه‌‌هاي زيادي در مسابقات آسيايي و برون‌مرزي داشته باشيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باقري پس از برتري پرسپوليس مقابل برق شيراز:
    دايي و كريمي سرمايه‌هاي فوتبال ايران هستند
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: فوتبال ايران در آسيا حرف اول را مي‌زند و بايد بدانيم كه دايي و كريمي سرمايه‌هايي ايران هستند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از بازي مقابل برق شيراز گفت: بازي سختي را همانطور كه تصور مي‌كرديم انجام داديم؛ اما با حمايت هواداران پس از دو هفته ناكامي به سه امتياز رسيديم تا شرايط خوبي پيدا كنيم.
    وي افزود: از گلزني مجددم خوشحالم. همانطور كه گفتم هرگز به دنبال آقاي گلي نيستم؛ اما پس از مصدوميتي كه داشتم و دوري چند روزه از پرسپوليس به گل زدن در مقابل برق شيراز نياز داشتم كه خوشبختانه به هدفم رسيدم.
    باقري در خصوص آشتي علي دايي و كريمي بين دو نيمه گفت: اميدوارم هرچه سريعتر بزرگان فوتبال ايران در خصوص مشكل اين دو چهره پادرمياني كنند. فوتبال ايران قدرت اول آسيا است و بايد بدانيم دايي و كريمي از سرمايه‌هاي فوتبال ايران هستند و هر كدام زحمات زيادي براي تيم ملي و پرچم ايران كشيده‌اند.
    وي افزود: از صميم قلب دوست دارم در آينده‌اي نزديك علي كريمي را در تيم ملي ببينم تا تيم ملي كشورم نيز در عرصه هاي مختلف موفق تر باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با برتري مقابل برق شيراز
    مصطفوي: بازيكنان پرسپوليس به قول خود عمل كردند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم كه بازيكنان با شكست برق شيراز به قول خود عمل كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي پس از بازي امروز مقابل برق شيراز گفت: بازي سختي بود؛ اما بايد 3 امتياز را مي‌گرفتيم تا از زير فشارهاي اخير خارج شويم.
    وي افزود: در جلسه‌اي كه با بازيكنان داشتم قول داده بودند پس از 2 شكست، برق شيراز را مغلوب كنند و خوشحالم كه با ارائه بازي متفاوت و برتر به قول خود عمل كردند.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تقدير از حضور پرشور طرفداران پرسپوليس در ورزشگاه آزادي، تصريح كرد: اميدوارم هواداران در بازي هاي آينده نيز ما را تنها نگذارند و البته ما نيز مانند اين بازي توقعات هواداران را برآورده كنيم.
    مصطفوي در مورد آشتي دايي و كريمي نيز گفت: از رخ دادن اين اتفاق بسيار خوشحالم. آنها سرمايه فوتبال ايران هستند و مطمئن باشيد با يكدلي خيلي راحت مي‌توانند نام ايران را در عرصه‌هاي بين‌المللي جاودانه كنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از آشتي با دايي در رختكن ورزشگاه آزادي
    كريمي: تلاش‌ها براي بازگشتم به تيم ملي بي‌فايده است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تلاش ها براي بازگشت دوباره ام به تيم ملي بي فايده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي در مورد آشتي با علي دايي در رختكن تيم ملي و احتمال بازگشت به تيم ملي تاكيد كرد: تصميم خود را براي عدم حضور در تيم ملي گرفته ام، بنابراين تلاش دراين زمينه بي فايده است.
    وي ادامه داد: واقعا حضور علي دايي در رختكن برايم غير منتظره بود و اين نوع رفتار‌ها فقط در ايران انجام مي‌شود. با كسي قهر نبودم كه بخواهم آشتي كنم؛ اما براي علي دايي و تيم ملي ايران در مسابقات مقدماتي جام جهاني آرزوي موفقيت مي‌كنم و براي خودم بهتر است كه حرفي در مورد تيم ملي نزنم.
    كريمي درباره بازي امشب گفت: برق شيراز تيمي بسيار جوان و جنگنده بود كه قبل از شروع مسابقه پيش بيني مي‌كرديم بازي سختي را پيش رو داشته باشيم. خوشحالم كه پس از دو شكست پياپي با برتري در اين مسابقه به ناكامي ها پايان داديم. اين پيروزي را به هواداران و و مردم ايران تبريك مي‌گويم.
    وي تصريح كرد: اميدوارم پيروزي‌هاي پرسپوليس تداوم داشته باشد و بتوانيم با كسب امتيازات ميادين را ترك كنيم. خوشحالم در اين ديدار حساس نمره قبولي گرفتم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سلام سلام
    تبریک بابت برد
    بازیو ندیدم،اصلا نمیدونستم امروز بازی داریم
    حجت بازگشتت مبارک
    الانم دارم گلایی که گزاشتی دانلود میکنم تا ببینم چیکار کردن.
    دفاع خوب بود یا مثل بازی با پگاه واعظی بود که تیمو نجات داد؟
    دی کارمو رو هم هو کردن آره؟
    راستی نیکبخت نامزد محبوبترین بازیکن شد تو دنیا.برید بهش رای بدید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حجت بازگشتت مبارک
    الانم دارم گلایی که گزاشتی دانلود میکنم تا ببینم چیکار کردن.
    دفاع خوب بود یا مثل بازی با پگاه واعظی بود که تیمو نجات داد؟
    دی کارمو رو هم هو کردن آره؟
    1 - ممنون
    2- دفاع خوب نبود بهتر شده بود و لی پژمان بد بود
    3 - اره هو کردن و نیکی را اورد جاش

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بفرما اینم گل اونها
    حالا که بازی را ندیدی شاید بدردت خورد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسشون چیه حجت؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی؟!؟!؟!؟ نیکبخت کاندید محبوبترین شده؟ بی خیال بابا! علی کریمی رو کاندید کنن!

منم برد روبه همه عزیزان تبریک میگم. گل کاشتیم. بهتر از اینم میتونستیم باشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •