اینترنتی مرکز ما بهتره. چون میدونم کدوم مرکزی. هر موقع تو ساعت اداری زدم 2 ساعت بعد انجام شد
اینترنتی مرکز ما بهتره. چون میدونم کدوم مرکزی. هر موقع تو ساعت اداری زدم 2 ساعت بعد انجام شد
نه ////////
از کجا میدونی کدوم مرکزم؟اگه راست میگی کدوم مرکزم؟
شما چه سرعتی داری؟
حدس میزنم مالک بودی نه؟ دوره یوزر خدابیامرز من با هم شاتل بودیم. خودم 512 دارم ولی بعضی وقتا میخام زیاد دانلود کنم میرم 1024.
فقط تک کانکشن مهمه
برنامه IDM یک طرف
بروزکردن
اپدیت برنامه ها
دانلود از برنامه ها و سایتهایی که دانلود منیجر ساپورت نمیکنند
استفاده از تماس ویدویی یا صوتی با هر برنامه کنفرانس یعنی
اپلود کردن
و....
یک طرف
اگر ترازو براتون یکسان نیست و فقط شماره 1 کار میکنه هنوز هم بله تعطیلیم
Last edited by italodance; 13-07-2013 at 07:56.
دانلود با دانلودر، از سرورهای خارجی هم در لیست تعطیلها قرار میگیره.برنامه IDM یک طرف
تفاوت خارجی-داخلی در اسپید تستم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب زدم، و با هرلینکی که دوستان بدن و برنامه دلخواهشون میتونم تست کنم.
اینترنت منم روی پورت 2مگ فعال شد
![]()
دوستان بعضی اوقات که transfer خیلی پاینه برای سرویس 1m باید مودم رو خاموش و بعد از چند ثانیه روشن کنم تا سرعت به حال عادی بر گرده دلیلش چیه؟
حتی خود اپراتور مخابرات هم وقتی بهش بگی سرعت پایینه اولین کاری که میگه بکنی همینه مجزای اون چرت و پرت هایی که میگه.
منم درخواست تغییر به دو مگ رو دادمببینیم این دیگه چه تحفه ای هست
این چرا روی صفحهای تغییر همسنجوری میمونه هیچ چیزی مبنی بر اینکه تایید شد نمیاد :|
Last edited by isbn; 13-07-2013 at 15:26.
پست حذف شده نقل نکن بنیان قدرت به قلقلک میاد زحمت میشه با سرعت 700 بایت بر ثانیه حذف کنن
یادش بخیر یه زمانی اسپیدتست باز نمیشد دوره کمرشکنی افتاده تو منطقه شما منتظر باشید بار و بندیل رو از اونجا جمع کنن. البته واضح و مبرهن است که اینا همش تقصیر وزارت امنیت داخله آمریکاست![]()
Last edited by lexuus; 13-07-2013 at 15:40.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)