تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 825 از 1849 اولاول ... 32572577581582182282382482582682782882983587592513251825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,241 به 8,250 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من از شهر یزد هستم
    من غیر از ساعات رایگان همشه سرعتم بین 600تا 800 متغییره
    اما قطعی را بعضی مواقع دارم که واقعا ازاردهنده هست
    من اوایل فشفشه 15 گیگ میخریدم اما همیشه قبل اینکه حجمم تموم بشه زمانش تموم میشد دیگه کمتر میگرم اما همیشه فشفشه 5 روزه 3گیگ را دارم
    --------------------

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درست این موضوع ولی خیلی وقت خیلیها منتظر بودن تا بتونن در روز با سرعت بالا دانلود کنن یا اون فایلی که میخوان در زمان کمتری داشته باشن ولی تو بقیه شرکتها طرف بخواد یه فایل 20 گیگ بگیره باید 3 4 شب وایسه که توی تایم شبانه دانلود کنه آیا وصل باشه یا قطع یا پول زیادی رو بده نامحدود سرعت بالا بگیره که شاید در ماه 2 3 بار به کارش بیاد یا بره بیرون به چرخه ببین کجا دارند .
    خوب استفاده ها متفاوت هستش. من بشخصه نت خوب و نتی میدونم که توش حجم دزدی نباشه 3 گیگ فشفشه خریدم فقط دو گیگ استفاده کردم!! چند نفر دیگه هم گزارش دادن. حجم معمولی هم دزدی زیاد داره از قدیم تا الان که حجم شبانه دوستان خورده شده بود. من نتی دوست دارم که تک کانکشن خوبی داشته باشه یعنی نت واقعی باشه کلا با دانلود منیجر با 32 تا کانکشن زیاد کار نمی کنم چون بیشتر با گوشی کار می کنم و دوست دارم حتی رو پی سی ویندوز و انلاین اپدیت کنم نه اینکه بگردم دنبال اپدیت هر چیز و نرم افزار دانلود کنم از اول نصب کنم. من زیاد اهل فیلم و سریال دانلود کردن نیستم چون بیشتر با ر سی ور میبینم. اگر مرکز ما مشکل پورت نداشت میرفتم هز های وب چون به ظاهر 8 مگ دارم اما در اصل 512 کیلوبیت هستش !!! بازم به نظر خودتون بستگی داره کارایی و سلیقه ها متفاوته. هر کسی نت و برای یه چیزی میخواد . شما اگر وانلودری 24 ساعته خوب حرفتون درسته میتونید صبح ها هم استفاده کنید اما حجم دزدی هم در نظر بگیرید!!! مشکلات حجم دزدی من یه بارسرویس تمدید کردم با 3 گیگ حجم دو نیم گیگ حجم اضافه شد- چندین بار فشفشه 3 گیگ گرفتم کمتر از 3 گیگ دانلود داد حدود دو نیم. شبانه هم که دوستان ازشون کم شده بود چند شب پیش. حجم عادی هم با نرم افزار مونیتورینگ کردم بیشتر کم میکنه. اکثر شرکت ها اپلود مجلنیه اما های وب حجم اپلود هم حساب میکنه هرچند میگن چند روزه که رایگان کرده که باید تست بگیرم حقیقت دعره یا نه!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها زیاد نگران این ۳۰ ۴۰ نفر تو صف بودن نشید , من خودم دارم تو پشتیبانی فنی های وب استخدام میشم , از ۲/۷ هم شروع به کار می کنیم
    از اونجایی که می دونم های وب واسه مهر به بعد کلی برنامه ریخته حدس می زنم که مشکل ها کمتر بشه
    و ما حدودا ۱۵ نفری میشیم که به پاسخگویی بیشتر به مشترکین کمک میکنه
    ایشالا اگه شروع به کار کردم اینجا درخدمتتون هستم
    Last edited by newman222; 10-09-2014 at 17:13.

5. 7 کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sorek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دیروز زنگ زدم گفت نفر 27 هم هستید.یهو دیدم جواب داد معینی هستم بفرمایید

7. 2 کاربر از sorek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بچه ها زیاد نگران این ۳۰ ۴۰ نفر تو صف بودن نشید , من خودم دارم تو پشتیبانی فنی های وب استخدام میشم , از ۲/۷ هم شروع به کار می کنیم
    از اونجایی که می دونم های وب واسه مهر به بعد کلی برنامه ریخته حدس می زنم که مشکل ها کمتر بشه
    و ما حدودا ۱۵ نفری میشیم که به پاسخگویی بیشتر به مشترکین کمک میکنه
    ایشالا اگه شروع به کار کردم اینجا درخدمتتون هستم

یه جا شنیدم گفتم تعداد پشتیبانی تلفنیشون 200نفرن

9. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما رو از بین ۲۰۰ نفر گزینش کردن شدیم ۱۵ نفر
    شاید اگه ما که بریم اونجا بشه ۲۰۰ نفر ولی فکر نمی کنم ,کلا ما اونجا شیفتی هستیم دیگه یعنی ۲۰۰ نفر هم اگه باشن همزمان نمیان اونجا پاسخگو باشن
    اگه بخش فروش هم حساب کنی اره ,بیشتر از ۲۰۰ تا میشن
    Last edited by newman222; 10-09-2014 at 21:47.

11. 2 کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب استفاده ها متفاوت هستش. من بشخصه نت خوب و نتی میدونم که توش حجم دزدی نباشه 3 گیگ فشفشه خریدم فقط دو گیگ استفاده کردم!! چند نفر دیگه هم گزارش دادن. حجم معمولی هم دزدی زیاد داره از قدیم تا الان که حجم شبانه دوستان خورده شده بود. من نتی دوست دارم که تک کانکشن خوبی داشته باشه یعنی نت واقعی باشه کلا با دانلود منیجر با 32 تا کانکشن زیاد کار نمی کنم چون بیشتر با گوشی کار می کنم و دوست دارم حتی رو پی سی ویندوز و انلاین اپدیت کنم نه اینکه بگردم دنبال اپدیت هر چیز و نرم افزار دانلود کنم از اول نصب کنم. من زیاد اهل فیلم و سریال دانلود کردن نیستم چون بیشتر با ر سی ور میبینم. اگر مرکز ما مشکل پورت نداشت میرفتم هز های وب چون به ظاهر 8 مگ دارم اما در اصل 512 کیلوبیت هستش !!! بازم به نظر خودتون بستگی داره کارایی و سلیقه ها متفاوته. هر کسی نت و برای یه چیزی میخواد . شما اگر وانلودری 24 ساعته خوب حرفتون درسته میتونید صبح ها هم استفاده کنید اما حجم دزدی هم در نظر بگیرید!!! مشکلات حجم دزدی من یه بارسرویس تمدید کردم با 3 گیگ حجم دو نیم گیگ حجم اضافه شد- چندین بار فشفشه 3 گیگ گرفتم کمتر از 3 گیگ دانلود داد حدود دو نیم. شبانه هم که دوستان ازشون کم شده بود چند شب پیش. حجم عادی هم با نرم افزار مونیتورینگ کردم بیشتر کم میکنه. اکثر شرکت ها اپلود مجلنیه اما های وب حجم اپلود هم حساب میکنه هرچند میگن چند روزه که رایگان کرده که باید تست بگیرم حقیقت دعره یا نه!!

دوست عزیز شما مطمینی که حجم دزدی داره؟
    چون با این policy ها و sla هایی که داره محله که بیاد دزدی کنه چون الان تو این وضعیت اصلا به نفع شرکت نیست که بیاد مشترک هاشو ناراضی کنه
    و اینم بدون که مانیتورنگش خیلی دقیقه , الان نزدیک ۱ هفتس فقط دارن این قسمت و به ما اموزش میدن که اگه یکی زنگ زد و گفت حجمم کم شده ما بتونیم با دلیل و مدرک طرفمونو قانع کنیم که از طرف ما نبوده
    الان شرکت بیشتر هدفش رضایت مشتریه , شرکت که خودش ترافیک شما رو مانیتور میکنه
    یه چیز دیگه , شما پروفالتون چنده و تا چند اپ شده , نویز نداری؟
    واسه افزایش و پرش پینگ هم بستگی خیلی زیادی به مرکزتون داره که اگه شلوغ باشه خب مثلمن(درست نوشتم؟) پینگ بالا داری , ولی هر مرکزی که پهنای باندش نزدیکای پر شدنش باشه درخواست افزایش پهنای باندشو به مخابرات میده ! حالا مخابرات کی افزایش بده خدا داند!
    یه چیز دیگه اینکه باید بدونی اینه که وقتی فشفشه فعال میکنی باید مودم رو خاموش کنی و بعد ۲ دقیقه روشن کنی
    دلیلشم اینه که شما دوباره از dhcp ای پی بگیری و دوباره authorize بشی تا policy جدیدی که فعال کردی اعمال بشه
    اگه این کار و نکنید از حجم اصلیتون کم میشه
    =========
    یه چیزی یادم اومد که حتما باید بدونید
    شاید این دلیل باعث شده شما فکر کنی حجم دزدی داره
    بیبین , شما وقتی تو حسابتون ۳gb شارژ داری , اینگاری که اندازه 3gb پول تو حسابت داری
    مثلا اگه گیگی ۱۰۰۰ باشه اینگاری شما ۳۰۰۰ تومن تو حساب کاربریت پول داری
    حالا اگه شما سرویس ۶ ماه داشته باشین و بعد از ۳ ماه استفاده بخواین تغییر سرویس بدین , اندازه ۳ ماه نگهداری خط ازتون کم میشه
    حالا اگه تو حسابتون حجم باشه که معادل پول نگهداری سرویس از حجمتون کم میکنه اگه حسابتون مستقیما پول توش باشه از اون پول کم میشه
    اگر هم هیچ حجم و پولی نباشه هم چیزی ازتون کم نمیشه
    کلا گفتم که بدونید گیگ تو حسابتون مثله پوله , حالا اگه شرکت چزیزی شما رو بدهکار کنه میتونه از اون کمش کنه
    Last edited by newman222; 10-09-2014 at 21:54.

13. 3 کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شاید اگه ما که بریم اونجا بشه ۲۰۰ نفر ولی فکر نمی کنم ,کلا ما اونجا شیفتی هستیم دیگه یعنی ۲۰۰ نفر هم اگه باشن همزمان نمیان اونجا پاسخگو باشن
    اگه بخش فروش هم حساب کنی اره ,بیشتر از ۲۰۰ تا میشن
    داداش شما نمیدونی از کی پورت خالی میدن من مرکز مخابراتم کاشانی دو سه هفته زنگ میزنم میگن پورت خالی نداریم میگم رزرو دارین میگن نه .

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رزرو که ندارن ولی به مخابرات درخواست افزایش پورت میدن
    ببین مخابرات چون خودش سرویس میده شرکت های pap دیگه رو خیلی اذیت میکنه و ما خیلی باید باهاشون سرکله بزنیم تا کارامون و راه بندازن(مخابرات یه جای دولتیه و زمین تا اسمون با جاهای خصوصی فرق داره)
    اصلا تازه دارم میفهمم این مخابرات کارش تو مملکته ما چیه و چی کارست
    Last edited by newman222; 10-09-2014 at 22:00.

16. این کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما مطمینی که حجم دزدی داره؟
    چون با این policy ها و sla هایی که داره محله که بیاد دزدی کنه چون الان تو این وضعیت اصلا به نفع شرکت نیست که بیاد مشترک هاشو ناراضی کنه
    و اینم بدون که مانیتورنگش خیلی دقیقه , الان نزدیک ۱ هفتس فقط دارن این قسمت و به ما اموزش میدن که اگه یکی زنگ زد و گفت حجمم کم شده ما بتونیم با دلیل و مدرک طرفمونو قانع کنیم که از طرف ما نبوده
    الان شرکت بیشتر هدفش رضایت مشتریه , شرکت که خودش ترافیک شما رو مانیتور میکنه ولی رو سیستم خودت نرم افزار مانیتورینگ داری؟
    یه چیز دیگه , شما پروفالتون چنده و تا چند اپ شده , نویز نداری؟
    واسه افزایش و پرش پینگ هم بستگی خیلی زیادی به مرکزتون داره که اگه شلوغ باشه خب مثلمن(درست نوشتم؟) پینگ بالا داری , ولی هر مرکزی که پهنای باندش نزدیکای پر شدنش باشه درخواست افزایش پهنای باندشو به مخابرات میده ! حالا مخابرات کی افزایش بده خدا داند!
    یه چیز دیگه اینکه باید بدونی اینه که وقتی فشفشه فعال میکنی باید مودم رو خاموش کنی و بعد ۲ دقیقه روشن کنی
    دلیلشم اینه که شما دوباره از dhcp ای پی بگیری و دوباره authorize بشی تا policy جدیدی که فعال کردی اعمال بشه
    اگه این کار و نکنید از حجم اصلیتون کم میشه
    =========
    یه چیزی یادم اومد که حتما باید بدونید
    شاید این دلیل باعث شده شما فکر کنی حجم دزدی داره
    بیبین , شما وقتی تو حسابتون ۳gb شارژ داری , اینگاری که اندازه 3gb پول تو حسابت داری
    مثلا اگه گیگی ۱۰۰۰ باشه اینگاری شما ۳۰۰۰ تومن تو حساب کاربریت پول داری
    حالا اگه شما سرویس ۶ ماه داشته باشین و بعد از ۳ ماه استفاده بخواین تغییر سرویس بدین , اندازه ۳ ماه نگهداری خط ازتون کم میشه
    حالا اگه تو حسابتون حجم باشه که معادل پول نگهداری سرویس از حجمتون کم میکنهاگه حسابتون مستقیما پول توش باشه از اون پول کم میشه
    اگر هم هیچ حجم و پولی نباشه هم چیزی ازتون کم نمیشه
    کلا گفتم که بدونید گیگ تو حسابتون مثله پوله , حالا اگه شرکت چزیزی شما رو بدهکار کنه میتونه از اون کمش کنه
    دوست عزیز اولا من از مهر ماه پارسال مشترک های وب هستم. نویز خط هیچ ربطی به مقدار سرعتی که خط اپ شده نداره اگر نویز به شیگنال خیلی بالا باشه پرش لینک اتفاق میوفته.
    پشتیبانی های وب مثل اکثر جاهای دیگه بیسوادن چون الان پهنای باند کم اوردن و اول برای اینکه مقصر و کاربر جلوه بدن میگن بیسیم دارین فکس دارین...... بعد که میبینن خط مستقیم از دم در با کابل مرغوب مستقیم اومده تو مودم میگن مرکزتون شلوغه و غیره.... در صورتیکه من نسبت به قبل که مقایسه می کنم کاملا مشخصه پهنای باند کم دارن حتی به چندتا از کاربرای همین فروم هم گفتن. مراجعه کنید به پست های قبلی.میدونید چرا برای اینکه بیشتر از حد مشترک گرفتن. تبلیغات تو خیابون بیلبورد و برنامه نود و دورتا دور استادیوم و تلویزیون و رادیو و نمایشگاه و....... بدون اینکه ظرفیت و کمیت و با کیفیت متناسب کنند. من چندماه پیش با یکی از این پشتیبانی ها تا چهار صبح بحث کردیم طوری که گفت خیلی باحالی یه سر به شرکت بزن خوشحال میشیم ببینیمت. متاسفانه اولین چیزی که اموزش میدن اینه که ریت خط و بیارین پایین گفتم اون موقع اوایل افت های وب بود از ساعت یک شب شروع میشد. بعدش گفتم باشه بزار هرکار میخواد بکنه خط و تا چهار اورد پایین بعدش میگه برو تو سایت ورزش سه کلیپ دانلود کن واقعا تو دلم گفتم یا نمی فهمه یا فکر می کنه ما نمیدونیم. دید بازم سرعت پایینه تازه چی اینترانت نه اینترنت!!!!

در مورد حجم دزدی من همون سرویس یکماهه بعد از انقضای سرویس و گرفتم همیشه یگ گیگ میگرفتم ایندفعه سه گیگ که حجم دزدید و دو و نیم گیگ داد که بعد از دوروز پیگیری حجم و برگردوندند پس زود قضاوت نکنید سیستمشون اشکال داره . و مونیتورینگ شرکت مهم نیست چون اگر باگ داشته باشه همه شماها با باگ حجم مصرفی و میبینید اما نمیشه که بعضی از کاربرا همشون اشتباه کنن تو مصرف حجم.
    در مورد فشفشه و خاموش کردن این و میدونم گفتم که از مهر مشترک های وب هستم ضمن اینکه جدیدا خود مودم خاموش روشن میکنه که با تعرفه جدید ادامه بده و لاگ بندازه.

در مورد پرش لینک عزیزمن من که نیستم فقط یکم تایپیک و بخون ببین نظرات و بعدا نظر کارشناسی بده . تجهیزاتی که دی اس لمش تا هشت باشه خط هم رو هشت اپ بشه احتمال پرش لینکش زیاده خود های وب گفت ببخشید تجهیزاتمون اینطوریه. بعدشم تو پنل لاگ میندازه اکثرا ارور پورت میده یکبارم درخواست تعویض پورت دادم اما مشکل برای دیگران هم هستش.
    سرویس 8 مگابیت هستش اما تک کانکشن 54 در بهترین حالت قبلا تک کانکشن بهتر بود این یعنی اشتراک و بردن بالا بجای اختصاص پورت با همون پهنای باند به مشترک!! یکجور دزدی محسوب میشه.
    کلا وقتی پهنای باند کم باشه و کاربرا هر ساعتی از فشفشه استفاده می کن و با توجه به تجهیزات قدیمی که البته سیسکو هم هستش پرش لینک زیاد میشه.
    اینا رو گفتم بدونی اگر تو های وب استخدام نمیشدید و مثل ماها یک کاربر های وب بودید عقیدتون یه چیز دیگه بود. شما اگردلسوز کاربرا هستین مودبانه با چندتا از بچه های پشتیبانی هماهنگ می کنید که به مدیر اطلاع بدیم که زیاد نارضایتی دعریم در تماس ها و از دید کاربرا صحبت کنید و مدیر هم اگر ترس از حقوق و اخراج نداره به مالک های وب بگه.
    راستی اشتباه نوشتی اصلش اینطوریه مسلماً

Last edited by amirbrad; 10-09-2014 at 22:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •