البته فکر کنم اون دوستمون درست میگه ! چون یه جای دیگه هم خوندم پخش بوی آنچنان بالایی نداره
البته فکر کنم اون دوستمون درست میگه ! چون یه جای دیگه هم خوندم پخش بوی آنچنان بالایی نداره
بله چون احتمال تقلبی بودن این ادکلن ضعیفه. ولی بازم اگه هرکدوم از دوستان که این ادکلن رو خریدن ، لطف کنن و نظرشونو بگن.
مرسی
دوست گرامی به نظر من مهمترین فاکتور اصل بودن لانویی ل هوم درب اون هست. در نمونه های اصل درب ادکلن از داخل پر هست و فقط جای لوله اسپری خالی هست در صورتی که در نمونه های تقلبی درب ادکلن کاملا تو خالی هست و فقط یک حلقه لاکی درون درب جاسازی شده که لوله اسپری رو بگیره.
در مورد شیک هم درب بسیار محکم و کیپ و همچنین وزن بسیار بالای شیشه این ادکلن کاملا از نمونه فیک این ادکلن رو جدا میکنه. همچنین در نمونه تقلبی مایع درون شیشه به صورت خیلی کم تیره تر هست و اسپری اون مایع رو به طور کامل به صورت شعاعی پخش نمیکنه
تغییر فرمولی که خیلی بابتش نارحت هستم
ورژن 2007 این ادکلن بسیار رایحه ای زیبا داشت که متاسفانه تغییر دادند.
نمونه قدیم رایحه ایی در ابتدا کاملا تلخ و پودری از چوبها و ادویه ها داشت که در ادامه رایحه پودری کمی شیرین تر میشد ولی هنوز یک تلخی زیبایی رو همراه خودش داشت.
ولیی در نمونه 2011 دیگه خبری از اون رایحه تلخ نیست ولی تمامی فاکتور های دیگر حفظ شده اند
الان دارم ادکلن خودم (2007) به سختی استفاده میکنم تا مبادا تمام نشه![]()
سیلور بلک رایحه ایی از مرکبات و گیاهان هست که البته غیر اسپورت هست و تندی خاص خودش رو هم داره
پخش و موندگاریش متوسط به بالا هست
البته تقلبیش بسیار بیشتر از اصلش موجود هست![]()
به نظرم که بتونید ادکلن ل ادو آمبر از ل آرتیزان رو بیارید هر چقدر هزینه کنید ارزشش رو خواهد داشت. من فقط تونستم یکبار (اون هم به وسیله یک سمپل) تستش کنم که فوق العاده بود.
اولتراویلت از پاکو رابان هم گزینه خوبی هست
این روز ها خیلی صحبت از ادکلن فوق هست که مثلا شبیح به آونتوس هست. ولی دریغ از کمی تحقیق در مورد قیمت و کیفیت این ادکلن
قیمت این ادکلن اصلا به این اندازه نیست که میفروشند
هر کس هم میخواد ادکلنی با رایحه نزدیک به آونتوس و کیفت بهتر میتونه ویژن از جگوار رو تست کنه. (البته اولین نمونه اش) چون ویژن 3 نمونه داره
به نظر من با این پول یک عدد یاتاقان آدم بخره خیلی بهتر تا ادکلنی که نام و نشون درستی نداره و همچنین اونطور هم که میگن موندگار نیست شاید هم روی ما اینطور جواب داده
اون یاتاقا هم یک مثال بود وگر نه ادکلنهای دیگری هم هست
مطمئنا ادکلن پولو بلو ارزش خرید بیشتری دارد تا پولو رد اند وایت. همچنین پخش بو و موندگاری رد اند وایت پایین تر از بلو هست
تستی بر ایسی میاکه ل بلو داشته باشید شاید فرجی شد![]()
آرامیس برمودا هم شاید میتونست انتظارتون رو برآورده کنه که فکر نمیکنم گیر بیارید
منم با نظر دوستمون موافقم که بر خلاف نظرات که مگنتیسکم رو مشابه رایحه نوشابه میدونند من شباهت آنچنانی نمیبینم
ولی خب رایحه ایی نزدیکتر از این هم برای شباهت با رایحه نوشابه من تا به حال ندیدم
نتیجه اخلاقی = مگنتیسم بوی نوشابه میده
البنه یک نمونه از سری اپل دوناکاران بود که دقیقا بوی نوشابه میداد ولی خب فکر کنم زنونه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)