تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 825 از 4105 اولاول ... 32572577581582182282382482582682782882983587592513251825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,241 به 8,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

01 سمت افسریه هست ، جنوب شرق تهران
    رشته کامپیوتر ندیدیم تا حالا کد بخوره ، اولین رشته ای که تو ارتش شدیدا نیاز دارن و معمولا 99% شهر خودشون میفتن کامپیوتر هست ( برو شکر کن )
    به نظر من آدم به پایین تر از سرهنگ تمام تو ارتش رو نندازه بهتره ، کاری نمیتونه بکنه
    غیر از تعداد محدودی از اونایی که رشته برق هستن و میرن قسمت مخابرات بقیه رو اصلا کار به مدرکشون ندارن تو ارتش.
    فله ای پخش میکنن این ور و اونور.کلا برنامه و قانون خاصی ندارن.هر کی به هر کیه.

2. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    پایه خدمتی 1/6/90 هستم. یه سوال بسیار بسیار مهم.

آیا شرط بخشش 3 ماه سنواتی کماکمان نهست( غیبت) زیر 5 روز است؟
    (6 روز نهستی دارم.)

متشکرم
    یه راهنماییت میکنم.چون خیلیا رو دیدم اینجور جواب داده:
    برو پیش رئیس یا جانشین اجودانی و نظر مساعدشون رو جلب کن که ببخشن 1 روز نهستتو تا جریانت حل شه.
    البته اگر بتونی نظر فرمانده پادگان یا جانشین رو هم جلب کنی میشه چون اونا صاحب نظر هستند.

---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

من دقیقا همین روز ترخیصم.الانم توی ناکشه هستم.
    امیدوارم که زود این دوران بیخود رو طی کنی.

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

من سال 89 اعزام شدم و 8 ماه خدمت کردم بعدش کنکور قبول شدم و رفتم دانشگاه، الان اگه بخوام دفترچه بفرستم برای ادامه خدمت چند ماه حساب میکنن 18 یا 21؟
    طبق قانون جدید.21 ماه متاسفانه.

---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

یعنی چی؟یعنی در حین سربازی اگر دانشگاه قبول شدیم می تونیم هم درس بخونیم هم سربازی بریم ؟؟؟
    یا اینکه حتما باید معافیت تحصیلی بگیریم؟؟؟
    شما اگر در حین سربازی بری کنکور بدی و دانشگاه قبول شی ، ترخیص میشی و دانشگاهت برات معافیت تحصیلی رد میکنه به نظام وظیفه.
    بعد از ادامه درست هم میری ادامه خدمت و هر چقدر هم خدمت کرده باشی محسوب خواهد شد.

4. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان لطفا این 2 تا رو هم جاب بدین ممنون می شم.
    ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
    سوالام حالا:
    1-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
    2-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم

3- و یه سوال خیلی مهم اینه که اگه کسی تو 01 هستش . شماره تلفن نیرو انسانی 01 رو داره یا مسئولشو می شناسه اسمشو یا شماره تلفن قسمت نیرو انسانی 01 بهم بده یه دنیا ممنونش می شم.یه بنده خدایی (اینجا تو ارتشه) گفته شماره قسمت نیرو انسانی 01 رو بهش بدم تا با طرف صحبت کنیم شاید فرجی شد.
    Last edited by a6543210; 24-04-2012 at 08:34.

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام کسی در مورد سرباز معلم اطلاعاتی داره

میگن منطقه محروم اطراف استان میفتی
    .انجا بهمون خوابگاه میدن یا نه؟

عید و تابستان بیکاریم یا گیریم

روزی چند ساعت باید تدریس کنیم
    سلام .
    اینجور که به من گفتن : از سه ماه تابستان نصف تعطیل و نصف دیگش و باید کار اداری انجام داد ولی بستگی
    به آموزش و پرورش جایی که داری خدمت می کنی داره . یکی از دوستانم کل تابستان تعطیل بود .
    تعطیلات دیگه هم مثل همه معلم ها هستش یعنی جمعه ها و عید ها و شهادت و 15 روز فروردین و... تعطیل .
    یکی از آشناها که سرباز معلمی رفته بود می گفت در هفته 24 ساعت تدریس داشته یعنی 3 روز ، روزی 8ساعت .
    معلم های رسمی در هفته 4 روز بیشتر سر کار نمی رن و منطقی اینه که سربازهم نباید بیشتر از 4 روز باشه ، مغز آدم بیشتر نمی کشه ( البته به شانس هم هستش )

7. این کاربر از majidhotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان، من اردیبهشت 89 با مدرک لیسانس به خدمت اعزام شدم (نیرو زمینی ارتش)-یگانم هم افتاد پرندک و با 5 ماه خدمت به دلیل قبولی در کارشناسی ارشد معافیت تحصیلی گرفتم و الان مشغول به تحصیلم
    حالا سوالی که دارم اینه که اولا من برگردم همون یگان اعزام میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
    دوما اینکه من با قانون قدیم حساب میشم یعنی خدمتم 16 ماه که 11 ماه مونده ازش یا اینکه 21 ماه دارم که باید حالا 16 ماه خدمت برم؟
    ممنون از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان، من اردیبهشت 89 با مدرک لیسانس به خدمت اعزام شدم (نیرو زمینی ارتش)-یگانم هم افتاد پرندک و با 5 ماه خدمت به دلیل قبولی در کارشناسی ارشد معافیت تحصیلی گرفتم و الان مشغول به تحصیلم
    حالا سوالی که دارم اینه که اولا من برگردم همون یگان اعزام میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
    دوما اینکه من با قانون قدیم حساب میشم یعنی خدمتم 16 ماه که 11 ماه مونده ازش یا اینکه 21 ماه دارم که باید حالا 16 ماه خدمت برم؟
    ممنون از راهنماییتون
    سلام.
    شما دوباره اعزام میشی به نیرو زمینی ارتش.ولی مکانش مشخص نیست کجا باشه.
    خدمت شما هم طبق قانون جدید محاسبه میشه.یعنی 21 ماه.

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

دوستان الآن که ما میخوایم بریم یگان (با لیسانس) ارتش، نیازه هر دو تا پتویی که تو آموزشی دادن ببریم؟ دوباره آنکادر و مسخره بازی داره آسایشگاهاش؟؟؟ اگه تا یه مدت بخوایم بمونیم اونجا چیا ببریم بهتره؟ گوشی اینا!!!
    در ضمن یگانم زده منطقه شمال تهران (پدافند ارتش). بچه ها گفتن تهرانسره پادگانش. حالا چه ربطی به شمال داره نمی دونم!!!

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا من معاف از رزم میشم به خاطر مشکل قلبی
    میخوام بدونم منو میندازن تهران (شهر خودم) ؟ مدرک هم دیپلم دارم یعنی الان دارم پیش دانشگاهی میخونم
    من یه پارتی تو سپاه دارم میتونه برام کاری کنه که بندازنم تهران ؟
    منظورم اینه که باید مشخص بشه که من ارتش هستم یا سپاه بعد اگه سپاه بودم میتونه کمک کنه که بیام تهران ؟ یا همینطوری از قبل میتونه بندازدم تهران ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام .
    اینجور که به من گفتن : از سه ماه تابستان نصف تعطیل و نصف دیگش و باید کار اداری انجام داد ولی بستگی
    به آموزش و پرورش جایی که داری خدمت می کنی داره . یکی از دوستانم کل تابستان تعطیل بود .
    تعطیلات دیگه هم مثل همه معلم ها هستش یعنی جمعه ها و عید ها و شهادت و 15 روز فروردین و... تعطیل .
    یکی از آشناها که سرباز معلمی رفته بود می گفت در هفته 24 ساعت تدریس داشته یعنی 3 روز ، روزی 8ساعت .
    معلم های رسمی در هفته 4 روز بیشتر سر کار نمی رن و منطقی اینه که سربازهم نباید بیشتر از 4 روز باشه ، مغز آدم بیشتر نمی کشه ( البته به شانس هم هستش )
    خدا شانس بده منم شنیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

من دقیقا همین روز ترخیصم.الانم توی ناکشه هستم.
    امیدوارم که زود این دوران بیخود رو طی کنی
    سلام آقا
    پس به سلامتی خدمت شما هم رو به اتمامه
    این یه مدت که نبودی کلی قانون عوض کردن
    اینم شانس ما بود دیگه
    منم 18 همین ماه اعزامم
    البته هنوز برگ سفید نیومده ولی دیگه تا قسمت چی باشه و خدا چی بخواد
    بابت راهنمایی هات واسه پست کردن دفترچه هم ممنون
    خیلی کمکم کرد
    ایشااله همه بچه های سرباز هر جا هستن سلامت و موفق باشن و پرچمشون بالا باشه

14. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •