یک سوال ، چرا ایرانسل پوشش دهی TD-LTE اش اینغدر ضعیفه؟ الان شهری که من هستم ، شهر نسبتا بزرگی است، اما TD-LTE ایرانسل پوشش دهی نداره، اینجا فقط یک مبین نت است ، اون هم فقط مرکز شهر رو پوشش میده، محله های اطراف که کمی فاصله دارن تحت پوشش نیست.
یک سوال ، چرا ایرانسل پوشش دهی TD-LTE اش اینغدر ضعیفه؟ الان شهری که من هستم ، شهر نسبتا بزرگی است، اما TD-LTE ایرانسل پوشش دهی نداره، اینجا فقط یک مبین نت است ، اون هم فقط مرکز شهر رو پوشش میده، محله های اطراف که کمی فاصله دارن تحت پوشش نیست.
ایرانسل همینطوری هستش. منم یکی از کلان شهرهای ایران و مرکز شهر هستم و TDD-LTE پوشش نداشت. هر قدر هم زنگ زدم میگفتن پوشش داریم. میگفتم الان مودم جلو دستم هست و آنتن دهی ندارید. زیر بار نرفتن.
تا اینکه چند بار شکایت کردم کارشناس اومد تست کرد و گفت بله پوشش نداره.
دیگه مسکوت موند و کاری نکردن تا اینکه چندی پیش مودم یکی رو آوردم تست کردم دیدم آنتن دهی کامل هست. البته قبلش دیدم که روی آنتنی که نزدیک ماست تجهیزات نصب کردن.
الان TDD-LTE ایرانسل دارم و آنتن دهی خوب و بی مشکل.
به نظرم باید با ایرانسل تماس بگیرید و پیگیر مشکل باشید. گاهی زود عمل میکنن و گاهی سالها بگذره انجام میدن. ولی باید هی پیگیر باشید.
درود
دنبال اینم که از سرویس TD LTE استفاده کنم چون تقریبا چاره دیگه ای ندارم (شاتل اصلا بصرفه نیس یا باید برم اسیاتک adsl بگیرم یا هم که بیام td بگیرم)
یک مودم ایرانسل از دوستم گرفتم که ببینم شرایط TD اینجا چه جوریه و خب این شد نتیجش
فقط ریزالت آخری مال اسیاتکه که مامورش اومد مودم اورد و تست گرفتیم و متاسفانه تونستم فقط همین یک تست رو ازش بگیرم اون موقعو اینم شرایط مودم
ایرانسل اصلا ثباتی نداره مخصوصا دیشب ساعت 2 که معلومه توی عکس و الانم که شرایط باز فرق کرده
واقعا نمیدونم چیکار کنم و بین اسیاتک و همین ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم و یا حتی اصلا بیخیال TD بشم و برم ADSL بگیرم!
اما چیزی که ایرانسل از دیشب تا الان بهم ثابت کرد، شرایطش اصلا پایدار نیس و سرعت و پینگ در تایمای مختلف متفاوتن (با وجود استفاده از LAN)
شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین و اینکه اینم بگم مدل مودم ایرانسلی که دارم باهاش تست میگیرم GP-2101 Plus هست و مودم اسیاتک هم ایده ای ندارم راستش که چی بود ولی شکلو شمایلش اینقد داغون بود که هیچی نگم بهتره
لطف بزرگی میکنین اگه کمک کنین
سرویس td اصلا ثبات نداره پینگش هم نوسان زیاد داره به همین خاطر سرویس td اصلا به کسایی که پینگ براشون مهم هست پیشنهاد نمیشه و سرعتش هم همیشه نوسان داره در ضمن آسیاتک هم از دکل و پهنای باند ایرانسل استفاده میکنه و تابع وضعیت ایرانسل هست به نظر من همون adsl بهتره هم قیمتش مناسب تر هست و با ثبات تر هست البته از شاتل بخاطر گرانفروشی نگیر از شرکتها دیگه امتحان کن تعرفه هاشون خیلی بهتر از شاتل هست
سلام دوستان
میبخشید سرعت دانلود سایت داخلی/خارجی توی سرویس اقتصادی 8 مگ و 6 مگ چقدره کسی استفاده کرده ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
(تهران)
سلام دوستان
میبخشید سرعت دانلود سایت داخلی/خارجی توی سرویس اقتصادی 8 مگ و 6 مگ چقدره کسی استفاده کرده ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
(تهران)
تقسیم بر 8 کن
من خودم 8 مگ دارم سرعت دانلود دقیقا 1 مگابایت
6 مگ هم من ندیدم 4 داره که میشه 500 کیلوبایت
چقدررر قطع و وصلی داره !!!! آنتن اکثرا سه تا پره کامل سرعت بیشتر از 2 مگ نمیره این به کنار ( اونم رو سرویس حجمی)
هی قطع میشه یا آنتن میشه تا 2 تا میشه نت میره کلا!
آسیاتک و مبین نتم همینه ؟ :\
سلام درخواست فوری فریمور مودم z6000 ایرانسل IDU-IRANCELL-1.0.2-R3 آپدیت کردم به مشکل خوردم و میخوام به این ورژن که حالت اولیه هست برگردم تشکر لطفا کمکم کنید
IDU-IRANCELL-1.0.2-R3IDU-IRANCELL-1.0.2-R3IDU-IRANCELL-1.0.2-R3
سلام دوستان
خیلی خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم. الان TD-LTE ایراسل دارم مودم هم tf-i60 isj. راهی هست که nat type رو از 3 درش آورد؟؟؟
اگر نه سرویس دهنده وایرلس دیگه ای هست که اقدام کنم ازون بگیرم.???
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)